Meer dan 10 jaar ervaring Ruime showrooms met groot assortiment Snel geleverd door een groot eigen voorraad Ook op afspraak geopend

Beoordelingen

Nick
Sambeek
Gepubliceerd op:
20 maart 2020
Aanbeveling: Ja

10

10
Goed geholpen met de aanschaf van de hottub in de showroom in Odiliapeel. In de aanloop naar de levering een aantal keren contact gehad met diverse vragen van mijn kant en deze werden netjes en duidelijk beantwoord en ik ontving via mail volgens afspraak de gevraagde informatie. Hierdoor waren we prima voorbereid op de dag dat de hottub kwam en konden we dezelfde dag nog er in. De bezorgers waren netjes op tijd en hebben geholpen om de hottub op de juiste plek te zetten. De installatie is goed zelf te doen. We hebben hetzelfde weekend nog genoten van het heerlijk warme water. Kortom, een top ervaring. Wij zijn ontzettend blij met onze Kirami Original Chill.

Arnaud
Lelystad
Gepubliceerd op:
16 maart 2020
Aanbeveling: Ja

10

10
De levering van onze Hottub was uitzonderlijk snel en de plaatsing werd uitgevoerd door kundige en enthousiaste medewerkers.

Marcel
De lier
Gepubliceerd op:
16 maart 2020
Aanbeveling: Ja

10

10
Super geholpen met de aanschaf van een zandfilter pomp + uv filter

Anne
Mill
Gepubliceerd op:
22 februari 2020
Aanbeveling: Ja

10

10
Top hottub met top aflevering. Perfect !

Daan
Apeldoorn
Gepubliceerd op:
21 februari 2020
Aanbeveling: Ja

9

9
Heerlijk om na een drukke dag in de hot tub tot rust te komen.

Ook het opstoken is al rustgevend

Sjaan
Renswoude
Gepubliceerd op:
20 februari 2020
Aanbeveling: Ja

10

10
via de mail veel vragen besteld die allemaal duidelijk en vriendelijk zijn beantwoord. De hottub werd met de verkeerde kachel geleverd. (De juiste doos met de verkeerde inhoud). Dit is nog dezelfde dag opgelost! Met het plaatsen van de thermocover ontdekten wij een klein scheurtje, na via de mail gevraagd te hebben hoe dit het beste op te lossen werden we gebeld dat de cover het volgende weekend zou worden omgeruild. Inmiddels is dit perfect geregeld en genieten wij regelmatig van onze hottub! Niets anders dan een geweldige service en ontzettend vriendelijke medewerkers. Voor ons dus een top ervaring

David
Lieshout
Gepubliceerd op:
19 februari 2020
Aanbeveling: Ja

10

10
Eerste bezoek zou voor ons informatief zijn, echter direct een hottub aangeschaft. 1 week later de hottub geleverd gekregen zoals was afgesproken. Voelde direct vertrouwd.

Remon
Ede
Gepubliceerd op:
17 februari 2020
Aanbeveling: Ja

10

10
Alles gaat soepel en zonder opdringerig gedrag al kom je later terug bel je ze ze zullen je altijd netjes ter woord staan en uw vragen beantwoorden
wij zijn uiteindelijk voor een hottub gegaan met diesel heater en ook bij de levering werd er effectief en service gericht gehandeld.

Claudia
LIEROP
Gepubliceerd op:
30 januari 2020
Aanbeveling: Ja

10

10
Goede informatie over de producten, snelle levering, aantrekkelijke prijs en goede service!

Robbert
Nederhorst den Berg
Gepubliceerd op:
29 januari 2020
Aanbeveling: Ja

10

10
Gastvrij welkom, duidelijke uitleg, luistert goed, daardoor een goed advies.
Prijs makkelijk overeengekomen, een kwestie van elkaar gunnen..
TOP Robbert

Showroom

Odiliapeel

Het liefst Op afspraak
Bel :0413 275566
Maandag9:30-17:00
Dinsdag9:30-17:00
Woensdag9:30-17:00
Donderdag9:30-16:00
Vrijdag 9:30-17:00
Zaterdag9:00-16:00
ZondagGesloten

Showroom

Twello

TijdelijkGesloten