Inbouw Hot Tub

Hot Tub van aluminium om in te graven of om in te bouwen naar eigen stijl.
Steeds meer mensen kiezen voor wellness in eigen tuin. In Scandinavië is dit al jaren een gewoonte. Tegenwoordig is een tuin in stijl steeds meer de trend. Wij hebben een aantal producten van topkwaliteit voor u geselecteerd, waardoor u uw HotTub in eigen tuin naar eigen smaak  - al dan niet met behulp van uw tuinarchitect en HOTTUBSelect - kunt realiseren.


De Aluminium inbouw-HotTubs zijn met verlengingspijpen aan de kachel leverbaar. Hierdoor kunt u de HotTub inbouwen onder een overkapping, in een tuinhuis of terras. Ook kunt u deze HotTubs naar eigen smaak betimmeren of inmetselen. 

Ook voor professionele wellnes-bedrijven, hotels, groepsaccommodaties en vakantiehuizen zijn deze inbouw HotTubs uitermate geschikt. Deze baden zijn goed en makkelijk te reinigen. U kunt de inbouw HotTub naar eigen idee plaatsen en aankleden.  

Zo kunnen wij alle inbouw en ingraaf hottubs uitrusten met een houtgestookte zwembadverwarming of elektrische heater in samenwerking met een waterzuiveringsinstallatie . Als voorbeeld kunt u binnen baden en buiten stoken.

Tags: inbouwtub
Foto