Meer dan 10 jaar ervaring Ruime showrooms met groot assortiment Snel geleverd door een groot eigen voorraad Ook op afspraak geopend

Aflevering aan huis

Hottub laten afleveren

Je hottub wordt aan huis afgeleverd

Het bezorgen van de door jou bestelde hottub wordt gedaan door onze vaste Value Added Delivery transportdienst. Je dient zelf de hottub te plaatsen en te installeren, dit is zeer eenvoudig door de goede handleidingen, 99% van onze hottubs worden zelf door de klant geplaatst en geïnstalleerd.

Mocht je een beroep willen doen op onze optionele professionele servicedienst, neem dan contact met ons op voordat je bestelt.

Lichtgewicht, en eenvoudig te plaatsen en te installeren

De gemiddelde hottub weegt ca 100 kg, met een vrije doorgang kan je deze met twee vrienden op zijn plek zetten. Als de hottub ergens overheen getild moet worden zoals een schutting of een plat garagedak, dan lukt dit meestal met vijf personen.

De hottub zelf is helemaal klaar. Je hoeft alleen de kachel aan te sluiten, het trapje in elkaar te zetten, de schoorsteenset te plaatsen en de afvoerkraan onder in de zijkant te draaien. De bijgeleverde handleidingen spreken voor zich. Je krijgt vooraf onze handleidingen gemaild.

Natuurlijk kan je hiervoor ook een beroep doen op onze servicedienst, voor geringe meerprijs. Onze getrainde technici kunnen samen met jullie de hottub plaatsen en installeren. Wij bespreken dan samen hoe de hottub het beste de tuin in kan komen en hoeveel mankracht wij van jullie kant nodig hebben.

Wij komen dan ook meestal in de avond of op zaterdag, zodat je makkelijker hulp kunt regelen.

Aflevering door onze servicedienst

Binnen een straal van 350km rond Odiliapeel is het mogelijk dat onze servicedienst je hottub thuis levert en installeert. Dus binnen heel Nederland en België en grote delen van Duitsland.
Tarieven meerprijs gebaseerd op routenet vanuit Odiliapeel ( NL) enkele reis.

 • < 80 km € 125,-
 • 80km-125km € 165,-
 • 125km – 250km € 265,-
 • 250km-350km € 350,-

Wil je een beroep doen op onze servicedienst neem dan contact op voordat je de hottub bestelt.

Montage en reparatie

Mocht er iets met je hottub zijn, dan kan je beroep doen op onze servicedienst.
Mocht het niet onder garantie vallen, zoals aansluitfouten en schade door het weer of gebruik, dan gelden de volgende tarieven:

Voorrijkosten gebaseerd op routenet vanuit Odiliapeel ( NL) enkele reis.

 • < 80 km € 100,-
 • 80km-125km € 125,-
 • 125km – 250km € 200,-
 • 250km-350km € 300,-

Uurtarief € 55,- inclusief 21% btw.

Hottub transport door Value Added Delivery Transport

Wij nemen contact op met u voor een afleverdag. Dit transport melden wij aan bij onze transporteur.
De transporteur neemt contact op met u voor een definitieve afspraak.

De chauffeur bepaalt zelf hoe ver hij kan komen met de hottub. In principe is het een drempellevering.
De hottub wordt op een pallet vervoerd en met een pompwagen uit de vrachtwagen gehaald. Wij hebben de grootste zorg besteed aan onze verpakking, mede doordat wij wekelijks in heel Europa afleveren en regelmatig onze hottubs een flink lange reis maken. Pak de hottub altijd meteen uit, zeker met warm weer, ook als je de hottub een paar dagen later pas gaat installeren.

Onze hottubs worden verzekerd verzonden. Als je de vrachtbrief tekent voor goed ontvangst, dan gaat de verzekering er vanuit dat de hottub helemaal in orde is afgeleverd.
Onze Tip : schrijf altijd op de vrachtbrief bij je handtekening “zonder zichtbare schade”.

Meldt eventuele schades of manco’s binnen 48 uur. Tel: 413 275566

Europese bestemmingen

Elke week ontvangen klanten onze hottubs op bestemmingen in heel Europa.
Voor de meestpopulaire maat hottub ø170cm hebben wij standaardtarieven voor een meerprijs.
Er zijn een aantal uitzonderingen zoals grotere hottubs en de Storvatt hottubs. Dit heeft te maken met de grootte van de hottub, de verpakking en of een kachel in de hottub of extra op een aparte pallet verzonden dient te worden.

Indicatie meerprijs:

 • *Nederland € 0,-
 • Belgie € + 100,-
 • Duitsland en Luxemburg + € 200,-
 • Oostenrijk + € 299,-
 • ** Zwitserland € 595,-
 • Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittanië, Ierland, Italië en Spanje € 595,-
 • Overige landen op aanvraag.

* Bij een complete Kirami hottub hebben wij de prijzen vastgesteld inclusief aflevering in huis in Nederland, overige producten worden op verschillende wijze verzonden tegen bepaalde vergoedingen afhankelijk per product. Dit kunt u zien na selectie het winkelmandje. Voor sommige landen geldt een transport tarief per postcode, onze tarieven zijn dan ook een indicatie.

*Waddeneilanden NL vervoer tot aan de eilandspecialist-vervoerder

** In Zwitserland geldt een ander btw tarief en extra kosten aan documenten. Dit kunnen wij niet instellen in de webshop, ook is hier een aparte factuur voor nodig. De complete prijs klopt met de webshop incoterms DDP, alle transportkosten documenten en belastingen worden door ons betaald. Zo krijgt je geen verrassingen achteraf.

Voorwaarden transport

De transporteur neemt contact op met je voor een afspraak. Houdt er rekening mee dat een grote vrachtwagen bij het afleveradres kan komen.
Zijn er beperkingen om bij het afleveradres te komen, laat het ons weten. Geef desnoods een ander afleveradres op zodat je op een klein aanhangertje de hottub zelf verder kunt vervoeren .

Je mag de hottub die je via onze webshop heeft besteld terugsturen via ons herroepingsrecht-formulier, binnen 14 dagen, ongebruikt, onbeschadigd en in oorspronkelijke verpakking. Doordat hottub, hottubkachels en -pompen apart worden vervoerd en hoge kosten met zich mee brengen berekenen wij voor het terugsturen de afleverkosten en de retourkosten aan je door. Dit geldt ook voor beschadigingen die wij hebben gecontstateerd hebben na ontvangst. Dit wordt verrekend met je terugbetaling.
Een retourtransport dienen wij aan te melden bij onze Value Added Delivery transporteur.

Wij werken met Value Added Delivery transport, i.v.m. de voorzichtigheid waarmee getransporteerd dient te worden. Kan de transporteur niet bij je afleveren door omstandigheden, bijvoorbeeld als je niet thuis bent ondanks de gemaakte afspraak,  dan vraagt de transporteur een extra “foutvracht tarief” voor het retourtransport (de transpoteur kan geen andere terugvracht laden). De extra kosten van terugsturen kunnen oplopen tot € 500,- in Nederland. Mocht je op het laatste moment de aankoop van een hottub willen annuleren, maar deze is al opgehaald bij ons of onderweg, dan gelden dezelfde tarieven.

Garantie

Je hebt op je hottub garantie:

 •  Kirami 2 jaar garantie
 • Storvatt 5 jaar, 2 jaar op de kachel.
 • Elektrische apparatuur volgens handleiding verpakt bij het product.

Alle garantie geldt voor particulier gebruik volgens handleiding.  Professioneel gebruik 0,5 jaar volgens handleiding.

Kirami en Storvatt, maar ook de gerenomeerde leveranciers van overige benodigdheden, hebben hun eigen serviceafdeling, wij zullen uw garantieprobleem in behandeling nemen. en naar hun doorsturen. De klacht zal door hen worden beoordeeld,  HOTTUBSelect sluit zich hierbij aan.
Mocht er iets niet in orde zijn met je hottub of overige artikelen binnen of buiten de garantietermijn, stuur dan uw foto’s en eventueel een filmpje op, via onze contac pagina, mail of klantenservice (+ 31 413 275566).

Kom naar onze showroom

Onze grootste showroom is in Odiliapeel, Noord-Brabant, centraal gelegen vlak bij de A50. In Twello hebben wij de meest gezellige showroom, vlak bij de A1 tussen Apeldoorn en Deventer. Onze verkoopadviseurs en servicedienstmedewerkers worden al jaren geschoold in de fabrieken. Door ruime ervaring kunnen wij dan ook goed helpen om de beste houtgestookte hottub voor jou uit te kiezen.

Je kunt via onze website of telefonisch een afspraak maken voor een bezoek. Bekijk hiervoor onze openingstijden. In Odiliapeel kan de gekozen hottub afgehaald worden, want hier is ons distributiecentrum van waaruit alle hottubs en ook alle webshopbestellingen uitgeleverd worden. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze Kirami-verkooppunten die wij bevoorraden als officiëel Kirami-importeur in de Benelux. Ook voor Duitsland en Zwitserland wordt vanuit Odiliapeel de houtgestookte hottub geleverd, direct aan ons verkooppunt of rechtstreeks bij de klant.

'Ruim achtduizend klanten gingen je voor' Wij leveren al sinds 2006 hottubs door heel Nederland, België en andere Europese landen. Zo kunnen wij jouw hottub ook direct afleveren bij je vakantiehuis in het buitenland. Gerko De hottub expert

Showroom

Odiliapeel

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
DonderdagOp afspraak
Vrijdag09:00 - 16:00
Zaterdag09:00 - 16:00
A.s. Zondag 10:30 - 16:00

Opendagen BlackFriday

Zaterdag 23 November & Zondag 24 November

Zaterdag 30 November & Zondag 1 December

Showroom

Twello

Donderdag10:00 - 16:00
Overige tijdenOp Afspraak