Heerlijk ontspannen in uw hottub biedt u een ervaring vol luxe en comfort. Maar wat als u deze belevenis nóg comfortabeler kunt maken? Dat kan met het uitgebreide aanbod accessoires van HOTTUB Select. Wij bieden u de keuze uit diverse aanvullingen op uw hot tub waar u lange tijd plezier van zult hebben.

Nekkussen om optimaal te ontspannen

Het warme water in een hottub staat bekend om zijn ontspannende effect. Voordat u het weet, doezelt u langzaam weg en wilt u niets liever dan comfortabel achterover liggen. Dit is zeker het geval wanneer u alleen in het houten bad stapt en niet met een grote groep mensen waarmee u actief gesprekken voert.

Wanneer u in alle rust wilt ontspannen, is het wel zo prettig als u zo comfortabel mogelijk kunt zitten. Voor onze Kirami hot tubs bieden wij daarom een handige nekkussenset van kunstleder die bestaat uit 2 stuks. De kussens zijn handgemaakt in Finland en garanderen u van de beste kwaliteit. Ze zijn eenvoudig schoon te maken, maar let op: alleen geschikt voor hottubs met een rand tot en met 6 centimeter.

Heeft u geen aluminium of kunststof hot tub van Kirami, maar heeft u een houten hottub van Storvatt? Ook dan hebben we de oplossing voor u. Onze Storvatt hot tub nekkussenset van 2 stuks is namelijk ideaal om relaxed naar de sterrenhemel te kijken. De kussens bieden een groot zitcomfort en sluiten ook qua design perfect aan op uw authentieke houten bad. Alleen geschikt voor hottubs met een wanddikte tot 50 millimeter.

Handige drankhouder: drankjes altijd binnen handbereik

Laten we eerlijk zijn: uw hottub is natuurlijk de ideale plek om ’s avonds te genieten van een drankje. De dunne houten rand van zo’n bad leent zich echter lang niet altijd om dranken veilig neer te kunnen zetten. In dat geval is een van onze drankhouders de ideale toevoeging aan uw hot tub.

Op onze website vindt u een gevarieerd aanbod hottub drankhouders die perfect aansluiten op meerdere van de hot tubs die wij aanbieden. Sommige drankhouders zijn bedoeld voor hottubs met een sideverwarming, terwijl andere de aansluitingen tussen de hot tub en de kachel netjes afdekken. Zo slaat u twee vliegen in één klap en heeft u altijd uw drankje binnen handbereik. Ook leuk: een drijvende bekerhouder met ruimte voor maar liefst 6 glazen en 1 fles in het midden. Elke plek heeft een eigen kleur, zodat iedereen zijn eigen drankje kan onthouden. Wel zo makkelijk!

Uiteraard vindt u op onze website nog veel meer accessoires om uw hottub ervaring nog verder te verbeteren. Heeft u vragen over een van onze accessoires? Neem dan contact op via info@hottubselect.nl of bel naar +31 (0) 413 275566.
 

  HOTTUB Select     26-11-2016 12:53     Reacties ( 1 )

Reacties (1)