Meer dan 10 jaar ervaring Ruime showrooms met groot assortiment Snel geleverd door een groot eigen voorraad Ook op afspraak geopend

Storvatt Houten Spa

Storvatt Houten Spa

De houten spa van Storvatt

Een Størvatt houten spa combineert de authentieke uitstraling van een houten hottub met het gemak van een moderne Spa. Het Størvatt Deluxe spabad is een plek van ontspanning, een warm bad om direct van te genieten. Maak het bad open en zak direct heerlijk weg in het warme water.

Omdat de houten spa gemaakt wordt volgens een lange traditie is de uitstraling in de tuin klassiek en natuurlijk; een sieraad.
Onder deze klassieke uitstraling schuilen de gemakken van de moderne tijd; een bad dat met weinig onderhoud altijd op de juiste temperatuur klaar is om te ontspannen.

Hout met moderne techniek

De houten spa is gemaakt door Størvatt, dé Nederlandse hottub producent sinds 1997. De hoogste kwaliteit perfect gezaagd Western Red Cedar. Samen met de moderne techniek zoals in de meeste elektrische hottubs. Hierdoor is de Størvatt houten spa een ultieme plek om zorgeloos in te ontspannen.

Overweeg ook eens de optie om het spa bad extra uit te rusten met de Houtgestookte hottubkachel, zo kunt u altijd kiezen wat u wilt.
Of zonder zorgen snel in uw spa bad of juist heerlijk de hottub op stoken als een traditionele houtgestookte hottub.

Houten jacuzzi

Jacuzzi is een merknaam, maar wordt veel gebruikt in de volksmond als naam voor een spa bad, maakt niet uit voor welk merk. Het houten spa bad van Storvatt is dus eigenlijk een houten jacuzzi, voor mensen die is geen kunststoffen spa of wirlpool buiten in de tuin willen maar een authentiek red cedar houten bad met het gemak van een jacuzzi.

Diverse maten

De Størvatt Deluxe is verkrijgbaar in diverse maten en hoogtes, de ombouw is ook afgewerkt met het fijnse red cedar waardoor het spabad als één geheel mooi uitkomt. Ook is deze elektrische hottub standaard voorzien van verwarming en waterzuivering,
Als u kiest voor een houten spabad heeft u meer plaats in de hottub omdat er geen kachel in het water staat, u kunt dus eventueel kiezen voor een kleiner model. U kunt de kracht van de ingebouwde jets zo instellen naar wat u zelf fijn vindt, de thermocover dekt de Størvatt houten spa goed af en zorgt dat deze lang op temperatuur blijft.

De Størvatt Deluxe houten spa is uniek in zijn soort en in tegenstelling tot een hard kunststoffen spa met voorgevormde bankjes kunt u in de Størvatt houten spa in alle rust ontspannen als in een traditionele hottub,

Het spabad is ook verkrijgbaar als inbouwmodel waardoor u de Størvatt houten spa bijvoorbeeld verdiept in een red cedar vlonder kunt plaatsen wat een mooi geheel kan geven als wellness hoekje in uw tuin.

Meer weten over de Størvatt houten spa

Bezoek de showroom in Odiliapeel om de originele Størvatt hottubs te zien of neem contact op met onze hottub adviseurs. tel: 0413 275566.

Uw Størvatt houten spa wordt op bestelling gebouwd, wij kunnen hierdoor makkelijk rekening houden met uw wensen waardoor een mooie maatwerk Storvatt hottub mogelijk is.

Kom naar onze showroom

Onze grootste showroom is in Odiliapeel, Noord-Brabant, centraal gelegen vlak bij de A50. In Twello hebben wij de meest gezellige showroom, vlak bij de A1 tussen Apeldoorn en Deventer. Onze verkoopadviseurs en servicedienstmedewerkers worden al jaren geschoold in de fabrieken. Door ruime ervaring kunnen wij dan ook goed helpen om de beste houtgestookte hottub voor jou uit te kiezen.

Je kunt via onze website of telefonisch een afspraak maken voor een bezoek. Bekijk hiervoor onze openingstijden. In Odiliapeel kan de gekozen hottub afgehaald worden, want hier is ons distributiecentrum van waaruit alle hottubs en ook alle webshopbestellingen uitgeleverd worden. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze Kirami-verkooppunten die wij bevoorraden als officiëel Kirami-importeur in de Benelux. Ook voor in Duitsland en Zwitserland, wordt vanuit Odiliapeel de houtgestookte hottub geleverd, direct aan ons verkooppunt of rechtstreeks bij de klant.

Dit vroegen mensen zich af:

'Ruim achtduizend klanten gingen je voor' Wij leveren al sinds 2006 hottubs door heel Nederland, België en andere Europese landen. Zo kunnen wij jouw hottub ook direct afleveren bij je vakantiehuis in het buitenland. Gerko De hottub expert

Showroom

Odiliapeel

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
DonderdagOp afspraak
Vrijdag09:00 - 16:00
Zaterdag09:00 - 16:00
A.s. Zondag 10:30 - 16:00

Opendagen BlackFriday

Zaterdag 23 November & Zondag 24 November

Zaterdag 30 November & Zondag 1 December

Showroom

Twello

Donderdag10:00 - 16:00
Overige tijdenOp Afspraak