Original Breezy M Thermowood kunststof hottub

Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele gezin! Echt Fins Thermowood verduurzaamd houten afwerking !

Standaard levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 2.649,00
Prijs per Per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Original Breezy hottub met buitenkachel Thermowood

Sinds dat wij in 2009 de kunststof hottub met thermowood afwerking in Europa hebben geïntroduceerd, is het de meest populaire afwerking geworden, met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Natuurl;ijk gebruikt Kirami het echte Finse thermowood van de hoogste klasse met een verwachte levensduur van + 25 jaar. De Kirami Breezy is zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk. De ideale maat voor het gemiddelde gezin met ruim plaats voor 4 tot 6 personen, Ook met twee zit je heerlijk ruim. Thermowood wordt langzaam lichtgrijs, als je er niets aan doet. Wij leveren deze hottub standaard met de Graphite grijze of de Polar blue binnenkuip.
Kunststof hottub met anode buitenkachel 36kw en 40kw met complete bodemisolatie maat 170cm .
Inclusief aflevering aan huis in Nederland, zelf afhalen in Odiliapeel € 100,- korting

Vragen ? Wij helpen je graag ! Bel gerust onze professionele klantenservice tel 0413 275566

en natuurlijk via onze contact pagina.

Contact na bestelling

Wij nemen na je bestelling, z.s.m contact met je op.
 
De juiste benodigdheden voor de hottub zorgen voor meer comfort en gebruiksgemak.
Zo zorgt de degelijke Abs afdekking dat de hottub sneller warm is en minder snel afkoelt, nekkussens zijn zeer comfortabel en Led verlichting geeft een prachtige sfeer, een veilig hitteschild voor de hete schoorsteenpijp of een asschep om eenvoudig de kachel schoon te maken.  
Maak je hottub dus helemaal compleet naar wens 
Dit is hierboven eenvoudig te selecteren met onze VOORDEELPAKKETTEN:


De Hottub wordt compleet geleverd als set incl:

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer
incl aflevering aan huis in Nederland ( België € 100,- meerprijs )

Hierboven kunt u eenvoudig extra benodigdheden selecteren:

     


 

Gebruiksgemak bepaalt hoe vaak je de hottub gaat gebruiken

√  Europa’s meest gebruiksvriendelijke kunststof hottub
√  Kirami, Finse kwaliteit sinds 2001 uit Europa’s grootste hottubfabriek
√  Veilige hottub, volgens de Europese norm EN 17125
√  Geschikt voor elk klimaat
√  Ldpe kuip met rubberhulpstof, lichtschuine comfortabele zit. 
√  Waterbesparend ontwerp. 
√  Dikke bodem isolatie, onder de hele hottub.
√  Vlakke bodem onderkant met kunststof bescherming inclusief spatrand.
√  Grote afvoer in het midden van de bodem , zeer snel leeg.
√  Afvoerkraan onder aan de zijkant van de hottub
√  Unieke kachel aansluiting, zodat je eerder kan gaan stoken en optimaal rendement.
√  Eigen Kirami Anode kachels met rvs L316 schoorsteen ( chloorgebruik mogelijk)
√  Stoere brede banden met sluiting zonder las
√  Automatisch afvoer van vocht in de kachel
√  Automatisch condens afvoer en luchtisolatie tussen de kuip en afwerkpanelen
√  Lichtgewicht , eenvoudig te plaatsen en te installeren
√  2 jaar garantie met eigen servicedienst in de Benelux 
√  Duidelijke handleidingen in vele talen.

Gebruiksgemak Kirami kunststof hottub Sinds 2001 !

Deze hottub hoort tot de meest gebruiksvriendelijke en degelijkste kunststof hottubs in Europa.
In ca 20 minuten is hij helemaal leeg met een afvoerslang van 38mm, in een paar minuten helemaal schoon, zonder trekkertje, met gemiddelde waterdruk uur mag je na ca 45 minuten vullen, al beginnen met stoken en hoe eerder je mag beginnen hoe sneller de hottub warm is. De isolatie is zo goed dat je de volgende dag maar even bij hoeft te stoken en het water is weer op temperatuur, natuurlijk in combinatie met een degelijke afdekking (in Finland moet de isolatie ook top zijn).Met de sterke anode (externe) buitenkachels uit Kirami’s eigen kachelfabriek is de hottub zeer snel warm. 

Omschrijving Kirami kunststof Hottub Breezy

Zoals alle kunststoffen hottubs van Kirami is ook de Kirami Breezy kunststof hottub uitgerust met het uniek Kirami isolatie en afvoer systeem.  De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen als versteviging onder de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem staat in een zwarte Abs kunststof bescherming, tevens spatrand voor de houtafwerking, zodat het hout vrij van de grond staat en goed kan drogen. De grote afvoer van Ø 70mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant van de tub met kraan, De hottub kan hierdoor dus ook op elke vlakke ondergrond staan en is makkelijk te verplaatsen. De houten afwerking kan los van de kunststof binnenkant krimpen en uitzetten. De natuurlijke luchtisolatie houdt ook de wanden zeer warm en ook de condens kan goed weg vloeien zodat het hout kan drogen. Deze Breezy is verkrijgbaar in de binnenkleur kleur Graphite Gray en Polar blue met LED verlichting. De degelijke LDPE binnenkuip heeft een waterbesparend design met dichte bankjes en een lichtschuine zit.  

Lichtgewicht en makkelijk te installeren.

Met de duidelijke Kirami handleiding is de hottub zeer snel en eenvoudig te installeren.
Hij is makkelijk met 3 personen te plaatsen of te verplaatsen want de tub zelf weegt maar ca 110kg.
Heb je dus je tuin nu nog niet klaar maar wel een hoekje vrij, dan kan je wel al vast heerlijk genieten van de tub en zet je hem straks snel op de juiste plek.

Kleuren Breezy Kunststof Hottub

Steeds meer wordt er blauw gekozen bij deze hottub, de blauwe binnenkuip geeft de mooiste waterkleur en met Led verlichting een prachtige sfeer. Staat de hottub in de tuin dan zie je de binnenkleur niet, en zit je in de hottub dan zie je de buitenkant niet. Natuurlijk hebben we deze hottub ook met een Graphite grijze binnenkleur. Het echte Finse thermowood heeft al een oliebehandeling gehad in de fabriek.

Hottub externe kachel met Anode

Alle Kirami houtgestookte hottubkachels komen uit Kirami’s eigen kachelfabriek en zijn speciaal voor de Kirami hottubs ontworpen. Dit vertaald zich in gebruiksgemak en het optimale rendement. De anode die geplaatst is in de kachel zorgt ervoor dat ook een chloor tabletje gebruikt mag worden en de kachels een stuk duurzamer zijn, de coating beschermt de aluminium kachel aan de buitenkant. De hottubkachels zijn voorzien van een sterke RVS L316 schoorsteen met hoed.  

In de kachels passen maar liefst stukken hout van 60cm lang en de as is eenvoudig te verwijderen met de optionele asschep. De luchttoevoer via de zuurstof inlaten in de deur, zorgen voor een goede verbranding. Wat ook erg fijn is dat condens en eventuele slagregen natuurlijk wegvloeit uit de kachel, zodat je geen aslade hebt die vol water staat. De kachels zijn verbonden aan de afvoer van de hottub, zodat de dubbelwandige kachel goed is te spoelen en dat de kachel helemaal leegloopt als je de hottub leeg wilt laten staan.

Bij het stoken zuigt de kachel het koudste water weg onder in de hottub, waardoor je veel minder hoeft te peddelen in de hottub om koud en warm water te mengen. De bovenste inlaat van de kachel is extra laag geplaatst, zodat je veel eerder kunt starten met stoken als je de hottub vult met leidingwater waardoor de hottub ruim 45 minuten eerder warm is, mocht je met nieuw water willen starten. Je zal zien dat de hottub al aardig op temperatuur is voordat het bad vol is.

Standaard wordt deze hottub geleverd met een bronzen buitenkachel Cult 36kw  met 1.5m schoorsteen en hoed. De stooktijd bedraagt ca 2.5 uur van 11C koud leiding water tot 38C. Mocht je regelmatig later van je werk thuis komen, dan is de zilveren Macu kachel van 40 kw ( ca 2 uurtjes)  een goede optie, zodat je nog heerlijk na het werk de hottub snel kunt gebruiken. Deze laatste kachel is voorzien van een langere 2m RVS L316 schoorsteen met hoed. De stooktijden zijn ook gebaseerd op ervaringen van de velen Kirami hottub gebruikers.
Wist je dat je bij een Kirami hottub, door de unieke kachelaansluiting, ca 45 minuten eerder mag beginnen met stoken dan bij andere hottubs ? De Kirami hottub is dus altijd 45 minuten eerder warm, ongeacht welke kachel. 

Benodigdheden en accessoires kiezen.

Bovenaan op deze pagina kan je eenvoudig je hottub compleet maken met onze voordeelpakketten.
Standaard leveren wij deze hottub met de degelijke Abs afdekking, deze houdt veel warmte vast, warmt de hottub sneller op en het scheelt veel vuil in water, dit is ook bij de optionele thermocover die een luxere uitstraling heeft. Het standaard schoorsteen hitteschild beschermt je tegen verbranding aan de hete schoorsteen. Verder wordt de Original Breezy hottub compleet geleverd met het verduurzaamd thermowood trapje, die door het weer mooi licht grijs wordt, en natuurlijk een thermometer. Met de optionele roerpeddel meng je de warmte in het bad, zodat je onder en boven in de hottub een gelijke temperatuur hebt. Verder is het makkelijk om de hottub te gebruiken met de optionele 38mm afvoerslang zodat de hottub snel leeg is en met de optionele asschep maak je eenvoudig en snel de kachel schoon. Voor meer comfort is er de optionele drankjeshouder van hetzelfde hout als de trap en natuurlijk de nekkussens voor een heerlijke ontspanning. Bij kleinere tuinen adviseren wij een extra meter schoorsteenpijp ( en bij een thermocover of bij het gebruik van hout wat vonkjes geeft, de veilige vonkjes gaashoed  vonkenvanger).
In onze webwinkel zijn ook benodigdheden los te bestellen voor de hottub, zoals de kindling Cracker houtklover, de WaterBass Led speaker en bijvoorbeeld Biozeep om de hottub schoon te maken. 

Water verversen, een zandfilter of inhangfilterpomp

Water verversen is zeer snel gedaan door het onderscheidend gebruiksgemak. Dit is het goedkoopste ( in nederland ca € 75,- per jaar). Natuurlijk kan je de hottub uitrusten met de inhangfilterpomp ca 40 watt Plug&Play, dit is de meest eenvoudige waterzuivering, zonder aparte aansluitingen, een echte aanrader. In onze webwinkel is ook een complete zandfilterset met Uv, filtermedium en aansluitset te bestellen ( ca 250 watt ), deze set leidingwerk en doorvoeren dien je dan zelf te plaatsen en te installeren. Bij gebruik van een pomp is het nodig om het water regelmatig te testen op pH waarde en eventueel te corrigeren met pH- of pH+. Je mag ook minitabletjes chloor gebruiken in een drijvertje. 

Uit voorraad leverbaar

Vele hottubs zijn op voorraad in Odiliapeel NL, het Kirami distributie centrum in de Benelux.
Hier is ook de grootste Kirami showroom van Europa, met maar liefst 19 verschillende modellen en uitvoeringen.
We hebben de meeste standaard combinties op voorraad, Mocht je nu variatie zien, die wij niet standaard in het assortiment hebben, geen probleem ! Deze kan speciaal op bestelling voor jouw worden gebouwd.
Mocht je je goed willen adviseren kom dan naar de showroom, waar onze hottub specialisten met meer dan 12.5 jaar ervaring, je helpen om de juiste hottub te kiezen, die bij jouw gebruik past.

Hottub zelf afhalen.

Deze hottub weegt ca 160 kilo met kachel, een klein aanhangertje van ca 120cm breed en 2 spanbanden zijn voldoende. De tub leeg zonder kachel en toebehoren ( ca 100kg ) is makkelijk met 3 personen van de aanhanger af te dragen en makkelijk te plaatsen in de tuin. Lees meer over afhalen Natuurlijk helpen wij met laden.
Installatie is zeer eenvoudig door de goede en duidelijke handleiding, afhalen is op afspraak in Odiliapeel. bij het Benelux distributiecentrum.

Transport

Onze gespecialiseerde transportdienst, levert de hottub op een pallet, compleet en goed verpakt. (drempellevering) in heel Nederland,( België, Duitsland, etc voor een meerprijs) Dit kun je hierboven eenvoudig selecteren. De hottub wordt  z.s.m. bezorgd op afspraak. Naar de waddeneilanden transporteren wij naar de vervoerder ( de eiland specialist) of adres op het vaste land, je dient zelf met hun, het transport, naar het eiland te regelen.Voor alle adressen geldt dat er een vrachtwagen moet kunnen komen om te lossen. Lees meer over transport

Kom naar onze showroom !

Showroom Odiliapeel Rogstraat 6 5409 SV Odiliapeel. ( distributiecentrum)
Maandag t/m vrijdag geopend op afspraak,Bel gerust als je wilt komen.
Zaterdag geopend  tot 16.00 uur zonder afspraak.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat je de kachel stookt!

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566