Kirami Comfort Family kunststof hottub

Deze Tub is er voor het hele gezin !

De Family M en L zijn er speciaal voor het hele gezin.
Door vele vragen van onze klanten door de jaren heen is in dit design geintegreerd. Deze Hottubs behoren tot de gebruiksvriendelijkste kunststof hottubs, snel leeg, snel schoon, snel warm en snel vol. Hierdoor zijn deze hottubs ook goed 's avonds na het werk te gebruiken, en het meest populair bij vakantiehuizen.

Wist je dat door het snelle en eenvoudige gebruiksgemak, een Kirami hottub veel meer wordt gebruikt en dat de meeste gebruikers een waterzuivering overbodig vinden ?

De Family M maat 170cm, heeft heerlijke rugleuningen een verhoogde zit en met de optionele hoge trap met leuning, een eenvoudige instap voor ouderen of mensen die moeilijk te been zijn.
Ook perfect voor 2 personen met een waterbesparend ontwerp.

De Family L heeft de maat 200cm, een ruime hottub met hogere en bredere banken zeer veel plaats voor de benen en de hoge instap en hoge zit zijn tevens heerlijke arm en rugleuningen. 

Onze Family Hottubs worden geleverd compleet in set met buitenkachel, schoorsteenset, hitteschild, afdekking trap en thermometer. Natuurlijk kan je kiezen voor een zwaardere kachel meer accessoires en bijvoorbeeld ingebouwde LED verlichting.

Ook Ideal als plonsbad/zwembad !
In de kindervakantie of vrije middag voor de kids of gewoon voor je zelf, kan je deze Kirami hottubs het hele jaar door gebruiken. Heb je tijd en het is mooi weer, je stookt even de koude uit het water en je kan er meteen in zonder gedoe, lente, zomer, herfst en winter. Daarom is deze Family hottub ook zeer populair als plonsbad/ zwembad. Altijd waterpret en veel makkelijker dan een zwembadje in de tuin !  

We hebben de meest populaire Family Hottubs online gezet maar we hebben totaal 200 variaties samen in Family M en L in binnenkleuren, buitenafwerking en kachels. Dus andere variaties bij deze Family hottubs kunnen speciaal voor jou worden gebouwd, met een zeer korte levertijd van ca.10 tot 15 werkdagen.

Prijzen zijn dus inclusief complete accessoire set en aflevering aan huis in Nederland, België € 100,- meerprijs. ( drempellevering)

De installatie en het plaatsen is zeer eenvoudig
En in overleg kan onze eigen servicedienst,
de hottub samen met jou in de tuin plaatsen voor een meerprijs. 

Heb je vragen ? bel gerust onze professionele klantenservice tel: 0413 275566 of bezoek onze showroom  !

Na je online bestelling nemen wij meteen de eerst komende werkdag contact met je op, om de status en een leverafspraak met je door te nemen.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Comfort Family M Fins Spar zwart kunststof hottub

Zeer comfortabel door de hoge zit, hoge instap en heerlijke rugleuningen, Gebeitst in trendy Zwart !

2945,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family M Fins Spar bruin kunststof hottub

Zeer comfortabel door de hoge zit, hoge instap en heerlijke rugleuningen, Gebeitst in klassiek Darkwalnut brown !

2945,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family M Thermowood kunststof hottub

Zeer comfortabel door de hoge zit, hoge instap en heerlijke rugleuningen !

3245,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family M Composiet Mocca kunststof hottub

Onderhoudsvrij composiet ! Zeer comfortabel door de hoge zit, hoge instap en heerlijke rugleuningen !

3345,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family M Composiet Zwart kunststof hottub

Onderhoudsvrij composiet in trendy Nightsky Black ! Zeer comfortabel door de hoge zit, hoge instap en heerlijke rugleuningen !

3345,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family L Fins Spar Zwart Kunststof Hottub

"Gratsi kachel upgrade, Comfort, gemak en ruimte voor het hele gezin ! Zwart gebeitst Fins Sparren afwerking. Ideale instap, hogere zit,...

3995,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family L Thermowood Kunststof Hottub

Gratis kachel upgrade. Kunststof hottub met arm en rugleuning, ideale instap, hogere zit voor de kids, ook makkelijk even afkoelen op het...

4395,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family L Composiet Mocca Kunststof Hottub

Gratis kachel upgrade. Comfort, gemak en ruimte voor het hele gezin ! Onderhoudsvrij EP composiet. Ideale instap, hogere zit, arm en...

4549,00

visibility
shopping_cart

Comfort Family L Composiet Zwart Kunststof Hottub

Gratis kachel upgrade t.w.v € 400,- Comfort, gemak en ruimte voor het hele gezin ! Onderhoudsvrij EP composiet. Ideale instap, hogere...

4549,00

Hele complete Hottub

De  Comfort Family kunststof hottub tub wordt compleet geleverd inclusief de afdekking, de Thermowood Stepin trap en de thermometer.
De aflevering aan huis in NL is inclusief. De hottub is zeer goed verpakt en onze transportdienst brengt de Kirami Family kunststof hottub netjes bij je thuis op afspraak met een vrachtwagen met laadklep.

Contact

Wil je de Kirami Family kunststof hottubs bekijken  en eens proef zitten ? Breng dan een bezoek aan onze showroom.
Met ruim 12.5 jaar ervaring kunnen wij je goed helpen om de hottub uit te kiezen die bij jouw gebruik past.

Je kunt ons via onze contactpagina bereiken of  bel met onze klantenservice tel: 0413 275566 voor meer informatie over de Kirami Family kunststof hottub.