Kunststof Hottub Cozy Macu 40kw Thermowood Kirami

Licht schuine wanden, kunststof Hot tub Fins Thermowood buitenkachel 40kw Ø170cm 5/6 pers. Incl afdekking, trap thermometer en verzending NL

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen i.v.m.verzending

€ 3.195,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

COZY THERMOWOOD

Kirami Cozy hottub afgewerkt met het populaire echte Finse Thermowood.
Als u deze hottub ziet in één van onze showrooms dan begrijpt u meteen waarom de Kirami Cozy kunststof hottubs de meest populaire hottubs zijn in heel Europa.
Met ruim 15 jaar ervaring in gebruik, ontwikkeling en Fins vakmanschap overtreffen deze kunststof hottubs, elke kunststof hottub verkrijgbaar.  


Compleet in set Inclusief:

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

 

incl aflevering aan huis in Nederland


Zeer compleet in set.
Verkrijgbaar in de binnen kleuren Luxe Graphite gray, Arctic blue voor de mooiste waterkleur of neutraal beige. Afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset met stopkraan aan de zijkant, buitenkachel 40 kW met 2m RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed, hitteschild, Abs kunststof afdekking, standaard houten trap, thermometer, comfortabele rubberen toprand, slijtvaste spatrand, 2 brede banden met sluiting zonder las.Incl. aflevering aan huis in Nederland ( waddeneilanden op aanvraag) België +€ 100,- Luxemburg en Duitsland +€ 200,- 

 


Cozy Kunststof Hottub

De dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden is meest populair in Beige bij dit model maar ook verkrijgbaar in grijs. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan in elk klimaat. Door de binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een Hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte met det minste waterinhoud. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt. De grote afvoer van Ø 75mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant met stopkraan, waardoor de Cozy hottub het snelste leeg en schoon te maken is.
De bovenste toprand is afgewerkt met een Hygiënische en comfortabele slijtvaste zwarte rubberen toprand, die alleen zichtbaar als u de afdekking van de tub haalt. Houten randen zien er mooi uit als ze nieuw zijn, maar beschadigen snel en gaan snel schimmelen.

Sfeer LED Verlichting is in diverse modellen verkrijgbaar

MACU buitenkachel 40kW

De Macu buitenkachel is een absolute bestseller in Europa. Het rendement ligt mooi tussen de lichte Cult en zware Cube buitenkachel en is zeer scherp geprijsd. Het rendement van 40kW is zeer snel in verhouding met overige kunststof hottubs verkrijgbaar in Europa. De buitenkachel is voorzien van een speciale coating zodat deze bestand is tegen weer en wind in elk klimaat. De unieke aansluitingen aan de Hottub leveren de kachel optimaal rendement. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2m. Ø150mm, schoorsteenhoed en 1m. aluminium hitteschild.
Deze hottub is ook verkrijgbaar met de zware Cube 48kW buitenkachel.


Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Verduurzaamd Thermowood

Thermowood is Fins grenen, het wordt gebakken in ovens met 210ºC stoom, De eigenschappen van het hout zijn veranderd en de natuurlijke suikers, harsen en bacteriën zijn verbrandt. Het vocht percentage is nog maar 5% waardoor het hout bijna niet meer krimpt en uitzet. Thermowood is zeer geschikt voor houten hottubs en om hottubs mee af te werken. Ook in Thermowood zijn veel verschillende klassen verkrijgbaar, Kirami gebruikt het echte Finse thermowood van de beste klasse voor al haar thermowood houten producten. Het Thermowood heeft een mooie warme bruine kleur, en is door Kirami al voorzien van een eerste olie behandeling in de fabriek. Het Thermowood hout wordt door door 2 brede banden van RVS L316 met sluiting zonder las, om de kunststof binnenkuip vastgezet. De 2 materialen kunststof en hout isoleren de tub voldoende aan de zijkant. Thermowood wordt door de jaren heen eerst lichter en daarna helemaal grijs. Wij adviseren om het Thermowood elk jaar voor de zomer het Thermowood te behandelen met thermowood olie.

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De kunststof hot tub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk.

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.


 

Heeft u vragen of wilt u onze showroom bezoeken?

Neem nu contact met ons op

Klantenservice 0031 (0)413 275566


Terug naar overzicht kunststof hottubs