Deze kunststof hottub is de meest populaire houtgestookte hottub in Europa door gebruiksgemak en kwaliteit van de marktleider Kirami uit Finland.

Actie DECEMBER SALE

Nu bij elke Kirami kunststof hottub een kerst accessoire pakket Gratis. Kom naar onze showroom voor de beste deal !

Showrooms Extra geopend !

Alle hottubs op voorraad voor kerst en oud op nieuw in huis !
Extra open dagen
Zaterdag 15 en zondag 16 dec Sale weekend in Odiliapeel
Zondag 23 en 30 dec in Twello van 10.30u tot 16.00u
2e kerstdag in Twello van 10.30u tot 16.00u 

In de kerstvakantie zijn wij in Odiliapeel doorlopend geopend tot 18.00 uur ( met uitzondering van de feestdagen en maandag 31 dec. tot 14.00 uur )

Ruime showroom met ca 15 modellen en meer dan 100 kunststof hottubs leverbaar zonder levertijd. KERST SALE !

Gebruiksgemak bepaalt hoe vaak je de hottub gaat gebruiken

√  Europa’s meest gebruiksvriendelijke kunststof hottub
√  Kirami, Finse kwaliteit sinds 2001 uit Europa’s grootste hottubfabriek
√  Geschikt voor elk klimaat
√  Sterke recyclebare binnenkuip kuip met rubberhulpstof ( LDPE of HDPE).
√  Geen osmose risico en krassen in de coating zoals bij milieu onvriendelijke glasvezel versterkte kuipen 
√  Dikke bodem isolatie, onder de hele hottub, dus niet alleen als versteviging in de bankjes.
√  Vlakke bodem onderkant met kunststof bescherming inclusief spatrand, zodat het hout vrij staat van de bodem
√  Grote afvoer in het midden van de bodem , zeer snel leeg.
√  Vorstveilige afvoerkraan onder aan de zijkant van de hottub
√  Unieke kachel aansluiting, zodat je eerder kan gaan stoken voor optimaal rendement.
√  Anode kachels gecoat met rvs L316 schoorsteen uit eigen Kirami fabriek
√  Chloor gebruik mogelijk voor eenvoudiger wateronderhoud door de Anode kachel
√  Stoere brede banden met sluiting zonder las
√  Automatisch afvoer van vocht uit de kachel
√  Automatisch condens afvoer en luchtisolatie tussen de kuip en afwerkpanelen
√  Voldoet aan EN 17125 Europese norm voor veiligheidseisen
√  Nederlandse servicedienst en gespecialiseerde transportdienst
√  Lichtgewicht , eenvoudig te plaatsen en te installeren
√  Duidelijke handleidingen in vele talen.

Afhalen in Odiliapeel mogelijk en je bespaart € 100,-

 

Download hier onze prijslijst kunststof hottubs

Bezig met laden...
23%
visibility

Kunststof Hottub Easy losse hottub

ACTIE ! Incl. aflevering aan huis € 1695! Een echte Kirami kunststof hottub met buitenkachel 36kw. Uit voorraad leverbaar. Ø170cm 5/6...

2198,00

1695,00

12%
visibility

Kunststof Hottub Breezy Cult 36kw Kirami

De Breezy hottub Kirami kunststof Hottub Ø170cm 5/6 persoons. Cult buitenkachel. in set. Compleet met afdekking, trap, thermometer,...

2595,00

2295,00

14%
visibility

Kunststof Hottub Breezy AZUR Cult 36kw Kirami

De Breezy AZUR BLAUW hottub Met LED verlichting. Kirami kunststof Hottub Ø170cm 5/6 persoons. Cult buitenkachel. in set. Compleet met...

2944,00

2544,00

visibility

Kunststof Hottub Family Cult 36kw Spruce Black Kirami

Kunststof hottub met verhoging, ideale instap, hogere zit voor de kids, ook makkelijk even afkoelen op het hoge bankje.

2899,00

visibility

Kunststof Hottub Family Cult 36kw Thermowood Kirami

Kunststof hottub met verhoging, ideale instap, hogere zit voor de kids, ook makkelijk even afkoelen op het hoge bankje.

3149,00

visibility

Kunststof Hottub Cozy Macu 40kw Thermowood Kirami

Licht schuine wanden, kunststof Hot tub Fins Thermowood buitenkachel 40kw Ø170cm 5/6 pers. Incl afdekking, trap thermometer en verzending NL

3195,00

visibility

Kunststof Hottub Cozy Macu 40kw Composiet Kirami

Profiline Composiet afgewerkt ! Onderhoudsvrij en stijlvol. in vele kleuren. Incl kunststof afdekking, Stepin trap, thermometer en Gratis...

3295,00

visibility

Kunststof Hottub Cozy Macu 40kw Red Cedar Kirami

Kirami kunststof Hottub. Zeer stijlvol afgewerkt met echt Canadees red cedar. M Ø170cm, 5/6 pers. Compleet incl. 40kw kachel,...

3595,00

visibility

Kunststof Hottub Cozy TUBE 60kw Thermowood Kirami

Limited edition, de snelst opwarmende kunststof hottub! Thermowood afwerking. M Ø170cm, 5/6 pers. incl de meest krachtige Tube 60kw kachel.

3895,00

visibility

Kunststof Hottub Cozy TUBE 60kw Red Cedar Kirami

Limited edition, de snelst opwarmende kunststof hottub! Luxe Canadese red ceder afwerking. M Ø170cm, 5/6 pers. incl de meest krachtige...

4295,00

visibility

Kunststof Hottub Cozy L Thermowood Kirami

kunststof Hottub in set Maat L Ø200cm. Comfortabel met licht schuine wanden, Luxe thermowood afwerking, 7/8 persoons, eenvoudig en snel...

4395,00

visibility

Kunststof Hottub Cozy L Red Cedar Kirami

Grote kunststof hottub houtgestookt, Maat L Ø200cm. Comfortabel met licht schuine wanden, Canadees red cedar afwerking, 7/8 persoons,...

4895,00

De Kirami kunststof hottub is zo ontwikkeld dat deze hottubs ook 's avonds na het werk snel zijn te gebruiken. Niet alleen in Nederland en België maar ook in de andere Europese landen is dit de meest verkochte kunststof hottub. Je bent snel overtuigd als je deze hottubs ziet in onze showrooms. 

Als je een hottub wilt gebruiken, dan is het belangrijk dat deze snel en makkelijk klaar is voor gebruik. Hier heeft Kirami met wel 17 jaar ervaring perfect op ingespeeld, ruim onderscheid met vele jaren voorsprong op de overige kunststof hottubs.

Alle kunststof hottubs zijn voorzien van het unieke Kirami bodemsysteem, waardoor vuil zeer makkelijk wegspoelt vanuit de grote afvoer in het midden van de bodem en de hottub bijzonder snel leeg is. Het schoonmaken is kinderspel. Je hebt de hottub binnen 5 minuten hygiënisch schoon. De buitenkachels zijn zo geïnstalleerd dat je niet hoeft te wachten dat de hottub vol is. Wanneer het waterniveau ongeveer 5 cm boven de kachelaansluiting is kun je al beginnen met stoken.Bij een Kirami kunststof hottub hoef je ca 70% minder te roeren in het water. Onze anode kachels zijn geschikt voor chloorgebruik, het scheelt je veel wateronderhoud.

De comfortabele zit in de juiste verhouding met het aantal zitplaatsen bespaart je veel water, stookhout en tijd. Als je minder water nodig hebt, is de hottub sneller warm en ook sneller schoon.
De kunststof hottub is verkrijgbaar in diverse maten en vele uitvoeringen. Ook de keuze tussen de afwerkpanelen, kleuren van de kunststof binnenkuip, kachels en hottub benodigdheden is zeer groot.

De Kirami kunststof hottubs zijn opgesplits in categorieën; de Cozy, zeer comfortabel, de Family, met verhoogde zit, de nieuwe Breezy en de Easy de beste hottub in het lagere prijssegment. 

Veiligheid EN 17125

Koopt u een Kirami kunststof hottub, dan bent u zeker dat u een veilig product kiest. De Europese norm EN 17125:2017  -6 is de nieuwste standaard voor spa baden en hot tubs voor prive gebruik - veiligheidseisen en beproevingsmethoden. Natuurlijk wilt u een veilige hottub gebruiken waar het hele gezin plezier van heeft.

Bij het vergelijken van hottubs is het dus belangrijk dat u een hottub kiest die voldoet aan de veiligheidsnormen EN 17125 Want bij vele hottubs wordt hier op bespaart om de prijs zo laag mogelijk te houden. Veiligheid voor consumenten moet voorop staan. 

Isolatie kunststof hottub

Al onze kunststof hottubs zijn voorzien van een complete bodemisolatie. Niet alleen in de dichte bankjes, maar ook de bodem, de ruimte tussen de afwerkpanelen en de kunststof kuip zorgen voor luchtisolatie. Condens kan goed wegvloeien, zodat vocht niet ten koste gaat van de levensduur van de afwerking. Het voorkomt veel afkoeling, waardoor u de volgende dag de hottub zeer snel weer op temperatuur heeft met een paar blokjes hout. De afvoer is zo geïnstalleerd in het midden van de bodem, dat de grote afvoerkraan aan de zijkant uit de bodem komt. De hottub is dus makkelijk en snel op een vlakke ondergrond te plaatsen. De unieke rubberen spatrand van Kirami zorgt ervoor dat de afwerk panelen goed kunnen drogen en niet op de koude grond staan.

De beste manier van hottubs bouwen !

Een kirami kunststof hottub is zo ontwikkeld dat de kunststof kuip en de afwerkpanelen, los van elkaar kunnen werken. Kunststof zet uit en krimpt door temperatuursverschillen van het water, de afwerkpanelen werken weer anders door bijvoorbeeld verschillende weersomstandigheden. De Kirami spatrand is voorzien van een dorpel waar de afwerkpanelen op rusten, zodat de panelen niet kunnen verzakken. Zo heeft u na vele jaren nog een mooie rechte kunststof hottub.  

Hottubkachels voor een kunststof hottubkunststof hottub kirami

In Scandinavië wordt een houtgestookte hottub vaak anders gebruikt dan bij ons in Europa. Wij gebruiken vaak de hottub thuis na het werk, waardoor de hottub veel sneller warm moet zijn dan bij een buitenverblijf in Finland of Zweden.

Doordat Kirami haar eigen kachels produceert, zijn deze speciaal ontwikkeld voor deze kunststof hottubs met een optimaal rendement. De buitenkachels zijn makkelijk aan te sluiten en worden standaard geleverd met een schoorsteen van het beste RVS L316 met hoed en veilig aluminium hitteschild. Alle Kirami-buitenkachels zijn voorzien van een coating, beschermt tegen weer en wind.

De Kirami hottubkachels variëren van 36kw netto tot zelfs 60kw netto-rendement bij onze Cozy Tube . Zo is de hottub maat M 170cm met Tube 60kw buitenkachel de snelst opwarmende houtgestookte hottub ter wereld. Om het optimale netto rendement uit de hot tub kachel te halen  is dun gekloofd haardhout zeer belangrijk. Wij kloven ons haardhout daarom eenvoudig en veilig met de Kindling Cracker.

Anode bescherming, revolutionair !

Nieuw is de extra bescherming waar nu alle Kirami houtgestookte buitenkachels van zijn voorzien. De anode offert zich zelf op ten opzichte van het aluminium, waardoor onze hottubkachels extra beschermd zijn tegen verkeerd wateronderhoud. De Anode is makkelijk zelf te vervangen.   

Diverse soorten afwerkpanelen

De houten afwerkpanelen zijn verkrijgbaar in gebeitst sparrenhout in diverse kleuren, verduurzaamd echt Fins thermowood en Canadees red cedar. Red Cedar is duurzaam, wordt van zichzelf mooi zilvergrijs, hoeft niet te worden behandeld en staat prachtig in moderne en authentieke tuinen. De houten afwerkpanelen geven de Kirami kunststof hottub de uitstraling van een houten hottub. Ook zijn de onderhoudsvrije kunststof Ekoplank-panelen en de Profiline Composiet-panelen zeer populair, deze geven de hottub een moderne look en zijn makkelijk af te wassen.

Dé hottub voor professioneel gebruik bij uw vakantieverblijfkunststof hottub houtgestookt

Ook voor gebruik bij groepsaccommodaties, vakantieverblijven, een vakantiehuisje dat je verhuurt of een B&B is de Kirami kunststof hottub de meest voordelige hottub. Niet alleen in verbruik, betreft water en hout, maar ook betreft het schoonmaken. Het scheelt veel werk. Als je een hottub aanbiedt aan je gasten, dan adviseren wij geen waterzuivering te gebruiken. Dit om de simpele reden dat je zelf ook niet in het badwater van een ander gaat zitten. Deze kunststof hottub is zo snel schoon dat een waterzuivering ook bijna geen meerwaarde heeft.

Betreft veiligheid voldoen de Kirami kunststof hottubs aan de laatste eisen volgens de Europese standaard. Wel zo belangrijk voor je investering om zeker te weten dat u de hottub mag gebruiken voor gasten.

Het plaatsen van een kunststof hottub is zeer eenvoudig. De kunststof hottub is lichtgewicht en makkelijk met vier personen te tillen. Ook over een schutting of een plat garagedak is het met een paar mensen goed zelf te doen, zonder huur van een dure kraan. 99% van onze klanten installeert de hottub zelf met de duidelijke handleidingen. De hottubs zijn perfect verpakt en onze vaste transporteur heeft al vele jaren ervaring met het afleveren. Ze komen altijd met een vrachtwagen met klep.

Heb je vragen hoe de hottub bij jou in de tuin gezet kan worden, neem gerust contact met ons op. Natuurlijk kan onze ervaren servicedienst ook de hottub samen met je plaatsen. Dit is geen probleem voor een meerprijs. Onze vakmensen zijn opgeleid in Finland.

De verkoopadviseurs van Hottubselect helpen je graag

Door meer dan 10 jaar ervaring in houtgestookte baden, ruim voordat de eerste kunststof hottub geïntroduceerd werd, kunnen wij je goed adviseren.

In de showroom in Odiliapeel, goed bereikbaar via de A50 en A73, staan ca. 15 Kirami kunststof hottubs opgesteld. In Twello, vlak aan de A1 tussen Apeldoorn en Deventer, kunnen wij je alles laten zien. Er staan vijf hottubs opgesteld. In onze shop-in-shop bij Sluistuinen in Alkmaar staat Charles jullie graag te woord. Hier staan de drie meest populaire kunststof hottubs. Dus voor een een hottub kopen met goed advies, heten we je van harte welkom in onze showrooms 

Officieel Kirami-importeur Benelux

Ook voor de overige showrooms in de Benelux en zelfs voor onze aangesloten dealers in Duitsland en Zwitserland maken wij de kunststof hottubs klaar in het distributiecentrum te Odiliapeel, en zijn wij verantwoordelijk voor de aflevering direct aan de consument overal in Europa. Bijna alle onderdelen van een Kirami houtgestookte hottub zijn los verkrijgbaar en liggen hier op voorraad. Dat is echt een extra voordeel van een Kirami hottub.

In Odiliapeel is zaterdag afhaaldag. Hier kun je eventueel je uitgekozen hottub, mits op voorraad, meteen meenemen op een kleine aanhanger. Wij maken de hottube meteen voor je klaar en wij helpen met laden. Hiermee bespaart je transportkosten.

Wil je meer informatie over de kunststof hottub en waarom de Kirami houtgestookte kunststof hottub je de meeste ontspannen momenten biedt, neem dan contact met ons op.