Kunststof Hottub Cozy Cube 48kw Ekoplank Kirami

Profiline Composiet afgewerkt ! Incl. kachel Cube 48kw asschep, hitteschild, afdekking, trap, thermometer en incl. verzending NL

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen i.v.m.verzending

€ 3.595,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Weinig onderhoud !

Afgewerkt met Ekoplank kunststof panelen. Verkrijgbaar in de kleuren diverse kleuren combinaties. Zware Cube kachel 48kw ! Deze hottub past perfect in moderne en klassieke tuinen. Opwarm tijd ca 1.5 uur. Licht schuine wanden. Maar 1450lt waterinhoud. 5/6 zitplaatsen met voldoende beenruimte.


Deze hottub is compleet incl:

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

incl aflevering aan huis in Nederland


Zeer compleet in Set.

Standaard uitgerust in Set met buitenkachel Cube 48 kW met 2m RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm hoed, hitteschild, Abs Kunststof afdekking, standaard Thermowood trap, Thermometer, comfortabele rubberen toprand en slijtvaste spatrand. Afvoer set in de bodem in de complete bodemisolatie ! incl aflevering aan huis in NL., Waddeneiland op aanvraag, België +€ 100,- Luxemburg en Duitsland +€ 200,-. 

Neem nu contact met ons op

Klantenservice +31 (0)413 275566


Cozy Kunststof Hottub

De dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden is in diverse kleuren verkrijgbaar. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan. Met ruim 15 jaar ervaring heeft Kirami de Cozy hottub zeer  comfortabel gemaakt met licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en ook met genoeg beenruimte. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand. De grote afvoer van Ø 75mm loopt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant waar de Finse Stopkraan ervoor zorgt dat de Cozy hottub snel leeg en schoon te maken is. De Cozy heeft een waterinhoud van 1450lt.  De bovenste rand is afgewerkt met een Hygiënische en comfortabele slijtvaste zwarte rubberen toprand. De toprand is veel comfortabeler voor hoofd en nek, dan een houten rand. .

Binnenkleuren.

Over kleuren is veel te vertellen, de eerste kunststof hottubs waren fel blauw net zoals een zwembad. De binnenkleur werd langzamerhand aangepast aan de kleur van de buitenkant zelf, zodat het één mooi geheel werd met de tub. Volgens de laatste trends zijn de nieuwe waterkleuren erg populair. Het Arctic Blue en Skylight Blue waar ook diverse Cozy's in verkrijgbaar zijn is één van de populairste kleuren van dit moment voor de mooiste waterkleur.. De afdekking ligt  altijd op de hottub, behalve als u erin zit, dus staat de hottub in de tuin dan ziet u de binnenkant niet, zit u in de hottub dan ziet u de buitenkant niet. Kies daarom het mooiste van binnen en het mooiste van buiten. Deze hottub is ook verkrijgbaar met een blauwe en een stonegray binnenkuip.

Sfeer LED verlichting
Bij deze hottub kunt u ook kiezen voor een blauwe binnenkleur met Led verlichting meerprijs € 249,-
Deze is al voor u ingebouwd, de led-verlichting past zich aan de kleur van de binnenkuip. En geeft meer sfeer aan de gezellige hottub avonden.

Cube Buitenkachel 48kW

De Cube buitenkachel 48kw behoort tot de zwaarste buitenkachel voor kunststoffen hottubs. De Cube hottub kachel is voorzien van een zwarte coating. In deze kachel past heel veel hout, zelfs haardhout van ca 55cm lang. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub hebben de Kirami Kachels maar minimaal verlies. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2m. Ø150mm, schoorsteenhoed en 1m. aluminium hitteschild.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Onderhoudsvrije Ekoplank kunststof panelen

De Finse Ekoplank kunststof afwerking afwerking is voorzien van een UV block. Het ckunststof in zwart is zeer trendy en populair geworden doordat het onderhoudsvrije Ekoplank alleen zo nu en dan afgewassen hoeft te worden, net als de binnenkant van de kunststof hottub. Gebruiksgemak, hygiëne en een snelle opwarming is tegenwoordig het belangrijkste voor het moderne gezin. 

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De kunststof hot tub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren.

Zie Bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

 

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

klantenservice tel: +31 (0) 413 275566Terug naar overzicht kunststof hottubs