Hot tub zelf bouwen

Wilt u een hot tub zelf bouwen  dit kan met het Storvatt bouwpakket. U heeft een leuk klusje en daarbij als mensen een hot tub zelf bouwen, dan brengt het een zeer voldaan gevoel als u daarna in de hot tub zit. Het Storvatt bouwpakket is geheel compleet en met de goede handleiding kunt met een beetje inzicht zeer eenvoudig de hot tub zelf bouwen. Gaat u de hot tub zelf bouwen dan bespaart u de montagekosten van de fabriek.

 
Foto

Uw hot tub zelf bouwen en afwerken

Zou u zelf een complete hot tub willen bouwen, dan is dit vaak een te duur project of het gebruiksgemak en de duurzaamheid laat zo te wensen over dat u de hot tub maar zelden gebruikt. De hot tubs die wij leveren zijn vele jaren getest en steeds door ontwikkeld waardoor dat als mensen een hot tub zelf willen bouwen ze bij lange na niet de kwaliteit kunnen halen van een hot tub uit de Storvatt of Kirami fabriek.

Contact

Wanneer u denkt een hot tub zelf te bouwen laat u dan goed informeren, de tijd en de kosten wegen vaak niet op tegen wanneer u bij ons een complete hot tub aanschaft. Bel ons ( 0413 – 27 55 66 )  of neem contact op via onze contactpagina, dan kunnen wij van Hottubselect u goed adviseren. 

Meer interessante onderwerpen over Hottub Select: Houten hot tubs - Aluminium hot tubs - Houtgestookte hot tub - Kunststof hottub