Cozy Thermowood / hottub met buitenkachel Kirami

PRIJSPAKKER ! Kirami kunststof Hottub Ø170cm 5/6 persoons. gebeitst Fins sparrenhout met Cult buitenkachel. Zeer gebruiksvriendelijk ! Compleet incl. Abs Kunststof afdekking, standaard trap en afl.

Standard-Lieferzeit

2-4 weken indien niet voorradig.

€ 2.945,00
Preis pro Per Stuk

 

Anzahl: 
Kaufen

BLACKFRIDAY Kunststof Hottub

Speciaal voor BlackFriday, Kirami Easy ECOPLANK Black Edition.

Je kunt nu wel heel voordelig genieten in je eigen Kirami hottub, 

KIRAMI BLACK FRIDAY ACTIE  24 november  !
Bestellen kan al online vanaf donderdag 23-11 18.00 uur tot zaterdag 25-11 10.00u 

of vrijdag in onze showroom te TWELLO en ODILIAPEEL, pinnen geen probleem !

Een zeer voordelige echte Finse Kirami kunststof hottub.
Incl. uniek Kirami isolatie en afvoer systeem, afwerking met kwalitatief zwart Ecoplank kunststof, onderhoudsvrij.
Buitenkachel 31kw bruto incl schoorsteen met hitteschild en hoed. 
De kunststof binnenkant is standaard licht grijs, optioneel Pacific Turqoise voor de mooiste waterkleur.
Optioneel zijn diverse extra accessoires en benodigdheden mogelijk zoals een zwaardere kachel, een inhangfilter 40watt,  afdekking set etc. Dit is eenvoudig hierboven te selecteren.

Snelle levering
Zaterdag 25 november gaan de Black Friday hottubs in productie ! En mooi voor Sinterklaas in huis !
Afhalen is al mogelijk in Odiliapeel op zaterdag 2 december of geleverd met transporteur in Nederland en België op 4 of 5 december op afspraak.

Lichtgewicht en makkelijk te installeren
Met de duidelijke Kirami handleiding is de hottub zeer snel en eenvoudig te installeren.
Hij is makkelijk met 3 personen te plaatsen of te verplaatsen. Heb je dus je tuin nu nog niet klaar maar wel een hoekje vrij, dan kan je wel al vast heerlijk genieten van de tub en zet je hem straks snel op de juiste plek.

Hoogte Breedte Diepte Gewicht
110 cm 170 cm 91 cm 160 kg

Maak je hottub helemaal compleet met een afdekking, Thermometer en Stepin trap TW van € 378 voor € 300,- 
 
Inclusief ABS Cover    Inclusief Step-in-trap   Inclusief Vis Thermometer

Showroom Odiliapeel Rogstraat 6 5409 SV Odiliapeel.
Black Friday 24 november geopend van 9.00 uur tot 20.00 uur zonder afspraak

Showroom Twello H.W.iordensweg 57B 7391 KD Twello
Black Friday 24 november geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur zonder afspraak

Vragen ?  bel gerust tel 0413 275566 


Zelf afhalen.
De hottub weegt ca 160 kilo met kachel, een klein aanhangertje van ca 120cm breed en 2 spanbanden zijn voldoende. De tub leeg ( ca 100kg) is makkelijk met 3 personen van de aanhanger af te dragen en makkelijk te plaatsen in de tuin. Lees meer over afhalen  Natuurlijk helpen wij met laden.

Transport
Onze vaste transporteur, levert de hottub op een pallet met een vrachtwagen met klep. De meerprijs voor transport op deze Black-Friday hottub is € 150,- in heel Nederland en België. Dit kun je hierboven eenvoudig selecteren. De transporteur maakt een afspraak voor de aflevering op maandag 4 of dinsdag 5 december.

Zeer compleet.
Standaard is deze kunststof hottub uitgerust met bruin bronzen Cult buitenkachel met 1.5m. RVS L316 schoorsteenpijp Ø120 mm en hoed en hitteschild, gebruiksvriendelijke Abs Kunststof zwarte afdekking en standaard trap, comfortabele luchtgevulde rubberen toprand en slijtvaste spatrand. Afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, Stopkraan aan de zijkant van de hottub voor een slang van 38mm en 2 brede banden met sluiting zonder las. 

Afwerkpanelen Ecoplank Kunststof Bestseller in Finland !
Als Limited edition wordt deze hottub afgewerkt met Zwart gerecycled kunststof. 
Mooie strakke BLACK uitstraling en onderhoudsvrij !

Gebruiksgemak Easy !
Deze hottub hoort tot de meest gebruiksvriendelijke kunststof hottubs in Europa.
In ca een half uurtje is hij helemaal leeg, in een paar minuten helemaal schoon en met 0.7m3 waterdruk per uur mag je na ca een uurtje al beginnen met stoken. De isolatie is zo goed dat je de volgende dag maar even bij hoeft te stoken en hij is weer op temperatuur.

Water verversen, een zandfilter of inhangfilterpomp
De hottub is zo gebruiksvriendelijk dat een zandfilter die gemiddeld €  250,- aan stroom verbruikt per jaar niet opweegt tegen de kosten van elke week het water te verversen, gemiddeld € 75,- per jaar. Mocht je toch het water willen filteren, kies dan voor de inhangfilterpomp met een gemiddeld stroomverbruik van ca € 20,- per jaar !

Easy Kunststof Hottub

De HDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden is mooi licht grijs, in het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand. De grote afvoer van Ø 70mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant met kraan, waardoor de Easy hottub zeer snel leeg loopt en schoon te maken is. De bovenste toprand is afgewerkt met een comfortabele en hygiënische slijtvaste zwarte rubberen toprand, die alleen zichtbaar als je de optionele afdekking van de tub haalt. 

Buitenkachel met Anode

De aluminium bruin bronzen Cult kachel warmt het water op met 17ºC, 1000 liter water per uur. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub levert deze kachel ook het optimale rendement van 22kW NETTO . De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. je kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als je de Hottub leeg laat, loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 1.5m Ø120mm, schoorsteenhoed en 1m. aluminium hitteschild. Door de zeer goede verhouding tussen de kachel en de waterinhoud is deze kunststof Hottub met Kirami sneller warm dan de meeste andere kunststoffen Hottubs. In deze Kirami Cult buitenkachel passen blokken haardhout van maar liefst 50cm lang. Alle Kirami buitenkachels zijn voorzien van een coating voor buiten. De nieuwste ontwikkeling is de anode die het aluminium extra beschermt, hierdoor hebben Kirami hottubkachels een veel langere levensduur.
Optioneel kun je ook kiezen voor de zwaardere zilveren buitenkachel Macu 39kw ( Netto 29kw) met een langere schoorsteenset. Wij stoken deze Easy met Macu kachel op vanaf gemiddeld 11C koud leiding water in 2 uurtjes.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat je de kachel stookt!

Lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren!

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

Heb je vragen of wil je de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566