Comfort Family L Composiet Zwart Kunststof Hottub

Comfort, gemak en ruimte voor het hele gezin ! Onderhoudsvrij EP composiet. Ideale instap, hogere zit, arm en rugleuning, tot wel 8 personen.

Standaard levertijd

Indien niet op voorraad, 10/15 werkdagen

€ 4.549,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Comfort Family hottub L 200cm

Nightsky black Zwart, Ecoplank Composiet

Afwerking met onderhoudsvrij Ecoplank Composiet, in de kleur Nightsky Black Zwart.
Met het ontwerp van de Family L is overal aangedacht. Het valt onder de Comfort lijn in onze hottubs omdat het echt een zeer comfortabel hottub is met een geweldig design. De brede banken, licht schuine wanden en een perfect geïntregeerde hoge zit, die ook voor veel comfort zorgt als je in de hoek gaat zitten met een relaxte armleuning. De hoge zit waar je lekker op kunt afkoelen, of waar kinderen hoger kunnen gaan zitten, is met de hoge Family trap van Kirami een goede hoge instap, de verhoging in de hottub functioneert dan als een trap naar beneden de hottub in. Nu kunnen ouderen en mensen die moeilijker te been zijn, ook in de hottub. 

De doorsnede van de hottub is 200cm, de hoogte ca 110cm en een diepte van 91 cm, het gewicht ca 130 kilo. De waterinhoud is ca 2200 liter en is ruim geschikt tot wel 8 personen. Lekker ruim voor het gemiddelde gezin die van comfort en ruimte houdt. Het is ook in de zomer een geweldig bad om in te plonsen.

De Family L is verkrijgbaar met 40kw 48kw en zelfs 60kw buitenkachel. 

Veiligheid 
Deze Kirami hottub voldoet aan de strenge laatste Europese norm "Spa baden en hot tubs voor privé gebruik - veiligheidseisen en beproevingsmethoden"  Een veilige hottub staat voorop voor u en uw gezin, een zeer belangrijke keuze voor als u een hottub wilt aanschaffen.
 

Vragen ? Wij helpen je graag ! Bel gerust onze professionele klantenservice tel 0413 275566

en natuurlijk via onze contact pagina.

Contact na bestelling

Wij nemen na je bestelling, z.s.m contact met je op.
 
De juiste benodigdheden voor de hottub zorgen voor meer comfort en gebruiksgemak.
Zo zorgt de de luxe thermocover dat de hottub sneller warm is en minder snel afkoelt, nekkussens zijn zeer comfortabel en Led verlichting geeft een prachtige sfeer, een veilig hitteschild voor de hete schoorsteenpijp of een asschep om eenvoudig de kachel schoon te maken.  
Maak je hottub dus helemaal compleet naar wens 
Dit is hierboven eenvoudig te selecteren met onze VOORDEELPAKKETTEN:


De Hottub wordt compleet geleverd als set incl:

    Inclusief thermocover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

levering aan huis in Nederland ( België € 100,- Duitsland € 275,- meerprijs )

Hierboven kunt u eenvoudig extra benodigdheden selecteren:

     


Gebruiksgemak bepaalt hoe vaak je de hottub gaat gebruiken

√  Europa’s meest gebruiksvriendelijke kunststof hottub
√  Kirami, Finse kwaliteit sinds 2001 uit Europa’s grootste hottubfabriek
√  Veilige hottub, volgens de Europese norm EN 17125
√  Geschikt voor elk klimaat
√  Ldpe kuip met rubberhulpstof, lichtschuine comfortabele zit. 
√  Waterbesparend ontwerp, heerlijke rug en arm leuningen, hoge zit en instap. 
√  Dikke bodem isolatie, onder de hele hottub.
√  Vlakke bodem onderkant inclusief rubberen spatrand
√  Grote afvoer in het midden van de bodem , zeer snel leeg.
√  Afvoerkraan onder aan de zijkant van de hottub
√  Unieke kachel aansluiting, zodat je eerder kan gaan stoken en optimaal rendement.
√  Eigen Kirami Anode kachels met rvs L316 schoorsteen ( chloorgebruik mogelijk)
√  Stoere brede banden met sluiting zonder las
√  Automatisch afvoer van vocht in de kachel
√  Automatisch condens afvoer en luchtisolatie tussen de kuip en afwerkpanelen
√  Lichtgewicht , eenvoudig te plaatsen en te installeren
√  2 jaar garantie met eigen servicedienst in de Benelux 
√  Duidelijke handleidingen in vele talen.

Gebruiksgemak Kirami kunststof hottub Sinds 2001 !

Deze hottub hoort tot de meest gebruiksvriendelijke en degelijkste kunststof hottubs in Europa.
In ca 30 minuten is hij helemaal leeg met een afvoerslang van 38mm, in een paar minuten helemaal schoon, zonder trekkertje, Je mag al beginnen met stoken als de bovenste kachel aansluiting 5 cm onder water staat, zodat de hottub al flink op temperatuur is, voordat je klaar bent met vullen. Hoe eerder je mag beginnen hoe sneller de hottub warm is. De isolatie is zo goed dat je de volgende dag maar even bij hoeft te stoken en het water is weer op temperatuur, natuurlijk in combinatie met een degelijke afdekking (in Finland moet de isolatie ook top zijn).Met de sterke anode (externe) buitenkachels uit Kirami’s eigen kachelfabriek is de hottub zeer snel warm. 

Omschrijving Kirami kunststof Hottub Family 200cm

De Kirami Family L kunststof hottub is uitgerust met het uniek Kirami isolatie en afvoer systeem. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen als versteviging onder de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is afgewerkt met een rubberen spatrand voor de houtafwerking, zodat het hout vrij van de grond staat en goed kan drogen. De grote afvoer van Ø 70mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant van de tub met kraan, De hottub kan hierdoor dus ook op elke vlakke ondergrond staan en is makkelijk te verplaatsen. De houten afwerking kan los van de kunststof binnenkant krimpen en uitzetten. De natuurlijke luchtisolatie houdt ook de wanden zeer warm en ook de condens kan goed weg vloeien zodat het hout kan drogen. De dikke LDPE kunststof binnenkant is verkrijgbaar in Stonegray, beige en blauw. Op de verhoogde zit kan je eventueel heerlijk afkoelen, kinderen kunnen hoger zitten. De hoge instap met de optionele hoge trap is ideaal, ook voor ouderen en mensen die iets moeilijker te been zijn. De hoeken in deze Family Hottub zijn heerlijke rug en arm leuningen, al met al een zeer comfortabele hottub. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuur wisselingen eenvoudig aankan, waar ook in Europa. Een extra voordeel van deze dikke Ldpe kunststof binnenkuip dat er geen coating beschadigd kan worden zoals bij glasfiber of aluminium hottubs, krassen, door bijvoorbeeld bikini bovenstukjes waterspeelgoed van de kids.De binnenkuip is door en door dezelfde kleur. 

Lichtgewicht en makkelijk te installeren.

Met de duidelijke Kirami handleiding is de hottub zeer snel en eenvoudig te installeren.
Hij is makkelijk met 4 personen te plaatsen of te verplaatsen want de tub zelf weegt maar ca 130kg.
Heb je dus je tuin nu nog niet klaar maar wel een hoekje vrij, dan kan je wel al vast heerlijk genieten van de tub en zet je hem straks snel op de juiste plek.

Kleuren Family L Kunststof Hottub

Deze Family is afgewerkt met BPC Ecoplank composiet, zeer duurzaam en onderhoudsvrij wat goed past mij het drukke gezin die weinig onderhoud en veel gemak en comfort wilt hebben. De kleur Nightsky black zwart pas perfect in vele tuinen. Standaard hebben wij deze hottub in de binnenkleuren Ocean Blue en Stonegray. Door het succes van dit model is de Comfort Family L hottub in meerdere kleuren en met andere afwerkpanelen verkrijgbaar, eventueel met LED verlichting.

Hottub externe kachel met Anode

Alle Kirami houtgestookte hottubkachels komen uit Kirami’s eigen kachelfabriek en zijn speciaal voor de Kirami hottubs ontworpen. Dit vertaald zich in gebruiksgemak en het optimale rendement. De anode die geplaatst is in de kachel zorgt ervoor dat ook een chloor tabletje gebruikt mag worden en de kachels een stuk duurzamer zijn, de coating beschermt de aluminium kachel aan de buitenkant. De hottubkachels zijn voorzien van een sterke RVS L316 schoorsteen met hoed.  

In de kachels passen maar liefst stukken hout van 60cm lang en de as is eenvoudig te verwijderen met de optionele asschep. De luchttoevoer via de zuurstof inlaten in de deur, zorgen voor een goede verbranding. Wat ook erg fijn is dat condens en eventuele slagregen natuurlijk wegvloeit uit de kachel, zodat je geen aslade hebt die vol water staat. De kachels zijn verbonden aan de afvoer van de hottub, zodat de dubbelwandige kachel goed is te spoelen en dat de kachel helemaal leegloopt als je de hottub leeg wilt laten staan.

Bij het stoken zuigt de kachel het koudste water weg onder in de hottub, waardoor je veel minder hoeft te peddelen in de hottub om koud en warm water te mengen. De bovenste inlaat van de kachel is extra laag geplaatst, zodat je veel eerder kunt starten met stoken als je de hottub vult met leidingwater waardoor de hottub ruim 60 minuten eerder warm is, mocht je met nieuw water willen starten. Je zal zien dat de hottub al aardig op temperatuur is voordat het bad vol is.

Standaard wordt deze hottub geleverd met een zilveren buitenkachel Macu 40kw met 2.0 schoorsteen en hoed. Mocht je regelmatig later van je werk thuis komen, dan is de Graphite zwarte Cube 48kw of de zware bronzen Tube 60kw een goede optie, zodat je nog heerlijk na het werk de hottub snel kunt gebruiken. In de Tube 60kw kachel past meer hout. Wij adviseren bij kleinere tuinen een extra meter schoorsteen.

Benodigdheden en accessoires kiezen.

Bovenaan op deze pagina kan je eenvoudig je hottub compleet maken met onze voordeelpakketten.
Standaard leveren wij deze hottub met de luxe thermocover, deze houdt veel warmte vast, warmt de hottub sneller op en het scheelt veel vuil in water. Het standaard schoorsteen hitteschild beschermt je tegen verbranding aan de hete schoorsteen. Verder wordt de Comfort Family hottub compleet geleverd met het verduurzaamd thermowood trapje, die door het weer mooi licht grijs wordt, en natuurlijk een thermometer. Met de optionele roerpeddel meng je de warmte in het bad, zodat je onder en boven in de hottub een gelijke temperatuur hebt. Verder is het makkelijk om de hottub te gebruiken met de optionele 38mm afvoerslang zodat de hottub snel leeg is en met de optionele asschep maak je eenvoudig en snel de kachel schoon. Voor meer comfort is er de optionele drankjeshouder van hetzelfde hout als de trap en natuurlijk de nekkussens voor een heerlijke ontspanning. Voor de hoge instap kun je de grote Kirami trap met leuningen selecteren, hier kan eventueel ook een waterzuivering onder staan. In beige en in blauw kunnen wij kan er LED verlichting ingebouwd worden voor een prachtige sfeer. (Stekker voor een gewoon stopcontact, 5m kabel met omvormer naar 12 volt, totaal 30 watt). Bij kleinere tuinen adviseren wij een extra meter schoorsteenpijp ( en bij een thermocover of bij het gebruik van hout wat vonkjes geeft, de veilige vonkjes gaashoed  vonkenvanger).
In onze webwinkel zijn ook benodigdheden los te bestellen voor de hottub, zoals de kindling Cracker houtklover, de WaterBass Led speaker en bijvoorbeeld Biozeep om de hottub schoon te maken. 

Water verversen, een zandfilter of inhangfilterpomp

Water verversen is zeer snel gedaan door het onderscheidend gebruiksgemak. Dit is het goedkoopste ( in nederland ca € 100,- per jaar). Natuurlijk kan je de hottub uitrusten met de inhangfilterpomp ca 40 watt Plug&Play, dit is de meest eenvoudige waterzuivering, zonder aparte aansluitingen, een echte aanrader. In onze webwinkel is ook een complete zandfilterset met Uv, filtermedium en aansluitset te bestellen ( ca 250 watt ), Nieuw is de Tubtainer van Kirami, je kan nu de hottub snel op temperatuur stoken en daarna op temperatuur houden, het is een waterzuivering compleet gemonteerd in een metalen box met een grijze coating. De Tubtainer zuivert door middel van een cartridge filter, verder is deze uitgerust met een 2kw heater die je eenvoudig aan en uit kunt zetten via het display. De tubtainer is dus instelbaar in tijd en in temperatuur, tevens werkt hij als een vorstbeveiliging, staat de tubtainer aan, en hij meet dat het water onder de 6C komt dan gaat hij automatisch verwarmen. Bij gebruik van een pomp is het nodig om het water regelmatig te testen op pH waarde en eventueel te corrigeren met pH- of pH+. Je mag ook minitabletjes chloor gebruiken in een drijvertje en Aquakristal. 

Uit voorraad leverbaar

Vele hottubs zijn op voorraad in Odiliapeel NL, het Kirami distributie centrum in de Benelux.
Maar met 20 modellen en honderden variaties kan het zijn dat er een model net niet op voorraad is, meestal kan hij dan  binnen 10 / 15 werkdagen geleverd worden.
Wil je zeker weten of de hottub direct beschikbaar is, neem dan contact met ons op.
In Odiliapeel is ook de grootste Kirami showroom van Europa, met maar liefst 19 verschillende modellen en uitvoeringen. We hebben de meeste standaard combinties op voorraad, Mocht je nu variatie zien, die wij niet standaard in het assortiment hebben, geen probleem ! Deze kan speciaal op bestelling voor jouw worden gebouwd.
Mocht je je goed willen adviseren kom dan naar de showroom, waar onze hottub specialisten met meer dan 12.5 jaar ervaring, je helpen om de juiste hottub te kiezen, die bij jouw gebruik past.

Hottub zelf afhalen.

Deze hottub weegt ca 160 kilo met kachel, een klein aanhangertje van ca 120cm breed en 2 spanbanden zijn voldoende. De tub leeg zonder kachel en toebehoren ( ca 130kg ) is makkelijk met 4 personen van de aanhanger af te dragen en makkelijk te plaatsen in de tuin. Lees meer over afhalen Natuurlijk helpen wij met laden.
Installatie is zeer eenvoudig door de goede en duidelijke handleiding, afhalen is op afspraak in Odiliapeel. bij het Benelux distributiecentrum.

Transport en Servicedienst

Onze gespecialiseerde transportdienst, levert de hottub op een pallet, compleet en goed verpakt. (drempellevering) in heel Nederland,( België, Duitsland, etc voor een meerprijs) Dit kun je hierboven eenvoudig selecteren. De hottub wordt  z.s.m. bezorgd op afspraak. Naar de waddeneilanden transporteren wij naar de vervoerder ( de eiland specialist) of adres op het vaste land, je dient zelf met hun, het transport, naar het eiland te regelen.Voor alle adressen geldt dat er een vrachtwagen moet kunnen komen om te lossen. Het is ook mogelijk, in overleg, dat onze servicedienst samen met jou de hottub plaatst en installeert in een straal van ca 350km rond Odiliapeel. Lees meer over transport

Kom naar onze showroom !

Showroom Odiliapeel Rogstraat 6 5409 SV Odiliapeel. ( distributiecentrum)
Maandag t/m vrijdag geopend op afspraak,Bel gerust als je wilt komen.
Zaterdag geopend  tot 16.00 uur zonder afspraak.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat je de kachel stookt!

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566

Terug naar overzicht kunststof hottubs