Kunststof Hottub Cozy Macu 40kw Ekoplank Kirami

Profiline Composiet afgewerkt ! Onderhoudsvrij en stijlvol. in vele kleuren. Incl kunststof afdekking, Stepin trap, thermometer en incl. verzending NL.

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen i.v.m.verzending

€ 3.295,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Onderhoudsvrij !

Ideale kunststoffen Hottubs met MACU kachel 40kw.  
De hottub is verkrigbaar in zwart cEkoplank kunststof afwerking met blauwe of grijze binnenkuip.
Dikke degelijke LDPE kunststof binnenkuip, perfecte lichtschuine zit. 
1450lt waterinhoud en 5/6 zitplaatsen met voldoende beenruimte.

Hoogte Breedte Diepte Gewicht
110 cm 170 cm 91 cm 160 kg

Deze hottub is zeer compleet incl: 
 

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

Incl.aflevering aan huis in Nederland


Zeer complete hottub

Standaard uitgerust in Set met buitenkachel Macu 40 kW met 2m RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm hoed, hitteschild, Abs Kunststof afdekking, standaard Thermowood trap, Thermometer, comfortabele rubberen toprand en slijtvaste spatrand. Afvoer set in de bodem in de complete bodemisolatie ! 

Heeft u vragen of wilt u onze showroom bezoeken?

Neem nu contact met ons op

Klantenservice tel: 0031413 275566


Cozy Kunststof Hottub

De dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden is in diverse kleuren verkrijgbaar. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan. Met ruim 15 jaar ervaring heeft Kirami de Cozy hottub zeer  comfortabel gemaakt met licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en ook met genoeg beenruimte. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand. De grote afvoer van Ø 75mm loopt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant waar de Finse Stopkraan ervoor zorgt dat de Cozy hottub snel leeg en schoon te maken is. De Cozy heeft een waterinhoud van 1450lt.  De bovenste rand is afgewerkt met een Hygiënische en comfortabele slijtvaste zwarte rubberen toprand. De toprand is veel comfortabeler voor hoofd en nek, dan een houten rand. .

Binnenkleur.

Over kleuren is veel te vertellen, de eerste kunststof hottubs waren fel blauw net zoals een zwembad. De binnenkleur werd langzamerhand aangepast aan de kleur van de buitenkant zelf, zodat het één mooi geheel werd met de tub. Volgens de laatste trends zijn de nieuwe waterkleuren erg populair. Het Arctic Blue waar ook diverse Cozy's in verkrijgbaar zijn is één van de populairste kleuren van dit moment voor de mooiste waterkleur.. De afdekking ligt  altijd op de hottub, behalve als u erin zit, dus staat de hottub in de tuin dan ziet u de binnenkant niet, zit u in de hottub dan ziet u de buitenkant niet. Kies daarom het mooiste van binnen en het mooiste van buiten. De Composiet hottub zwart is ook verkrijgbaar in blauw en Stonegray verkrijgbaar

Hottub Led verlichting
Voor extra sfeer tijdens de gezellige hottub avonden is deze hottub ook in het assortiment in met ingebouwde LED verlichting. Deze Lede verlichting past zich aan, aan de kleur van de binnenkuip en is al ingebouwd. Meerprijs € 249,- 

MACU buitenkachel 40kW of CUBE buitenkachel 48kW

De Kirami buitenkachels staan al 18 jaar bekend als de meest krachtige hottubkachels met een hoog rendement. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen en reduceert het peddelen van het water met ca 70%. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen zonder aftappen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2m. Ø150mm hoed en veilig hitteschild.  De speciale coating zorgt ervoor dat de kachels vele jaren buiten kunnen staan onder elke weersomstandigheid. Het aansluiten van de kachel is zeer eenvoudig. Standaard wordt deze Cozy Macu hottub geleverd met de zilveren Macu kachel 40kw, optioneel is de zwarte Cube 48kw beschikbaar. Het verschil is de stooktijd en in de grotere Cubekachel past meer hout in.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Onderhoudsvrij Ekoplank kunststof panelen 

De Finse afwerking van Ekoplank kunststof is voorzien van een UV block. Het composiet is zeer trendy en populair geworden doordat het onderhoudsvrije Ekoplank alleen zo nu en dan afgewassen hoeft te worden, net als de binnenkant van de kunststof hottub. Gebruiksgemak, hygiëne en een snelle opwarming is tegenwoordig het belangrijkste voor het moderne gezin. 

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De kunststof hot tub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren.

Zie bijlagen voor de handleiding en technische specificaties.


Terug naar overzicht kunststof hottubs