Familie en vrienden geeft u graag cadeaus. Of het nu voor een verjaardag, Kerst of Sinterklaas is. Met al die feestdagen is het vinden van een origineel geschenk nog wel eens lastig. Bezit degene die u een cadeau wilt geven echter een hot tub? Dan is het een fluitje van een cent. Bij HOTTUB Select vindt u namelijk een breed aanbod cadeauartikelen voor bij de hottub.

Cadeaus op het gebied van haardhout

Zoekt u een cadeau voor de trotse eigenaar van een houtgestookte hot tub? Dan is de Kindling Cracker de ideale optie. Deze handige houtklover is een stuk makkelijker te gebruiken dan een bijl en zorgt ervoor dat het hakken van aanmaakhoutjes kinderspel wordt. Deze methode van hout kloven is ook nog eens een stuk veiliger.

Al dat hout moet natuurlijk ergens worden opgeslagen en vervolgens naar de hottub worden gedragen. Speciaal daarvoor is deze haardhoutbox een praktische oplossing. Hier slaat u het met de Kindling Cracker gekloofde hout simpel in op, om het vervolgens makkelijk naar de houtgestookte kachel te dragen. Twee vliegen in één klap!

Cadeaus op het gebied van drankjes

Heeft de ontvanger van uw cadeau zijn hot tub eenmaal aangezet, dan wil hij ongetwijfeld genieten van een drankje. Niets is immers zo ontspannend als genieten van een heerlijk wijntje in het warme water van zo’n authentiek houten bad. Zeker als het een Kirami hottub betreft, valt deze handige en vaatwasserbestendige glazenset van Kirami ongetwijfeld in de smaak.

Het neerzetten van die glazen is bij een hot tub nogal eens onhandig. Sommige mensen houden ze continu vast, terwijl anderen ze op een tafeltje naast het bad plaatsen. Speciaal hiervoor is er deze drijvende drankjeshouder van Poolmate, met handige kleuraanduiding voor markering van iedereen zijn eigen drankje.

Cadeaus op het gebied van schoonmaak

Na lange avonden vol hottub plezier, breekt onvermijdelijk de tijd aan om het bad eens goed schoon te maken. De juiste producten maken dit een stuk gemakkelijker, waardoor onze speciale schoonmaakzeep bijvoorbeeld een uitstekend cadeau is. Zowel geschikt voor kunststof, houten als aluminium hot tubs en makkelijk afvoerbaar door de milieuvriendelijkheid.

Heeft u iets meer budget voor een cadeau op het gebied van hot tub schoonmaak? Dan is een filterpomp een uitstekend alternatief. Dit cadeau valt bij elke hottub bezitter in de smaak, omdat dit het badwater hygiënisch en schoon houdt en de eigenaar veel werk bespaart. Bovendien verlengt het ook nog eens de levensduur van de hottub!
 
  HOTTUB Select     21-09-2017 17:05     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.