November !

Hoera ,ook 2019 zijn wij weer de grootste Kirami hottub leverancier in Europa nu al 7 jaar op rij  !  

Kerst voorverkoop en Blackfriday in Odiliapeel 

zaterdag 23 en zondag 24 november
zaterdag 30 november en zondag 1 december

zaterdag geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur
zondag geopend van 10.30uur tot 16.00 uur


Vanaf zaterdag 23 november tot zondag 1 december staat ons uniek Blackfriday hottub in de showroom ter bezichtiging, je kan hem dan ook meteen in de showroom bestellen i.p.v alleen online tijdens het Blackfriday weekend.

Tijdens onze december voorverkoop kunnen we nog elke hottub naar wens maken voor je en voor de feestdagen leveren. Kom voor de beste DEAL naar de showroom !

Natuurlijk hogen wij onze voorraad op om net voor de feestdagen, kerst en of oudjaar meteen uit voorraad te kunnen leveren, het kan natuurlijk zijn dat er toevallig een model of kleurenvariatie uit voorraad loopt tijdens deze periode want van 13 december tot 13 januari worden er alleen hottubs uit voorraad uitgeleverd. 

Kwaliteit

Sinds 2008 zijn wij een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsteam in Finland, de hottubs zijn zo ontwikkeld dat het de meest kwalitieve hottubs zijn die je 's avonds na het werk nog snel kunt gebruiken.
Alles komt uit eigen fabrieken, het rendement, schoonmaakgemak en gebruik is optimaal. Dit is natuurlijk nooit mogelijk bij assemblage producenten die overal universele onderdelen inkopen en hier een hottub van maken, zoals in Nederland wordt "geproduceerd". 

voorraad is reuze

Met ruim 400 variaties en wel 100 hottubs op voorraad kunnen wij direct uit voorraad leveren.
En is er iets niet, dan leveren wij meestal binnen 2 weken.
( zelf afhalen is natuurlijk mogelijk op afspraak in odiliapeel) 

Bezig met laden...
21%
visibility
shopping_cart

Original Chill Fins Spar zwart / kunststof hottub zonder acc.set

De Kirami CHILL, uniek in zijn soort, maar 89cm hoog. het perfecte plonsbad.

1895,00

1495,00

17%
visibility
shopping_cart

Zandfilterpomp inclusief UV Lamp

Een zandfilterpomp met Uv lamp op uw Hottub zorgt voor veel gebruiksgemak. U hoeft uw hottubwater nog maar een aantal keer per jaar te...

479,95

399,95

visibility
shopping_cart

Waterboiler hottub Comfort Steady M Fins Spar zwart

Waterboiler op brandstof, snelle verwarming ! complete set, Introductie voordeel ! Limited edition, Sterkste HDPE kunststof, Zeer...

4995,00

visibility
shopping_cart

Elektrische hottub Comfort Steady M Fins Spar zwart

Elektrische hottub, complete set, Introductie voordeel ! Limited edition, Sterkste HDPE kunststof, Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk...

2795,00

14%
visibility
shopping_cart

Comfort Steady M Fins Spar zwart kunststof hottub

Complete set, Introductie voordeel ! Limited edition, Sterkste HDPE kunststof, Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele...

2679,00

2295,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family L Thermowood Kunststof Hottub

Gratis kachel upgrade. Kunststof hottub met arm en rugleuning, ideale instap, hogere zit voor de kids, ook makkelijk even afkoelen op het...

4395,00

visibility
shopping_cart

Comfort Cozy M EP Composiet Zwart kunststof hottub

Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele gezin! in onderhoudsvrij Composiet Premium Ecoplank

3395,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family M Fins Spar bruin kunststof hottub

Zeer comfortabel door de hoge zit, hoge instap en heerlijke rugleuningen, Gebeitst in klassiek Darkwalnut brown !

2945,00

23%
visibility
shopping_cart

Tubtainer, hottub waterzuivering met verwarming.

Meer plezier van je hottub ! helemaal compleet in box met timer, waterzuivering met elektrische verwarming en vorstbeveiliging. CE...

1295,00

995,00

al 12.5 jaar de Hottub Specialist

Begin jaar hebben wij ons 12.5 jaar bestaan gevierd.
Onze medewerkers zijn geschoold in de fabrieken en verzorgen onze hottubs perfect, voor levering in de hele Benelux. Regelmatig gaat ons serviceteam onze hottubs zelf bouwen in Finland om up to date te blijven.

Wij houden niet van geknutsel, wel van kwaliteitsproducten met een korte levertijd.

Feiten

De juiste materialen zijn zeer belangrijk, want alles ziet er nieuw mooi uit. Door ervaring weten wij , samen met de Kirami fabriek welke materialen wel geschikt zijn en niet.
Ook het gebruik thuis en bij een buitenhuis moet optimaal zijn, hier zijn de kirami hottubs speciaal voor ontwikkeld.

Nederland heeft het schoonste drinkwater in Europa,
toch is het zo verschillend in nederland, dat in de ene regio een kachel een veel kortere levensduur heeft dan in de andere regio.
De Anode die wij bedacht hebben en Kirami in de zware hottubkachels plaatst maakt, biedt meteen resultaat in levensduur. 

De kuip in een kunststof hottub en hoe de hottub is gebouwd, is zeer belangrijk voor de levensduur en het gebruiksgemak.
Zeer belangrijk is dat het kunststof de hogere temperatuur van het water aan kan, zo kan bepaald kunststof bij een boot jarenlang meegaan, maar door het warme water bij een hottub niet.

Onze zeer degelijke HDPE en LDPE kuipen worden in mallen met machines gemaakt, zijn in één stuk voorgevormd.
Het nieuwste op de markt is de ABS kunststof mix met acrylaat, geen lagen maar in één mal getrokken, een geweldige luxe glanzende hottub zonder coating.

Wij leveren liever geen houten randen op de hottub.
Ze zien er mooi uit, maar staan altijd in de condens, schimmelen en de pissebedden vinden er een heerlijk plekje, dat wil je toch niet in je hottub ?

Kirami en Hottubselect

In Finland staat de modernste hottub fabriek van Europa met een productie capaciteit van 17.000 hottubs.
Zo heeft Kirami de eigen assemblagefabriek waar alles letterlijk op rolletjes loopt.
In de Kirami kachelfabriek worden de kachels gemaakt, de meeste via robots, op druk getest en daarna voorzien van een degelijke Coating. De hout fabriek maakt alles op maat en de kunststof machines voor de kuipen, HDPE, LDPE en het revolutionaire mix van ABS kunststof met Acrylaat, draaien in 3 ploegen.

Het vaste Finse transportbedrijf dat al jaren voor ons de lijndienst tussen Sastamala in Finland en Odiliapeel verzorgd, is bij ons kind aan huis. 90% van al hun ladingen  is vers vanuit Nederland, waardoor de terugvrachten naar ons zeer voordelig zijn. Meestal zijn onze hottubs nog geen drie dagen onderweg van Finland naar Odiliapeel NL. 
 

Maatwerk is dus ook geen probleem voor ons.
zoals je leest is het niet rendabel om onze medewerkers zelf te laten bouwen, tevens zouden wij met langer levertijden zitten om de vraag aan te kunnen. Onze professionele servicedienst kan op aanvraag alles plaatsen, aansluiten en repareren.

Vanuit Odiliapeel wordt elke Kirami in de Benelux geleverd.
Ook 50% van de kirami Hottubs in Duitsland en 90% van de Kirami hottubs in Zwitserland via onze eigen dealers daar. Wekelijks leveren wij overal in Europa via ons logistieke netwerk. We hebben vaste tarieven per postcode voor vakantiehuizen.

Tot ziens in onze showroom met ruim 20 modellen !

En heb je vragen ? bel ons gerust tel: 0413 275566