Deze kunststof hottubs zijn de meest populaire houtgestookte hottub in Europa door gebruiksgemak en kwaliteit van de marktleider Kirami uit Finland.

Bezoek onze showroom in Odiliapeel

Ruime showroom in Odiliapeel met ca 20 modellen en meer dan 100 kunststof hottubs leverbaar zonder levertijd. Waardoor je meteen in de vakantie nog heerlijk kunt genieten in je iegen hottub.

Gebruiksgemak bepaalt hoe vaak je de hottub gaat gebruiken

√  Europa’s meest gebruiksvriendelijke kunststof hottub
√  Kirami, Finse kwaliteit sinds 2001 uit Europa’s grootste hottubfabriek
√  Geschikt voor elk klimaat
√  Sterke recyclebare binnenkuip kuip met rubberhulpstof ( LDPE of HDPE).
√  Geen osmose risico en krassen in de coating zoals bij milieu onvriendelijke glasvezel versterkte kuipen 
√  Dikke bodem isolatie, onder de hele hottub, dus niet alleen als versteviging in de bankjes.
√  Vlakke bodem onderkant met kunststof bescherming inclusief spatrand, zodat het hout vrij staat van de bodem
√  Grote afvoer in het midden van de bodem , zeer snel leeg.
√  Vorstveilige afvoerkraan onder aan de zijkant van de hottub
√  Unieke kachel aansluiting, zodat je eerder kan gaan stoken voor optimaal rendement.
√  Anode kachels gecoat met rvs L316 schoorsteen uit eigen Kirami fabriek
√  Chloor gebruik mogelijk voor eenvoudiger wateronderhoud door de Anode kachel
√  Stoere brede banden met sluiting zonder las
√  Automatisch afvoer van vocht uit de kachel
√  Automatisch condens afvoer en luchtisolatie tussen de kuip en afwerkpanelen
√  Voldoet aan de Europese norm voor veiligheidseisen
√  Nederlandse servicedienst en gespecialiseerde transportdienst
√  Lichtgewicht , eenvoudig te plaatsen en te installeren
√  Duidelijke handleidingen in vele talen.

U kunt onderstaande hottubs eenvoudig samenstellen en compleet maken. 

Bezig met laden...
21%
visibility

Original Chill Fins Spar zwart / kunststof hottub zonder acc.set

VAKANTIE KNALLER, de Kirami CHILL, uniek in zijn soort, maar 89cm hoog. het perfecte plonsbad.

1895,00

1495,00

22%
visibility

Original Breezy Fins spar Kunststof hottub zonder acc. Vakantiedeal

Kunststof Hottub Vakantie aanbieding | BESTEL NU ! Kirami kunststof hottubs met buitenkachel .Korte...

2295,00

1795,00

visibility

Original Breezy M Fins Spar bruin kunststof hottub

Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele gezin! in klassiek bruin gebeitst Fins sparrenhout!

2349,00

visibility

Original Breezy M Fins Spar zwart kunststof hottub

Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele gezin! in Trendy zwart gebeitst Fins sparrenhout!

2349,00

visibility

Original Breezy M Thermowood kunststof hottub

Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele gezin! Echt Fins Thermowood verduurzaamd houten afwerking !

2649,00

visibility

Comfort Family M Fins Spar zwart kunststof hottub

Zeer comfortabel door de hoge zit, hoge instap en heerlijke rugleuningen, Gebeitst in trendy Zwart !

2945,00

visibility

Comfort Family M Fins Spar bruin kunststof hottub

Zeer comfortabel door de hoge zit, hoge instap en heerlijke rugleuningen, Gebeitst in klassiek Darkwalnut brown !

2945,00

visibility

Comfort Cozy M Fins Spar zwart kunststof hottub

Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele gezin! in klassiek zwart gebeitst Fins sparrenhout!

2995,00

visibility

Comfort Cozy M Fins Spar bruin kunststof hottub

Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele gezin! in klassiek bruin gebeitst Fins sparrenhout!

2995,00

visibility

Comfort Family M Thermowood kunststof hottub

Zeer comfortabel door de hoge zit, hoge instap en heerlijke rugleuningen !

3245,00

visibility

Comfort Cozy M Thermowood kunststof hottub

Echt verduurzaamd Fins Thermowood afwerking, meest populair !

3295,00

visibility

Comfort Family M Composiet Mocca kunststof hottub

Onderhoudsvrij composiet ! Zeer comfortabel door de hoge zit, hoge instap en heerlijke rugleuningen !

3345,00

De Kirami kunststof hottub is zo ontwikkeld dat deze hottubs ook 's avonds na het werk snel zijn te gebruiken. Niet alleen in Nederland en België maar ook in de andere Europese landen is dit de meest verkochte kunststof hottub. Je bent snel overtuigd als je deze hottubs ziet in onze showrooms. 

Als je een hottub wilt gebruiken, dan is het belangrijk dat deze snel en makkelijk klaar is voor gebruik. Hier heeft Kirami met wel 17 jaar ervaring perfect op ingespeeld, ruim onderscheid met vele jaren voorsprong op de overige kunststof hottubs.

Alle kunststof hottubs zijn voorzien van het unieke Kirami bodemsysteem, waardoor vuil zeer makkelijk wegspoelt vanuit de grote afvoer in het midden van de bodem en de hottub bijzonder snel leeg is. Het schoonmaken is kinderspel. Je hebt de hottub binnen 5 minuten hygiënisch schoon. De buitenkachels zijn zo geïnstalleerd dat je niet hoeft te wachten dat de hottub vol is. Wanneer het waterniveau ongeveer 5 cm boven de kachelaansluiting is kun je al beginnen met stoken.Bij een Kirami kunststof hottub hoef je ca 70% minder te roeren in het water. Onze anode kachels zijn geschikt voor chloorgebruik, het scheelt je veel wateronderhoud.

De comfortabele zit in de juiste verhouding met het aantal zitplaatsen bespaart je veel water, stookhout en tijd. Als je minder water nodig hebt, is de hottub sneller warm en ook sneller schoon.
De kunststof hottub is verkrijgbaar in diverse maten en vele uitvoeringen. Ook de keuze tussen de afwerkpanelen, kleuren van de kunststof binnenkuip, kachels en hottub benodigdheden is zeer groot.

De Kirami kunststof hottubs zijn opgesplits in categorieën; de Cozy, zeer comfortabel, de Family, met verhoogde zit, de nieuwe Breezy en de Easy de beste hottub in het lagere prijssegment. 
Het verschil is vooral te vinden in comfort, betreft gebruiksgemak en isolatie zijn al deze hottubs uitgerust met het unieke Kirami bodem systeem.

Veiligheid Europese norm

Koopt u een Kirami kunststof hottub, dan bent u zeker dat u een veilig product kiest. De Europese norm is de nieuwe standaard voor spa baden en hot tubs voor prive gebruik. Natuurlijk wilt u een veilige hottub gebruiken waar het hele gezin plezier van heeft.

Bij het vergelijken van hottubs is het dus belangrijk dat u een hottub kiest die voldoet aan de veiligheidsnormen. Want bij vele hottubs wordt hier op bespaart om de prijs zo laag mogelijk te houden. Veiligheid voor consumenten moet voorop staan. 

Isolatie kunststof hottub

Al onze kunststof hottubs zijn voorzien van een complete bodemisolatie. Niet alleen in de dichte bankjes, maar ook de bodem, de ruimte tussen de afwerkpanelen en de kunststof kuip zorgen voor luchtisolatie. Condens kan goed wegvloeien, zodat vocht niet ten koste gaat van de levensduur van de afwerking. Het voorkomt veel afkoeling, waardoor u de volgende dag de hottub zeer snel weer op temperatuur heeft met een paar blokjes hout. De afvoer is zo geïnstalleerd in het midden van de bodem, dat de grote afvoerkraan aan de zijkant uit de bodem komt. De hottub is dus makkelijk en snel op een vlakke ondergrond te plaatsen. De unieke rubberen spatrand van Kirami zorgt ervoor dat de afwerk panelen goed kunnen drogen en niet op de koude grond staan.

De beste manier van hottubs bouwen !

Een kirami kunststof hottub is zo ontwikkeld dat de kunststof kuip en de afwerkpanelen, los van elkaar kunnen werken. Kunststof zet uit en krimpt door temperatuursverschillen van het water, de afwerkpanelen werken weer anders door bijvoorbeeld verschillende weersomstandigheden. De Kirami spatrand is voorzien van een dorpel waar de afwerkpanelen op rusten, zodat de panelen niet kunnen verzakken. Zo heeft u na vele jaren nog een mooie rechte kunststof hottub.  

Hottubkachels voor een kunststof hottubkunststof hottub kirami

In Scandinavië wordt een houtgestookte hottub vaak anders gebruikt dan bij ons in Europa. Wij gebruiken vaak de hottub thuis na het werk, waardoor de hottub veel sneller warm moet zijn dan bij een buitenverblijf in Finland of Zweden.

Doordat Kirami haar eigen kachels produceert, zijn deze speciaal ontwikkeld voor deze kunststof hottubs met een optimaal rendement. De buitenkachels zijn makkelijk aan te sluiten en worden standaard geleverd met een schoorsteen van het beste RVS L316 met hoed en veilig aluminium hitteschild. Alle Kirami-buitenkachels zijn voorzien van een coating, beschermt tegen weer en wind.

De Kirami hottubkachels variëren van 36kw netto tot zelfs 60kw netto-rendement bij onze Cozy Tube . Zo is de hottub maat M 170cm met Tube 60kw buitenkachel de snelst opwarmende houtgestookte hottub ter wereld. Om het optimale netto rendement uit de hot tub kachel te halen  is dun gekloofd haardhout zeer belangrijk. Wij kloven ons haardhout daarom eenvoudig en veilig met de Kindling Cracker.

Anode bescherming, revolutionair !

Nieuw is de extra bescherming waar nu alle Kirami houtgestookte buitenkachels van zijn voorzien. De anode offert zich zelf op ten opzichte van het aluminium, waardoor onze hottubkachels extra beschermd zijn tegen verkeerd wateronderhoud. De Anode is makkelijk zelf te vervangen. Bij de Kirami anode kachels is chloorgebruik toegestaan.  

Diverse soorten afwerkpanelen

De houten afwerkpanelen zijn verkrijgbaar in gebeitst sparrenhout in diverse kleuren, verduurzaamd echt Fins thermowood en Canadees red cedar. Red Cedar is duurzaam, wordt van zichzelf mooi zilvergrijs, hoeft niet te worden behandeld en staat prachtig in moderne en authentieke tuinen. De houten afwerkpanelen geven de Kirami kunststof hottub de uitstraling van een houten hottub. Ook zijn de onderhoudsvrije kunststof Ekoplank-panelen en de Profiline Composiet-panelen zeer populair, deze geven de hottub een moderne look en zijn makkelijk af te wassen.

Dé hottub voor professioneel gebruik bij uw vakantieverblijfkunststof hottub houtgestookt

Ook voor gebruik bij groepsaccommodaties, vakantieverblijven, een vakantiehuisje dat je verhuurt of een B&B is de Kirami kunststof hottub de meest voordelige hottub. Niet alleen in verbruik, betreft water en hout, maar ook betreft het schoonmaken. Het scheelt veel werk. Als je een hottub aanbiedt aan je gasten, dan adviseren wij geen waterzuivering te gebruiken. Dit om de simpele reden dat je zelf ook niet in het badwater van een ander gaat zitten. Deze kunststof hottub is zo snel schoon dat een waterzuivering ook bijna geen meerwaarde heeft.

Betreft veiligheid voldoen de Kirami kunststof hottubs aan de laatste eisen volgens de Europese standaard. Wel zo belangrijk voor je investering om zeker te weten dat u de hottub mag gebruiken voor gasten.

Het plaatsen van een kunststof hottub is zeer eenvoudig. De kunststof hottub is lichtgewicht en makkelijk met vier personen te tillen. Ook over een schutting of een plat garagedak is het met een paar mensen goed zelf te doen, zonder huur van een dure kraan. 99% van onze klanten installeert de hottub zelf met de duidelijke handleidingen. De hottubs zijn perfect verpakt en onze vaste transporteur heeft al vele jaren ervaring met het afleveren. Ze komen altijd met een vrachtwagen met klep.

Heb je vragen hoe de hottub bij jou in de tuin gezet kan worden, neem gerust contact met ons op. Natuurlijk kan onze ervaren servicedienst ook de hottub samen met je plaatsen. Dit is geen probleem voor een meerprijs. Onze vakmensen zijn opgeleid in Finland.

De verkoopadviseurs van Hottubselect helpen je graag

Door meer dan 12.5 jaar ervaring in houtgestookte baden, ruim voordat de eerste kunststof hottub geïntroduceerd werd, kunnen wij je goed adviseren.

In de showroom in Odiliapeel NL ( Noordoost Brabant), goed bereikbaar via de A50 en A73, staan ca. 19 Kirami en Storvatt hottubs opgesteld. In Twello, vlak aan de A1 tussen Apeldoorn en Deventer, kunnen wij je alles laten zien, hier staan onze top vijf hottubs in alle combinaties, zodat we alles kunnen laten zien. In onze shop-in-shop bij Sluistuinen in Alkmaar staat Charles jullie graag te woord. Hier staan de drie meest populaire kunststof hottubs. Dus voor een een hottub kopen met goed advies, heten we je van harte welkom in onze showrooms 

Officieel Kirami-importeur Benelux

Ook voor de overige showrooms in de Benelux en zelfs voor onze aangesloten dealers in Duitsland en Zwitserland maken wij de kunststof hottubs klaar in het distributiecentrum te Odiliapeel, en zijn wij verantwoordelijk voor de aflevering direct aan de consument overal in Europa. Bijna alle onderdelen van een Kirami houtgestookte hottub zijn los verkrijgbaar en liggen hier op voorraad. Dat is echt een extra voordeel van een Kirami hottub.

In Odiliapeel is het mogelijk om meteen een hottub zelf af te halen. Hier kun je eventueel je uitgekozen hottub, mits op voorraad, meteen meenemen op een kleine aanhanger. Wij maken de hottube meteen voor je klaar en wij helpen met laden. Hiermee bespaart je transportkosten.

Wil je meer informatie over de kunststof hottub en waarom de Kirami houtgestookte kunststof hottub je de meeste ontspannen momenten biedt, neem dan contact met ons op.