Kirami Easy kunststof hottub

De Kirami Easy kunststof hottub behoort tot de eerste kunststoffen hottubs. Al vele jaren staat deze hottub bij klanten in heel Europa, die makkelijk schoonmaken en gebruiksgemak zeer belangrijk vinden. Het is zelfs de meest verkochte hottub in heel Scandinavië.
Het voordeel van een goede kunststof hottub ten opzichte van een houten hottub, is dat deze hottub zonder water mag blijven staan, wat hem ook zeer geschikt maakt voor vakantiehuizen en buitenverblijven. 
De Easy hottubs zijn verkrijgbaar met binnenkleuren in grijs en Pacific turqoise, met afwerkpanelen in gebeitst donkerbruin Fins sparren hout, zeer populair verduurzaamd echt FinsThermowood hout of Ekoplank kunststof afwerkpanelen in de kleur zwart. Als buitenkachel kunt u kiezen tussen de Kirami buitenkachel Macu 40kw en Cult 36kw.

Door zeer grote ACTIE inkoop zijn deze Finse Kirami Easy kunststof hottubs nu verkrijgbaar voor de laagste prijs in heel Europa. Uw voordeel is € 500,- op de adviesprijs en ze zijn uit voorraad leverbaar. Absoluut de beste kunststof hottubs uit het lagere prijssegment en met de vertrouwde Kirami kwaliteit sinds 2001. 

Alle Easy-voordelen in het kort

√ Scherp geprijsd  √ Zeer degelijk  √ Lichtgewicht en makkelijk te plaatsen  √ Makkelijkst schoon te maken
√ Snel warm  √ Complete bodemisolatie
√ Goede handleidingen  √ Een echte Finse Kirami hottub

Gigantische voorraad, korte levertijd of zelfs meteen afhalen mogelijkHet kunststof in de Easy hottubhoutgestookte hottub actie

Deze kunststof hottub is een zeer sterke hottub en voorzien van een HDPE binnenkuip met dichte bankjes en zonder lasnaden. HDPE is ruim twee keer zo sterk als LDPE heeft een veel dichtere structuur. Ook is in dit kunststof een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het ook goed de krimp en het uitzetten van de hottub aan kan, welke komt door grote temperatuurverschillen.
De grote Kirami-doorvoeren worden in het kunststof geplaatst met een rubber pakking, waardoor ook hier het kunststof zonder problemen de werking van het kunststof kan doorstaan.
De HDPE kunststof binnenkuip is ca. 0,5 cm dik. Door de eigenschappen van dit HDPE kunststof is het veel degelijker dan bijvoorbeeld een LDPE kunststoffen hottubkuip van 0,7 cm dik.
De Kirami Easy hottub heeft een diameter van 170 cm en is geschikt voor 4 à 6 personen: perfect voor het gemiddelde gezin, met goede zit. Met maar 1450 liter waterinhoud is deze hottub ook vrij snel warm. Het gewicht van de hottub is maar ca. 100 kilo, dus hij is makkelijk te dragen en te plaatsen met 3 of 4 personen. De hoogte is ca. 110 cm, inclusief de complete bodemisolatie. 99% van onze klanten installeert de hottub zelf met de zeer duidelijke handleidingen. Ook is deze hottub makkelijk zelf op te halen met een klein aanhangertje en twee spanbanden. Dit kan op zaterdag bij ons Kirami distributiecentrum in Odiliapeel. Natuurlijk helpen wij u met laden.

Hottub schoonmaken

De voordelen van een Kiram Easy kunststof hottub zijn ook in het gebruik enorm.
Het unieke Kirami afvoersysteem zorgt ervoor de Easy in zo’n 40 minuten helemaal leeg is. Vuil wordt makkelijk weggespoeld door de grote afvoer in het midden van de bodem. Het schoonmaken is in drie minuutjes gedaan. Je hebt nodig: een tuinslang, een zachte spons en Kirami Biozeep. Je kan ook het vuil makkelijk uit de kachel spoelen, en je wordt niet nat. Het water stroomt namelijk makkelijk en snel weg onder de kuip, vanwege de zeer grote afvoer.
De kachel-aansluiting is zeer laag gemaakt. Dit betekent dat je snel kunt beginnen met het opstoken van de kachel, en niet hoeft te wachten tot de hele hottub gevuld is met water. De Kirami afvoerkraan komt uit aan de zijkant van de kunststof hottub en is voorzien van een aansluiting waar met gemak een afvoerslang van 38mm op geschoven kan worden. Deze is ook bij ons verkrijgbaar in diverse lengtes. Het schoonmaken is natuurlijk veel makkelijker bij een hottub met buitenkachel dan bij een hottub met een binnenkachel.

Houtgestookte buitenkachelkunststof hottub actie

De Kirami Easy kunststof hottub is uitgerust met een Kirami houtgestookte buitenkachel waardoor er meer plaats is in de hottub. De externe hottubkachels van Kirami worden zo aangesloten op het unieke Kirami afvoersysteem dat de kachel zichzelf vult tijdens het vullen van het bad, en ook leegloopt gelijk met het bad. Hij is makkelijk te spoelen en er blijft geen water in staan als je de hottub leeg laat staan. De kachel is standaard voorzien van een schoorsteenpijp met hoed en natuurlijk een veilig hitteschild.

Isolatie van de kunststof hottub

De isolatie van een Kirami Easy kunststof hottub is zeer belangrijk. Alle Kirami kunststof hottubs zijn voorzien van een complete bodemisolatie. Dus niet alleen in de bankjes, maar ook onder de bodem, waardoor het kunststof niet op de koude grond staat. De zijkant van de hottub is geïsoleerd door goede luchtisolatie in de ruimte tussen de afwerkpanelen en de kunststoffen kuip. Dit soort wandisolatie is de enige juiste manier, omdat de hottub vocht en condens af moet kunnen voeren. Als dit niet mogelijk is, kunnen de afwerkpanelen niet drogen en hebben bijvoorbeeld houtpanelen maar een zeer korte levensduur.
Natuurlijk is een goede, degelijke afdekking van belang, want dit verkort de stooktijd en de hottub koelt niet te snel af. De kunststof afdekking van Kirami is van ABS kunststof, wat ook hard blijft in de zon, en zo sterk is dat er ruim een meter sneeuw op kan blijven staan. Deze afdekking is zwart, zodat het donker blijft in de hottub. Hierdoor groeien er minder algen in het water. Deze afdekking is bol gemaakt, waardoor deze ook heel makkelijk schoon te maken is. Ook hebben wij een Kirami thermocover van kunstleder, welke nog beter isoleert.

De afwerkmogelijkheden van de Kirami Easy kunststof hottub

De Kirami Easy is verkrijgbaar met diverse afwerkingen. Het meest populair is tegenwoordig de Ekoplank kunststof panelen: onderhoudsvrij en makkelijk af te wassen. Ook is deze Easy tub verkrijgbaar met houtpanelen van Fins verduurzaamd Thermowood, en gebeitst sparrenhout in diverse kleuren.
De rubberen spatrand onderaan de hottub is zeer belangrijk voor het goed drogen van de panelen, die hierdoor niet tot aan de koude grond lopen. De spatrand is voorzien van een profiel waar de panelen op rusten, waardoor ondanks de werking van hout en kunststof de panelen netjes om de tub heen blijven zitten.

Handleiding en garantiekunststof houtgestookte hot tub

Kirami biedt voor particulier gebruik 2 jaar garantie op de hottub, volgens de zeer duidelijke handleiding. Bij ieder product zijn handleidingen met duidelijke tekeningen gevoegd.
Kirami is sinds 2001 marktleider. Met ruime voorsprong, betreft ontwikkeling en ervaringen, staan de Kirami hottubs bekend als de meest gebruiksvriendelijke en kwalitatieve hottubs. Voor jou als klant is het prettig dat je ook later, bij ons, of een echte fabriek met meer dan 15 jaar ervaring, terecht kunt voor onderdelen en advies.

Kirami-importeur Benelux

Als officieel Kirami-importeur worden alle Kirami hottubs in de Benelux vanuit Odiliapeel geleverd. Ook levert Hottubselect voor haar aangesloten dealers in Duitsland en Zwitserland de Kirami hottubs meestal rechtstreeks bij de klant thuis af. Al vele jaren werken wij samen met onze vaste transportpartner die de aflevering aan huis verzorgt, op afspraak, in heel Europa.
Natuurlijk wordt er ook regelmatig een beroep gedaan op onze snelle en professionele servicedienst.

Contact

Wil je u één van onze showrooms bezoeken en/of meer informatie, stuur ons dan een bericht via de contactpagina of bel met onze klantenservice via het telefoonnummer 0413 275566.
Onze hottub adviseurs kunnen al je vragen beantwoorden over de Kirami Easy kunststof hottub.