Ben je op zoek naar de juiste hot tube ?

Kirami is de grootste hot tube fabrikant ter wereld met een zeer groot assortiment aan kunststof hot tubes. Het voordeel van een Kirami kunststof hot tube is dat ze velen malen gebruiksvriendelijker zijn dan de overige kunststof hot tubes.
Elke Kirami hot tube is als één geheel compleet ontwikkeld met ruim 15 jaar ervaring.
Hieronder staat uitgelegd waarom de Kirami kunststof hot tube's al jaren in heel Europa de meest gevraagde hot tube's zijn.

De kunststof hottube van Kirami is verkrijgbaar in vele soorten. De
Comfort Cozy , de Comfort Family , de Original Easy en de Tilty.
 

Al 15 jaar  worden in het Finse Sastamala hot tube's ontwikkeld, getest en gebouwd, door grote voorsprong in kwaliteit en gebruiksgemak is de Kirami kunststof hot tube al vele jaren de meest verkochte houtgestookte hot tube's ter wereld.
De verschillende kunststof hot tube's, afwerkingen en hottube kachels worden hieronder toegelicht.
Alle Kirami kunststof hot tube's zijn voorzien van een complete bodem isolatie van EPS, niet alleen onder de bankjes maar ook onder de voetruimte. De afvoer is geplaatst in het midden van de bodem, waardoor de hot tube snel en goed leegloopt. rondom de bodem is een EPDM spatrand geplaatst, waardoor ook de afwerking van hout of kunststof, netjes blijft. De afvoer (Ø 75mm ) met stopkraan komt netjes uit aan de zijkant waardoor u de hottube makkelijk kunt plaatsen op een vlakke ondergrond.
De Kirami kunststof hot tub's zijn verkrijgbaar in de maat Ø170cm, waardoor u ruim plaats heeft met 4 tot 6 personen.
De waterinhoud is 1450lt, de hoogte is ca 112cm. het gewicht afhankelijk van de kunststof hot tube ligt tussen de 165kg en 195kg.
Wilt u gaan plaatsen, dan haalt u eerst alle hot tube benodigdheden uit de hot tube, hierna kunt u makkelijk met 3 personen de kunststof hot tube op zijn plaats zetten. 
Doordat Kirami heeft gekozen voor eenvoud in montage met goede handleidingen, plaatst 99% van de klanten hun hot tube zelf.
De Hot tube wordt door onze vaste transporteur afgeleverd met een vrachtwagen met laadklep, plat op een pallet en goed verpakt. 

 

De Cozy kunststof hot tube.

Dit is ons meest populaire model, de prachtige LDPE Binnenkuip is tot 1cm dik, loopt een beetje schuin, waardoor u zeer comfortabel zit ( niet te schuin want anders gaat u zweven in de tub en kunt u niet ontspannen zitten). Kirami heeft afhankelijk van het model 4 binnenkleuren ter beschikking; Beige, Stonegray, en de nieuwe kleuren Graphite en Arctic Blue. Voor afwerking aan de buitenkant kunt u kiezen tussen Gebeitst sparrenhout, verduurzaamd Fins Thermowood, Echt Canadees Red Cedar,  en onderhouds vrij Profiline Composiet in diverse kleuren. De rubberen toprand maakt de hot tub netjes af aan de bovenkant, is slijtvast en comfortabel voor je nek.
De Cozy kunststof hottube is verkrijgbaar met de buitenkachel Macu 29kw Netto en de Cube 35kw Netto.

 

De nieuwe L 200cm Cozy Hot tube

De grote maat Cozy wordt veel gekozen voor grotere gezinnen en groepen. Ook voor professioneel gebruik is deze hot tube een goede keuze.
De zware buitenkachel Tube warmt ook deze ruime hottub snel op. 

De Family kunststof hot tube

De hot tube heeft een verhoogde zit, en heeft minder waterinhoud nodig.
De kleur Stonegray past goed bij de afwerk panelen van sparrenhout met een coalblack zwarte beits. Ook de afwerking met het Finse Thermowood is bij deze hot tube zeel populair.

 

hottub kunststof thermowoodDe Easy kunststof hot tube.

De Easy bestaat al sinds 2008 en is één van de eerste kunststof hot tube's en meteen vanaf de start een geweldige bestseller.
Het rechte kunststof binnenbad is gemaakt van het zeer sterke HDPE kunststof.
De kleur van de binnenkuip is verkrijgbaar in Grijs en voor een meerprijs in de nieuwste trend Pacific Turqoise. De afwerking is verkrijgbaar in gebeitst sparrenhout en verduurzaamd Fins Thermowood.
De buitenkachel is de Cult 22kw netto (  33 kw bruto).
De maat is ook Ø170cm, ruim plaats voor 4/6 personen en maar 1450 lt waterinhoud. Ook de Easy is uitgerust met het unieke Kirami afvoer en isolatie systeem met spatrand ook de comfortabele rubberen toprand ontbreekt hier niet.

De Easy kunststof hot tube is de hot tube van Kirami in het voordelige prijssegment. Hiermee kan Kirami zeer goed concureren met de prijsstelling van andere producenten alleen met een veel betere en gebruiksvriendelijkere kunststof hot tube. 

 

De Tilty Kunststof hot tube.

De Tilty heeft zijn naam te danken aan het unieke kantelsysteem van de 27kw binnenkachel. ten opzichte van ander kunststof hottubs met een interne hot tube kachel kunt u deze eenvoudig uit de hot tube te kantelen, waardoor de hot tube veel makkelijker schoon te maken is. Het afschermrek voor de kachel is gemaakt van Profiline composiet, dit gaat niet schimmelen zoals de meeste nhouten afschermrekken.
In afwerkingen kunt u kiezen tussen het gebeitst sparrenhout en het Fins Thermowood.
Ook de Tilty is voorzien van de spatrand onder aan de tube en met het afvoersysteem inclusief stopkraan in de isolatie.

De meest verkochte kunststof hot tube's in Europa !
De combinatie van het schoonmaakgemak, de sterke houtgestookte kachel, de kwalitatieve materialen en het Fins vakmanschap maakt de kunststof hot tube van Kirami met ruime voorsprong al jaren de meest populaire hot tube in heel Europa.
De Kirami hottube's met buitenkachel zijn het makkelijkste schoon te maken van alle hottubs, De Kirami Tilty van alle kunststof hot tub's met een binnenkachel !
De kunststof hottubs zijn verkrijgbaar met veel soorten binnenkleuren en vele soorten afwerkpanelen. Zo biedt Kirami u altijd een kunststof hottub die bij uw tuin en smaak past.

Hot tube Kachels
Voor de kunststof hot tub's heeft Kirami diverse sterke hot tube kachels ontwikkeld van Marine-aluminium ( AIMg3).
Voor de kachels is belangrijk dat u vergelijkt in netto kw rendement omdat het verschil van bruto en netto wel kan oplopen tot 50%, door verlies van hitte door de schoorsteen, deur of klep en de manier van aansluiten.
Er is geen echt verschil tussen een interne kachel en een externe kachel betreft opwarming. De stooktijden zijn afhankelijk van het netto rendement van de kachel in verhouding met de inhoud van het water in de hot tube.
Kirami heeft ervoor gekozen om de schoosteensets van het duurdere RVS L316 te maken omdat dit RVS veel langer meegaat dan gewone RVS schoorstenen.
De buitenkachels van Kirami zijn allen voorzien van een zeer kwalitatieve coating zodat de hot tube kachel bestand is tegen jaren buiten staan in weer en wind.

De Cozy kunststof hot tube is verkrijgbaar met de Cube 35kw en Macu 29kw buitenkachel, incl 2m schoorsteen Ø150mm, hoed en hitteschild.

De Easy kunststof hot tube is verkrijgbaar met Cult 22kw buitenkachel, incl 1.5m schoorsteen Ø120mm, hoed en hitteschild.
De Tilty kunststof hot tube heeft de kantelbare binnenkachel van 27kw met 150mm schoorsteen Ø150mm met hoed.
Een buitenkachel bij een Kirami kunststof hot tube hoeft u niet apart af te tappen, door de unieke aansluitingen loopt de kachel vol en leeg gelijk met de hottub. De hottubkachel is makkelijk van binnen schoon te spoelen, zodat als u de hottub weer fris heeft gemaakt, ook het oude water uit de kachel is.
Ook zijn de kachels voorzien van een Anode die de aluminium kachel zeer goed beschermt en waardoor een kirami houtgestookte kachel u veel langer plezier geeft van uw hele hot tube.

Kleuren binnenkuip.
Wij krijgen vaak de vraag welke kleur binnenkuip zal ik kiezen in de hot tube ?
De neutrale kleuren zijn Beige en Graphite. Beige is het meest gekozen omdat dit mooi past bij de houten afwerkpanelen zoals thermowood en Western red Cedar van de kunststof hottub. Graphite geeft dit bad juist een hele luxe uitstraling.
De nieuwe hot tube kleur Arctic Blue bij de Cozy en de Pacific Turqoise bij de Easy zijn helemaal trendy ! Deze kleuren geven de kunststof hot tube van binnen de mooiste waterkleur. Staat de hot tube in de tuin met de deksel erop, dan zie je de binnenkant niet, zit je in de hottub dan zie je de buitenkant niet. Logisch dus dat steeds meer mensen kiezen voor het mooiste in de hottub wat helemaal niet bij de afwerkpanelen van de kunststof hot tube hoeft te passen. 

De Cozy kunststof hot tube is verkrijgbaar in diverse kleuren.
1 Beige 2 Graphit 3 Arctic Blue 4 Stonegray 
De Easy hot tube van kunststof in de kleuren:
1 Pacific Turqoise 2 Licht grijs
De Tilty kunststof hot tube met binnenkachel is alleen verkrijgbaar in Beige.
De Kirami Family in Stonegray

Verschillende afwerkpanelen voor de kunststof hot tube.
De afwerking aan de buitenkant is natuurlijk zeer belangrijk.
de afwerkpanelen in combinatie met de bodem en de kuip bepalen ook de degelijkheid van de hot tube.
Kirami biedt voor haar kunststof hot tube's een groot assortiment afwerkpanelen.

hottub kunststof red cedarEcht Canadees Red Cedar:
Dit hout uit Canada ziet zeer luxe uit, het is duurzaam van zich zelf en wordt mooi zilvergrijs als u het red cedar niet behandeld. Het past perfect in klassieke tuinen en moderne tuinen. Het red cedar is ovengedroogd en onderhoudsvrij, zo nu en dan afwassen is voldoende.

Fins verduurzaamd Thermowood
Thermowood ziet er wat ruiger uit door de mooie noesten in het hout.
Kirami gebruikt voor al haar thermowood hout de beste klasse, zoals het beste Fins grenen, met de hoogste verduurzaming. Om thermowood te maken van Fins grenen worden het hout met veel stoom "gebakken" in ovens, bacterien, schimmels en harsen worden er volledig uit gebrand. Het vocht percentage wordt geminimaliseerd tot ca 5% waardoor itzetting en krimp bijna niet meer voorkomt.
Thermowood bestaat sinds 2001 en is een Finse gepatenteerde manier van verduurzamen. Doordat "gebakken" zeer mat is, krijgt al het Thermowood van Kirami al een eerste oliebehandeling in de fabriek. U kunt Thermowood elk jaar in de Lente en herfst behandelen met een tuinolie.

Fins Sparren hout / Spruce.
Sparren hout is de meest voordelige keuze in houtafwerking. Het Fins sparren wordt al gebeitst in de fabriek in een donker bruine kleur. Als men Sparren blank laat krijgt men snel grijs/ zwarte vlekken in het hout door het weer. Het sparren hout mag elk jaar opnieuw gebeitst worden.

Composiet afwerkpanelen
Composiet is zeer duurzaam en onderhoudsvrij. Het geeft de kunststof hot tube een moderne en luxe uitstraling. Het Profiline composiet is van een uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in de kleur Nightsky Black.
In combinatie met de verschillende kleuren kunststof binnenkuipen, heeft u ruim keuze in de kleurstelling van dzee kunststof hot tube. Sinds 2011 is er steeds meer vraag voor de kunststof hot tube afgewerkt met Composiet panelen.  

Heeft u vragen over onze houtgestookte hot tube en de vele varianten, breng dan een bezoek aan onze showroom of bel met 0413 275566