Hout Storvatt 180 Gemak Set Red Cedar Hottub

Meest populaire Storvatt Hottub. Werkelijke levensduur tussen de 20 en 30 jaar in ons klimaat. Zo werden decennia geleden al hottubs gebouwd.

Standaard levertijd

1-3 weken

€ 6.695,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De meest populaire Størvatt!

Super kwaliteit uit Nederland, Gebruiksvriendelijk Red Cedar Hottub, gemonteerd en met waterzuiveringsinstallatie. 5 jaar garantie. De Beste Red Cedar Hottub, Ø 180cm 4/5 persoons.incl. 40kW gepantenteerde størvatt binnenkachel, stooktijd ca 1.5 a 2 uur.
 

Standaard uitgerust.

  • Aluminium kachel
  • Schoorsteenpijp 2m.RVS met hoed
  • WRC deksel 50mm dik
  • WRC trapje
  • 3 RVS spanringen
  • Afschermrek
  • Thermometer
  • asschep
  • roerpeddel
  • WRC zijplank
Hottub-storvatt-red-cedar
 

 


ZIJPLANK

ASSCHEP

RED CEDAR TRAP

UV FILTER + FILTERBOX

AFDEKKING

THERMOMETER

ROERPEDDEL
 


Optioneel verkrijgbaar, dit kunt u hierboven selecteren.
Hoogte 90cm of 120cm. Waterzuivering Clean+, evt met elektrische vorstbeveiliging. Een Hitteschild rond de schoorsteenpijp. Verlichting. Wateronderhoudsmiddelen.


MONTAGE

BESCHERM PIJP


Heeft u vragen of wilt u deze Hottub komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566


Størvatt
Als eerste en nog steeds actieve producent van houten baden in Nederland, heeft Størvatt zich bewezen als betrouwbare leverancier voor particuliere en zakelijke klanten over de hele wereld. De Størvatt hottubs worden naar traditionele kuiperstraditie gebouwd. Klassiek eenvoudige en gebruiksvriendelijke baden waar u echt vele jaren zorgeloos in kunt ontspannen. De Hottubs worden op bestelling gemaakt, met een korte levertijd.

Red Cedar Hout
Dit Canadees "kwaliteit zuiver ovengedroogd Western Red Cedar" is geselecteerd uit het hart van de Cedarstam en staat bekend als een van de beste houtsoorten van de wereld.
Dit mooie hout heeft bewezen de best mogelijke combinatie te bieden van natuurlijke weerstand tegen de tijd en een sterk isolerende werking om het water warm te houden.
Ook heeft dit hout een bacterie dodende werking als eigenschap, waardoor u in een Red Cedar hottub van Størvatt langer met uw hottubwater kunt doen.
De heerlijke natuurlijke Cedar geur, zorgt voor een rustgevende aroma als u aan het tubben bent. Het Red Cedar krijgt na verloop van tijd een authentieke lichtgrijze kleur, u hoeft dit hout niet te behandelen.

Garantie
Storvatt geeft op deze hottub 5 jaar garantie op het bad en 2 jaar op de kachel bij normaal gebruik. Elektrische apparatuur is fabrieksgarantie.

Terug naar overzicht Houten Storvatt hot tubs