Meer dan 10 jaar ervaring Ruime showrooms met groot assortiment Snel geleverd door een groot eigen voorraad Ook op afspraak geopend

Storvatt

Houten Storvatt Hottubs

Red Cedar Hout

De Størvatt hottub is de meest bekende hottub in heel Europa. Al sinds 1997 produceert Storvatt deze authentieke houtgestookte houten hottub van Red Cedar hout. In geen enkele hottub is het zo ontspannen baden als in een Størvatt hottub. Het Red Cedar hout geeft de heerlijke reuk aan het water, het vuur in de krachtige interne hottubkachel geeft de juiste sfeer. De uitstraling van deze houtgestookte hottub is zeer ambachtelijk en de drie sterke spanringen en de dikke Red Cedar houten deksel maken van dit authentiek houten bad een stoer vat.

Kom meer te weten over

De eigenschappen van de Størvatt hottub

Het speciaal geselecteerd oven gedroogd Red Cedar hout uit Canada in combinatie met de speciale zaagwijze en -bouw van Størvatt maakt deze hottub het houten bad met de langste levensduur. In ons klimaat heb je wel tussen de 20 en 30 jaar plezier van je Størvatt hottub.

Het western Red Cedar wat voor de Størvatt hottub gebruikt wordt is “clear and better, klasse II , rift gezaagd”. “Clear and better”; een lange levensduur, er zijn geen zachte of zwakke plekken.”Rift gezaagd”; Størvatt selecteerd het hout zo ver dat de vlamtekening nauwelijks in het hout te zien is. Hierdoor blijven de oppervlaktes vlak en glad. Een vlam in het hout kan krullen. Ook zorgt dit ervoor dat de planken recht blijven, zelfs als ze droog worden.

Het Red Cedar verkleurt mooi zilvergrijs en past hierdoor perfect in zowel klassieke als moderne tuin. Je ruikt het bad als je de tuin in komt. In het begin geven de Red Cedar houtsappen een donkere kleur aan het water. Dit geeft ook het heerlijke aroma in je bad.
Een houten hottub heeft even tijd nodig om waterdicht te worden, en kan door weersveranderingen zo nu en dan even een minimaal drupje geven. Een prachtig natuurlijke houtgestookte hottub.

Størvatt hottubkachel

Størvatt heeft haar eigen hottubkachels ontwikkeld. Deze staan al 20 jaar bekend als de sterkste interne houtgestookte hottub verwarming. De kachels zijn zeer groot en daardoor eenvoudig te stoken. De aluminium binnenkachel is voorzien van een speciale coating wat de levensduur bevordert. Als externe houtgestookte kachel heeft Størvatt de zwembadverwarming ook wel de aquastove genaamd. Deze houtkachel kan makkelijk met een pompje aangesloten worden op de houten hottub en is gemaakt van RVS L316, waardoor deze ook geschikt is voor zwembadwater met chemicaliën zoals chloor. De Størvatt is ook leverbaar als unieke houten spa. Een elektrische hottub met het gemak van een spabad.

Bouwpakket of gemonteerd

Steeds vaker leveren wij de Størvatt hottub af als bouwpakket. Het is een leuke klus, en als de hottub klaar is, dan is er natuurlijk niets mooiers dan te ontspannen in je eigen gebouwde hottub.
Wil je een Stovatt hottub compleet gemonteerd geleverd krijgen, dan zetten de ambachtelijke timmermannen van Storvatt het bad graag voor je in elkaar in de fabriek.
Mocht je nu problemen hebben met de doorgang in je tuin, dan is het zelfs mogelijk dat de Storvatt-timmerman samen met jou in je eigen tuin het Red Cedar houten bad opbouwt.

De Storvatt in verschillende maten en uitvoeringen

De Storvatt hottub is verkrijgbaar in twee hoogtes: 90cm en 120cm hoog; en in drie maten: de kleine Ø 150cm voor 2 à 3 personen, de Ø 180cm voor 4 à 5 personen voor het gemiddelde gezin en de ruime Ø 210cm. De kleine Storvatt is uitgerust met een 30kw kachel, en de twee grotere hottubs met de 40kw kachel, waardoor de hottub snel op temperatuur is. In het complete pakket biedt Storvatt vele benodigdheden aan. Je kan je Storvatt ook uitbreiden naar een gemakspakket, inclusief waterzuivering in een Red Cedar houten ombouw.

Deze houten baden staan voor de kracht van het merk Størvatt: hoge kwaliteit materialen, robuuste vorm, eenvoud met een hoog afwerkings niveau.
Nederlands vakmanschap en puur ontspannen.

Kom naar onze showroom

Onze grootste showroom is in Odiliapeel, Noord-Brabant, centraal gelegen vlak bij de A50. In Twello hebben wij de meest gezellige showroom, vlak bij de A1 tussen Apeldoorn en Deventer. Onze verkoopadviseurs en servicedienstmedewerkers worden al jaren geschoold in de fabrieken. Door ruime ervaring kunnen wij dan ook goed helpen om de beste houtgestookte hottub voor jou uit te kiezen.

Je kunt via onze website of telefonisch een afspraak maken voor een bezoek. Bekijk hiervoor onze openingstijden. In Odiliapeel kan de gekozen hottub afgehaald worden, want hier is ons distributiecentrum van waaruit alle hottubs en ook alle webshopbestellingen uitgeleverd worden. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze Kirami-verkooppunten die wij bevoorraden als officiëel Kirami-importeur in de Benelux. Ook voor in Duitsland en Zwitserland, wordt vanuit Odiliapeel de houtgestookte hottub geleverd, direct aan ons verkooppunt of rechtstreeks bij de klant.

Dit vroegen mensen zich af:

'Ruim achtduizend klanten gingen je voor' Wij leveren al sinds 2006 hottubs door heel Nederland, België en andere Europese landen. Zo kunnen wij jouw hottub ook direct afleveren bij je vakantiehuis in het buitenland. Gerko De hottub expert

Showroom

Odiliapeel

MaandagGesloten
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag 9:00-16:00
ZondagGesloten

Showroom

Twello

Donderdag 6 februariGesloten
Zaterdag Gesloten
Overige tijden Op afspraak