Kunststof Hottub Cozy Cube 48kw Thermowood Kirami

Kunststof Hottub in set. Licht schuine wanden in 3 kleuren, thermowood afwerking, M Ø170cm, 5/6 persoons, ZEER KORTE STOOKTIJD door buitenkachel Cube 48kw.

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen ivm verzending

€ 3.495,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

BESTSELLER SINDS JAREN IN HEEL EUROPA!

Het Cube uitvoering uit het Comfort Cozy programma zijn het paradepaardje onder de kunststoffen Hottubs. Door de kortste stooktijd zijn deze hottubs perfect voor het drukke gemiddelde gezin thuis en voor professioneel gebruik omdat uw gasten dezelfde avond nog in de tub kunnen als ze aankomen bij uw accommodatie. Het is de snelst opwarmende kunststof hottub.

De prijs/kwaliteit verhouding geeft de doorslag aan vele klanten die hottubs vergelijken.
Als u de Kirami Cozy bekijkt in één van onze showrooms, ziet u meteen waarom !
Een complete set met benodigdheden, voor een zeer concurrerende prijs. 18 jaar ervaring betreft ontwikkeling, materialen en Fins vakmanschap maken deze hottubs .


Compleet in set Inclusief:

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

Incl aflevering aan huis in Nederland ( ex eilanden) België + € 100 Luxemburg en Duitsland + € 199,-

 
Verkrijgbaar in verschillende kleuren binnenkuip, dit kunt u selecteren. Luxe Graphite Gray, Arctic Blue voor de mooiste waterkleur of neutraal beige wat weer goed bij de houtafwerking past. Afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset met stopkraan aan de zijkant, buitenkachel 29 kW met 2m RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed, hitteschild, Abs kunststof afdekking, standaard houten trap, thermometer, comfortabele rubberen toprand, slijtvaste spatrand, 2 brede banden met sluiting zonder las. Optioneel is voor deze hottub ook een luxe houten toprand beschikbaar. 
Deze hottub is ook verkrijgbaar met LED verlichting voor meer sfeer tijdens de gezellige hottubavonden. De Led verlichting is al ingebouwd en verkijgbaar in de binnenkleuren Beige , Skylight en Arctic Blue. ( meerprijs € 249,-) 

Cozy Kunststof Hottub

De dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden is meest populair in Beige bij dit model maar ook verkrijgbaar in grijs. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan in elk klimaat. Door de binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een Hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte met det minste waterinhoud. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt. De grote afvoer van Ø 75mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant met stopkraan, waardoor de Cozy hottub het snelste leeg en schoon te maken is.
De bovenste toprand is afgewerkt met een Hygiënische en comfortabele slijtvaste zwarte rubberen toprand, die alleen zichtbaar als u de afdekking van de tub haalt. Houten randen zien er mooi uit als ze nieuw zijn, maar beschadigen snel en gaan snel schimmelen.

Cube buitenkachel 48kW

De Kirami Cozy met Cube buitenkachel behoort tot de snelst opwarmende kunststof hottubs verkrijgbaar in Europa. Alleen de Cozy met zeer grote Tube kachel is nog sneller ! Hierdoor de beste keus voor het moderne drukke gezin en voor professioneel gebruik. De Aluminium Cube kachel warmt het water op met 26ºC, 1000 liter water per uur. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub levert deze kachel ook optimaal rendement met minimaal verlies. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2m. Ø150mm, schoorsteenhoed en 1m. aluminium hitteschild.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Verduurzaamd Thermowood

Thermowood is Fins grenen, het wordt gebakken in ovens met 210ºC stoom, De eigenschappen van het hout zijn veranderd en de natuurlijke suikers, harsen en bacteriën zijn verbrandt. Het vocht percentage is nog maar 5% waardoor het hout bijna niet meer krimpt en uitzet. Thermowood is zeer geschikt voor houten hottubs en om hottubs mee af te werken. Het Thermowood heeft een mooie warme bruine kleur, en is door Kirami al voorzien van een eerste olie behandeling in de fabriek. Het Thermowood hout wordt door door 2 brede banden van RVS L316 met sluiting zonder las, om de kunststof binnenkuip vastgezet. De 2 materialen kunststof en hout isoleren de tub voldoende aan de zijkant. Thermowood wordt door de jaren heen eerst lichter en daarna helemaal grijs. Wij adviseren om het Thermowood elk jaar voor de zomer het Thermowood te behandelen met thermowood olie.

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De kunststof hot tub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk. Lees meer...

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566


Terug naar overzicht kunststof hot tubs