Kunststof Hottub Cozy Cube 48kw Red Cedar Kirami

Onze favoriete Kirami kunststof hottub! Luxe Canadese red ceder afwerking. M Ø170cm, 5/6 pers. incl de krachtige Cube 48kw kachel, trap, afdekking, thermometer, hitteschild. Incl aflevering NL.

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen ivm verzending

€ 3.895,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

De meest luxe Cozy kunststof Hottub

De zeer luxe uitstraling van deze Cozy hottubs is zeer populair. Deze Hottub staat mooi in elke tuin, modern of traditioneel. Het echte Canadese Red Cedar staat bekend als één van de duurzaamste houtsoorten. Dit echte Red Cedar is onderhoudsvrij en word mooi zilvergrijs! De Cozy Red Cedar is verkrijgbaar in rustig mooi licht beige en de nieuwste kleur Arctic Blue voor de mooiste schijn in het water.

De Hottub wordt zeer compleet geleverd als set incl:
Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

Incl. aflevering aan huis in Nederland

Zeer complete Hottub.

Inclusief Cube buitenkachel 48kw,  2m RVS L316 schoorsteen Ø150 mm. hoed en hitteschild, abs kunststof afdekking, standaard Red Cedar trap, thermometer, afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset aan de zijkant met speciale Finse stopkraan, comfortabele rubberen toprand, slijtvaste rubberen spatrand waardoor het red cedar ook onderaan de tub niet in het vocht staat en mooi blijft. Incl aflevering aan huis NL door onze vaste transporteur, ( Wadden eilanden op aanvraag) België +€ 100,- Luxemburg en Duitslkand + € 200,-.

Wil je nog meer sfeer tijdens de gezellige hottub avonden ?
Deze hottub is verkrijgbaar met LED verlichting in de hottubs met beige en blauwe binnenkuip.
meerprijs € 249,- compleet ingebouwd.

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566


Cozy Kunststof Hottub.

Dikke, degelijke LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan. Door de binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een Hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte met de minste waterinhoud. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt. De grote afvoer van Ø 75mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant met kraan, waardoor de Cozy hottub het snelste leeg en schoon te maken is.
De bovenste toprand is afgewerkt met een hygiënische, slijtvaste zwarte rubberen toprand, die alleen zichtbaar als u de afdekking van de tub haalt. Op aanvraag hebben wij een red cedar houten top rand beschikbaar voor deze Cozy hottub. 

Cube buitenkachel 48kW

De Kirami Cozy met Cube buitenkachel is de snelst opwarmende kunststof hottub verkrijgbaar in Europa. Hierdoor de beste keus voor het moderne drukke gezin en voor professioneel gebruik. De Aluminium Cube kachel warmt het water op met 26ºC, 1000 liter water per uur. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub levert deze kachel ook optimaal rendement. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat, loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2m. Ø150mm, schoorsteenhoed en 1m. aluminium hitteschild.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Duurzaam Canadees Red Cedar

Het echte Canadese Western Red Cedar wordt speciaal voor Kirami geselecteerd. Het ovengedroogd Red Cedar heeft zeer duurzame eigenschappen, een geweldig luxe uitstraling en staat zeer mooi in elke tuin. Het Red Cedar wordt vastgehouden door 2 brede banden van RVS L316 met sluitingen zonder las. Red Cedar wordt mooi licht grijs en hoeft niet behandeld te worden. 

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De kunststof hot tub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk voor een meerprijs.. 

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.


 

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566

Terug naar overzicht kunststof hot tubs