Sinterklaas is inmiddels alweer voorbij, maar de kerstdagen komen er nog aan! Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau voor vrienden, familie of een geliefde? Dan komt een mooi geschenk voor in de hottub natuurlijk altijd van pas. In de webshop van HOTTUB Select vindt u de leukste artikelen waar u een liefhebber van hottubs ongetwijfeld blij mee zult verrassen.

Nog meer ontspannen met deze handige geschenken

Baden in een houten bad behoort allereerst een aangename en ontspannende ervaring te zijn. Dit is per slot van rekening waar een hot tub voor bedoeld is! De juiste accessoires helpen om de comfortabele beleving nog verder te versterken.

Wie eens goed wil ontspannen en niet de hele tijd rechtop wil hoeven zitten, heeft zeker baat bij een mooi nekkussen voor zijn Storvatt of Kirami hot tub. De kussens op onze website worden standaard geleverd in sets van 2 stuks, waardoor meerdere mensen er tegelijkertijd plezier van hebben.

Al liggend op het kussen is het natuurlijk wel zo prettig wanneer uw drankje binnen handbereik is. Een drijvende drankhouder is in dat geval bepaald geen overbodige luxe. Zo hoeft u nooit voorover te buigen wanneer u uw ideale positie eenmaal gevonden heeft! Bovendien is het een bijzonder leuk artikel om cadeau te doen, omdat niet alle mensen het kennen.

Praktische accessoires voor de hot tub

Een hottub mag nog zo comfortabel zijn – enkele praktische accessoires komen natuurlijk ook altijd van pas. Een thermometer is bijvoorbeeld onmisbaar voor wie zijn bad op exact de juiste temperatuur wil hebben. De thermometer in de webwinkel van HOTTUB Select is bovendien ook te gebruiken in een zwembad of vijver.

Een ander uitermate praktisch cadeau voor de feestdagen is onze speciale inhangfilterpomp voor Kirami hottubs. We leven momenteel immers in een jaargetijde waarin een buitenbad nogal eens vervuild raakt door rondwaaiend vuil zoals bladeren. De pomp resulteert in een schone hot tub en is daarmee een ideaal geschenk voor wie ook in dit seizoen regelmatig gaat baden.

Vele andere leuke hottub cadeaus

Uiteraard hebben we hierboven slechts enkele voorbeelden genoemd van mogelijke cadeau artikelen. In onze webshop vindt u talloze accessoires voor hot tubs, variërend van kloofmessen tot kruidenbuiltjes tot haardhoutboxen en schoonmaakmiddelen. 
En is er een artikel dat u mist in ons assortiment? Dan kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden om het aan te vragen. Neem vrijblijvend contact op via info@hottubselect.nl of bel ons op +31 (0) 413 275566.
 

  HOTTUB Select     08-12-2016 20:35     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.