Kunststof Hottub Cozy TUBE 60kw Thermowood Kirami

Limited edition, de snelst opwarmende kunststof hottub! Thermowood afwerking. M Ø170cm, 5/6 pers. incl de meest krachtige Tube 60kw kachel.

Standaard levertijd

op voorraad, 3 werkdagen i.v.m. verzending

€ 3.895,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Speciale uitvoering, luxe Cozy kunststof Hottub 60kw

Limited edition. De meest gebruiksvriendelijke kunststof hottub wordt nu speciaal uitgerust met zware Tube houtgestookte buitenkachel 60kw. Het een netto rendement is 42kw. Het is dan ook de snelst opwarmende kunststof hottub in heel europa ! De zeer robuuste bronzen hottubkachel geeft de Cozy een extra stoere uitstraling in combinatie met het echte Fins verduurzaamd thermowood hout. De beige kunststof binnenkuip geeft de hottub een rustige en stijlvolle uitstraling.

De Hottub wordt zeer compleet geleverd als set incl:
Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

incl aflevering aan huis in Nederland

Zeer complete Hottub.

Inclusief TUBE buitenkachel 42kw Netto, 2m RVS L316 schoorsteen Ø150 mm. hoed en hitteschild, abs kunststof afdekking, standaard Red Cedar trap, thermometer, afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset aan de zijkant met speciale Finse stopkraan, comfortabele rubberen toprand, slijtvaste rubberen spatrand waardoor het red cedar ook onderaan de tub niet in het vocht staat en mooi blijft. Incl. aflevering aan huis NL door onze vaste transporteur, in Nederland ( Waddeneilanden op aanvraag), België + € 100,- Luxemburg en Duitsland + € 200,-

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566


Cozy Kunststof Hottub.

Dikke, degelijke LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan. Door de binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een Hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte met de minste waterinhoud. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt. De grote afvoer van Ø 75mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant met kraan, waardoor de Cozy hottub het snelste leeg en schoon te maken is.
De bovenste toprand is afgewerkt met een hygiënische, slijtvaste zwarte rubberen toprand, die alleen zichtbaar als u de afdekking van de tub haalt. Op aanvraag hebben wij een red cedar houten top rand beschikbaar voor deze Cozy hottub. 

Deze hottub in beige is ook verkrijgbaar met  LED verlichting , meerprijs € 249,-

TUBE buitenkachel 60kW

De Kirami Cozy met Tube buitenkachel is absoluut de snelst opwarmende kunststof hottub verkrijgbaar in Europa. Hierdoor de beste keus voor het moderne drukke gezin en voor professioneel gebruik. De Aluminium Cube kachel warmt het water op met 34ºC, 1000 liter water per uur. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub levert deze kachel ook het optimale netto rendement met het minste verlies. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat, loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2m. Ø150mm, schoorsteenhoed en 1m. aluminium hitteschild.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Thermowood afwerking

Het echte Finse Thermowood bestaat al sinds 2002, het is Fins grenen wat verduurzaamd is door middel van stoom, het heeft een lange levensduur en Kirami heeft haar thermowood al behandelt met een beschermende olie in de fabriek. Thermowood heeft nieuw een warme bruine kleur met stoere noesten, op den duur wordt ook thermowood hout grijs maar je mag het behandelen met olie. De twee brede banden maken deze hottub helemaal af. 

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De kunststof hot tub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk voor een meerprijs.. 

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.


 

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566Terug naar overzicht kunststof hot tubs