Een kunststof hottub is de ideale plek om na een lange en stressvolle dag even heerlijk te ontspannen. Een hot tub verhoogt uw gevoel van welzijn en zorgt ervoor dat uw hele lichaam op comfortabele wijze tot rust komt. Het kopen van een kwalitatief hoogwaardige hottub is helaas echter niet voor iedereen weggelegd. 

HOTTUB Select brengt daar nu verandering in met een spectaculaire jubileum actie: de Easy EkoPlank Kirami Kunststof Hot Tub is momenteel bij ons verkrijgbaar voor slechts € 1699,-. Deze prachtige hottub is gemaakt van de allerbeste materialen en kost normaal gesproken vele honderden euro’s meer. 

De voordelen van een Kirami hot tub

De Easy EkoPlank Kirami hottub biedt opvallend veel waar voor uw geld in vergelijking met andere kunststof hottubs die momenteel verkrijgbaar zijn op de Europese markt. De hottub weet zich onder meer te onderscheiden met het innovatieve Kirami bodemsysteem, waardoor u verzekerd bent van weinig onderhoud, een hoog gebruikscomfort en een nagenoeg perfecte isolatie.

Hierdoor weet u zeker dat u optimaal kunt genieten van uw hottub en dat het water lange tijd warm blijft. Standaard is de Kirami hot tub afgewerkt met onderhoudsvrij en neutraal Grijs EkoPlank kunststof, maar u kunt voor € 100,- extra ook kiezen voor een optionele Pacific Turqoise binnenkuip met een unieke en trendy waterkleur.

Waterkleuren zijn tegenwoordig namelijk uitermate populair voor de binnenkuip van een kunststof hottub. Bij een afgedekte hottub ziet u alleen de klassieke houten buitenkant, maar wanneer u in de hottub zit valt juist de hippe en kleurige binnenkant op. Zo kunt u in verschillende situaties genieten van het beste van beide werelden.

Tijdelijke actie kunststof hottub: de beste kwaliteit voor de laagste prijs

Dankzij een zeer ruime inkoop zijn we dit zomerseizoen in staat u de Easy EkoPlank Kirami Kunststof Hot Tub aan te bieden voor een wel heel voordelige prijs. U kunt de hottub bovendien completeren met een aanvullend pakket van accessoires bestaande uit een ABS deksel, TW trap en thermometer. Deze speciale set kost normaliter € 369,-, maar is nu afgeprijsd naar € 299,-.

De afhaalprijs voor de complete kunststof hottub set inclusief aanvullend pakket komt daarmee op slechts € 1998,-. Dit is aanzienlijk goedkoper dan hot tubs van vergelijkbare hoge kwaliteit. Voor een vaste totaalprijs van € 2098,- komen we de hot tub ook nog eens bij u thuis afleveren op een datum die u het beste schikken.
De normale prijs voor deze hottub is in set € 2598,- 

U bent van harte welkom om ons brede aanbod hottubs met eigen ogen te aanschouwen in onze ruime showroom in Odiliapeel, Twello of Alkmaar. Wilt u alvast een afspraak maken of heeft u een vraag over de Easy EkoPlank Kirami Kunststof Hot Tub? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 413 275566 of mail naar info@hottubselect.nl.
 

  HOTTUB Select     22-04-2016 13:55     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.