Houtgestookte zwembadverwarming

Wil je vlot kunnen zwemmen in het voorjaar en niet wachten totdat de zon je zwemwater heeft opgewarmd, dan is de houtgestookte zwembadverwarming zeer ideaal. Als je je zwembad klaar hebt gemaakt voor het seizoen kan je meteen de koude uit het water stoken waardoor je al snel kunt genieten van heerlijk warm zwemwater. Hierna ben je niet afhankelijk van het weer, je kunt de afkoeling van je bad gewoon houtgestookt bijhouden. Een zwemliefhebber weet dat een paar graden warmer water veel uitmaakt of je een duik gaat nemen of niet. Je kan al vanaf het begin van de lente je zwembad gebruiken totdat je je zwembad weer winterklaar maakt, net voor de winter. Met de houtgestookte zwembadverwarming heb je dus veel meer plezier van je zwembad.

Veelzijdig in gebruik

De zwembad verwarming op hout gestookt kan voor veel baden worden gebruikt.
Ook je opzet zwembad, je zwemvijver en je hottub heb je zo op temperatuur. Je kan zelfs combineren, zodat je met één houtkachel en je hottub en je zwembad verwarmt. De houtgestookte zwembadverwarming is namelijk makkelijk aan te sluiten op een filterpomp maar zelfs met een dompelpompje kan je elk bad verwarmen.

Zwembadverwarming op Bio brandstof

De Rexener zwembad en hottub verwarming warmt eenvoudig en snel. Is houtgestookt geen optie maar wil je wel met een hoog rendement verwarmen ? De rexener waterboiler is de perfecte oplossing zonder hoog stroomverbruik. De temperatuur is eenvoudig instelbaar en is het water warm, dan kan je hem eenvoudig op temepratuur houden. 
Bezig met laden...
Rexener hottubkachel niet houtgestookt

Rexener hottubkachel niet houtgestookt

Snelle hottub verwarming zonder hout stoken, de Rexener heater op bio brandstof, ook geschikt voor zwembad. Geen rook, weinig geluid en uitstoot.

2349,00

Houtgestookte zwembadverwarming Storvatt

Houtgestookte zwembadverwarming Storvatt

Storvatt zwembadverwarming houtgestookt 40kW. Heb meer zwemplezier door heerlijk warm zwemwater.

2595,00

Zwembadverwarming energiezuinig

Niets is zo krachtig als een houtgestookte kachel om water te verwarmen, zonder dure stroom of gas kosten. Je kan zelfs de zwembad verwarming naast je zon verwarming gebruiken om water op te warmen. Zeker in ons klimaat raden wij dit zeker aan, vaak moet je namelijk wachten totdat de zon je water heeft verwarmt, en is je bad eindelijk warm dan wordt het slechter weer. Hierdoor worden dus ook de meeste zwembaden maar een korte tijd gebruikt in het seizoen of je moet inderdaad met je CV-ketel op gas of op stroom je water verwarmen wat je absoluut terug ziet in je energienota.

Hoe snel kan je opwarmenZwembad verwarming houtgestookt aquastove

De snelheid van het opstoken is afhankelijk wat voor bad je gebruikt, de starttemperatuur van je water de met waterinhoud van het bad en hoe warm je het water wilt hebben.
Een opzetbad voor de kinderen is natuurlijk sneller warm dan een groot zwembad of zwemvijver. Een hottub wil je weer opstoken naar 38 graden terwijl een zwembad 25 graden genoeg is.
Wij hebben twee soorten houtgestookte zwembadverwarming met ieder zijn eigenschappen.

Storvatt Zwembadverwarming

De Storvatt Aquastove uit Nederland
Deze is gemaakt van RVS L316 en is makkelijk in gebruik, ook het design is zeer mooi en ziet er stoer uit het rendement is 40kw netto.
Rvs L316 is namelijk geschikt voor zwembadwater waar chemicaliën zoals chloor of een zoutelektrolyse installatie bij wordt gebruikt.

Kom eens kijken

In onze showroom in Odiliapeel te Noord-Brabant staat de Storvatt zwembadverwarming of te wel Aquastove opgesteld voor bezichtiging.
Ook kunnen we je uitleg geven over alle mogelijkheden die de houtgestookte zwembadverwarming kan bieden. Het is bijvoorbeeld mogelijk een hottub binnen te plaatsen en met de houtkachel buiten het hottub water te verwarmen. We kunnen je dan ook meteen onze kunststof hottub en houten hottub modellen laten zien. Je zult versteld staan van ons aanbod in houtgestookte hottubs

Gratis verzending

Vanuit Odiliapeel leveren wij de houtgestookte zwembadverwarming af in heel Nederland en België zonder verzendkosten. In overige Europese landen, bijvoorbeeld voor je vakantiehuisje in Frankrijk, voor een schappelijke meerprijs. Je kunt bij ons de tarieven opvragen.
Ook is het mogelijk om de houtkachel meteen mee te nemen op afspraak.

Contact

Wil je meer informatie over de Storvatt Aquastove of de Rexener waterboiler, of wil je een showroombezoek plannen, neem dan contact met ons op. Je mag natuurlijk ook bellen tel +31 413 275566.
Want ook telefonisch kunnen wij je goed uitleg geven over de houtgestookte zwembadverwarming.