Kunststof Hottub Breezy Macu 40kw Kirami

Nieuw Kirami kunststof Hottub Ø170cm 5/6 persoons. Met zware buitenkachel. Compleet incl. Kunststof afdekking, trap, thermometer, veilig hitteschild en Gratis verzending NL.

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen i.v.m.verzending

€ 2.949,00
€ 2.649,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

de Kirami Breezy

De perfecte kunststof hottub in een complete set.
Hottub met het unieke Kirami isolatie en afvoer systeem voor het meeste gebruiksgemak.
De Breezy is verkrijgbaar met afwerking van kwalitatief Fins sparren hout, gebeits in Dark Wallnut Bruin of Coalblack zwart en in populair verduurzaamd Fins Thermowood hout. De kunststof binnenkant is in de luxe kleur Graphite Gray
Inclusief afl. aan huis in NL, Zelf afhalen in Odiliapeel € 100,- korting
Hoogte Breedte Diepte Gewicht
110 cm 170 cm 91 cm 160 kg

Complete set incl. afdekking, Thermometer en stepin trap. 
 
Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

Je kunt extra benodigdheden hierboven selecteren:

 


Zeer compleet en uit voorraad leverbaar !

Standaard is deze kunststof hottub uitgerust met Macu buitenkachel 40 kW met 2.0m. RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed en hitteschild, gebruiksvriendelijke Abs Kunststof zwarte afdekking en standaard trap en slijtvaste spatrand. Afvoer in het midden van de bodem Ø70mm, complete bodem isolatie, afvoerkraan aan de zijkant, 2 brede banden met sluiting zonder las. Gratis aflevering aan huis in Nederland ( Eilanden op aanvraag). België + € 100,- Duitsland en Luxemburg + € 200,-

Breezy Kunststof Hottub

De nieuwe Kirami Breezy is perfect te plaatsen tussen de bereomde Kirami Cozy en onze prijspakker de Kirami Easy. De aanschafprijs ligt er ook dan ook precies tussen in.
De LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden is luxe graphite en verkrijgbaar in één kleur. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt. De grote afvoer van Ø 70mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant met kraan, waardoor de Breezy hottub zeer snel leeg loopt en schoon te maken is. 

Macu buitenkachel met anode !

De 40 kw Aluminium Macu kachel levert door de unieke aansluitingen aan de Hottub de optimale 29kW NETTO rendement. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. Door de zeer goede verhouding tussen de kachel en de waterinhoud is deze kunststof Hottub met Kirami sneller warm dan de meeste andere kunststoffen Hottubs. In deze Kirami Macu buitenkachel passen blokken haardhout van maar liefst 50cm lang. 
Nu met anode ! revolutionair voor hottubkachels. Dit beschermt de aluminium kachel tegen de invloeden van het water en wateronderhoud, waardoor de hottubkachel een veel langere levensduur heeft.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Afwerkingen

Het sparren hout uit het noorden van Finland is van de beste klasse, en wordt al behandelt met beits in de Kirami fabriek. Ook is deze Breezy verkrijgbaar met afwerkpanelen van het populaire verduurzaamd echt Fins Thermowood hout. De afwerking wordt netjes afgewerkt met twee stoere brede banden met sluiting zonder las. De ruimte tussen het hout en de kunststof binnenkuip, werkt als lucht isolatie en houdt de extra hottub lang warm. Doordat de kunststof kuip en de afwerking afzonderlijk van elkaar kunnen werken, bijvoorbeeld door warmte verschillen en het weer, blijft de afwerking zeer mooi recht i.p.v hottubs waar de panelen aan de kunststof kuip zijn vastgemaakt.
 
Lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren!

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566

BESTEL NU MAKKELIJK IN ONZE WEBSHOP

Terug naar overzicht Kirami kunststof Hottubs