Feest Oktober Aktie maand !

Hoera , ook 2019 zijn wij weer de grootste Hottub leverancier in Europa nu al 7 jaar op rij  !  Hierdoor hebben wij weer geweldige acties af kunnen spreken.. en ruim 8000 klanten gingen je al voor !

Kwaliteit

Sinds 2008 zijn wij een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsteam in Finland, de hottubs zijn zo ontwikkeld dat het de meest kwalitieve hottubs zijn die je 's avonds na het werk nog snel kunt gebruiken. Alles komt uit eigen fabrieken, het rendement, schoonmaakgemak en gebruik is optimaal, dit is natuurlijk nooit mogelijk bij assemblage producenten die overal universele onderdelen inkopen en hier een hottub van maken, zoals in Nederland wordt "geproduceerd". 

voorraad is reuze

Met ruim 400 variaties en wel 100 hottubs op voorraad kunnen wij direct uit voorraad leveren.
En is er iets niet dan leveren wij meestal binnen 2 weken.
( zelf afhalen is natuurlijk mogelijk op afspraak in odiliapeel) 

In de aanbieding 

De Kirami Family L GRATIS upgrade van cube 48 kw naar Tube 60kw kachel t.w.v. € 400,-
De Kirami Family M GRATIS upgrade van Macu 40kw naar Cube 48kw t.w.v.€ 300,-
De Kirami Cozy M GRATIS upgrade van Macu 40kw naar Cube 48kw t.w.v.€ 300,-
Breezy deal  € 1795,- hottub met buitenkachel
Chill deal  € 1495,- hottub met buitenkachel

En introductie van de nieuwe Kirami Steady uniek in zijn soort 

Dus bezoek onze showroom, bel, mail of bestel eenvoudig online.
Bezig met laden...
21%
visibility
shopping_cart

Original Chill Fins Spar zwart / kunststof hottub zonder acc.set

De Kirami CHILL, uniek in zijn soort, maar 89cm hoog. het perfecte plonsbad.

1895,00

1495,00

22%
visibility
shopping_cart

Original Breezy Fins spar Kunststof hottub zonder acc. Vakantiedeal

Kunststof Hottub Vakantie aanbieding | BESTEL NU ! Kirami kunststof hottubs met buitenkachel .Korte...

2295,00

1795,00

17%
visibility
shopping_cart

Zandfilterpomp inclusief UV Lamp

Een zandfilterpomp met Uv lamp op uw Hottub zorgt voor veel gebruiksgemak. U hoeft uw hottubwater nog maar een aantal keer per jaar te...

479,95

399,95

visibility
shopping_cart

Waterboiler hottub Comfort Steady M Fins Spar zwart

Waterboiler op brandstof, snelle verwarming ! complete set, Introductie voordeel ! Limited edition, Sterkste HDPE kunststof, Zeer...

4995,00

visibility
shopping_cart

Elektrische hottub Comfort Steady M Fins Spar zwart

Elektrische hottub, complete set, Introductie voordeel ! Limited edition, Sterkste HDPE kunststof, Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk...

2795,00

14%
visibility
shopping_cart

Comfort Steady M Fins Spar zwart kunststof hottub

Complete set, Introductie voordeel ! Limited edition, Sterkste HDPE kunststof, Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele...

2679,00

2295,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family L Thermowood Kunststof Hottub

Gratis kachel upgrade. Kunststof hottub met arm en rugleuning, ideale instap, hogere zit voor de kids, ook makkelijk even afkoelen op het...

4395,00

visibility
shopping_cart

Comfort Cozy M EP Composiet Zwart kunststof hottub

Gratis Kachel upgrade, Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele gezin! in onderhoudsvrij Composiet Premium Ecoplank

3395,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family M Fins Spar bruin kunststof hottub

Zeer comfortabel door de hoge zit, hoge instap en heerlijke rugleuningen, Gebeitst in klassiek Darkwalnut brown !

2945,00

al 12.5 jaar de Hottub Specialist

Dit jaar hebben wij ons 12.5 jaar bestaan gevierd.
Onze medewerkers zijn geschoold in de fabriek en verzorgen onze hottubs perfect voor levering in de hele Benelux. en al ruim 8000 klanten gingen je voor.

Wij houden niet van geknutsel, maar van kwaliteitsproducten met een snelle levertijd.

Feiten

De juiste materialen zijn zeer belangrijk, want alles ziet er nieuw mooi uit. Maar door ervaring weten wij , samen met kirami fabriek welke materialen wel geschikt zijn en niet.

Nederland heeft het schoonste drinkwater in Europa,
toch is het zo verschillend in nederland, dat in de ene regio een kachel een veel kortere levensduur heeft dan in de andere regio. De Anode die wij bedacht hebben en Kirami voor ons in hun kachels maakt biedt meteen resultaat in levensduur. 

De kuip in een kunststof hottub en hoe de hottub is gebouwd is zeer belangrijk voor de levensduur en het gebruik van de hottub. 
Betreft aankoop is een glasvezelversterkte kuip het goedkoopste wat er is, ook betreft investeringen in de mal, de feiten zijn gewoon, dat door de hogere watertemperaturen en intensief gebruik bij ons in de benlux, 90% van deze kuipen osmose heeft na een aantal jaren, meestal na de garantie periode komt het eruit, doordat er extra lagen coating aan de binnenkant gezet worden.   Onze zeer degelijke HDPE en LDPE kuipen worden in mallen met machines gemaakt, zijn in 1 stuk voorgevormd. Het nieuwste op de markt is onze ABS kunststof mix met acrylaat, geen lagen maar in 1 mal getrokken, een gewlidige luxe glanzende hottub zonder coating.

Houten randen zien er mooi uit, maar staan altijd in de condens, schimmelen en de pissebedden vinden er een heerlijk plekje, dat wil je toch niet in je hottub ?
 

Kirami en Hottubselect

In Finland staat de modernste hottub fabriek van Europa met een productie capaciteit van 17.000 hottubs.
Zo heeft Kirami de eigen assemblagefabriek waar alles letterlijk op rolletjes loopt. In de Kirami kachel fabriek worden de kachels gemaakt, de meeste via robots, op druk getates en daarna voorzien van een degelijke Coating. De Hout fabriek maakrt alles op maat en  de kunststof machines voor de kuipen, HDPE, LDPE en het revolutionaire mix van ABS kunststof met Acrylaat, draaien in 3 ploegen.

Het vaste Finse transportbedrijf waar wij al jaren een contract mee hebben, is bij ons kind aan huis, 90% van al hun ladingen is vers uit Nederland, waardoor de terugvrachten naar Nederland zeer voordelig zijn en gemiddeld nog geen 3 dagen onderweg zijn van Sastamala in Finland naar Odiliapeel NL. In elke vrachtwagen passen 16 hottubs en elke 15 vrachtwagens krijgen wij automatisch een vrachtwagen met 224 Abs 170cm afdekkingen binnen
Hierdoor is het niet rendabel om goede kwaliteit in nederland te produceren. En, mochten wij volgende week 96 hottubs ( 6 vrachtwagens) nodig hebben, dan staan ze in Odiliapeel. 

Maatwerk is dus ook geen probleem voor ons.
zoals je leest is het niet rendabel om onze medewerkers  zelf te laten bouwen, tevens zouden wij met langere levertijden zitten. Onze servicedienst kan op aanvraag alles plaatsen, aansluiten en repareren.

Vanuit Odiliapeel wordt elke Kirami in de Benelux geleverd, 50% in Duitsland en 90% in Zwitserland, verder leveren wij wekelijks, zeer snel overal in Europa met laadklep voor vaste tarieven per postcode voor vakatiehuizen.

Tot ziens in onze showroom met ruim 20 modellen !

En heb je vragen ? bel ons gerust tel: 0413 275566