Kunststof Hottub Family Macu 40kw Thermowood Kirami

Kunststof hottub met verhoging, ideale instap, hogere zit voor de kids, ook makkelijk even afkoelen op het hoge bankje.

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen ivm verzending

€ 3.495,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Family hottub

Met snelle houtgestookte buitenkachel. Licht schuine wanden, maar 1400lt waterinhoud en ruim 4  zitplaatsen. Met Thermowood afwerking. Met vele jaren ervaring en feedback van klanten heeft Kirami de FamilyTub ontwikkeld. Door de verhoging in de binnenkuip kan men makkelijk instappen, heerlijk even hoger zitten in de tub om af te koelen en ook de kleine badgasten kunnen nu zitten.
De Family kunststof hottub is makkelijk hygiënisch schoon te maken van binnen en buiten. Een Topper voor het moderne drukke gezin.
Incl. aflevering aan huis NL, Zelf afhalen in Odiliapeel € 100,- korting

Veiligheid 
Deze Kirami hottub voldoet aan de strenge laatste Europese norm "Spa baden en hot tubs voor privé gebruik - veiligheidseisen en beproevingsmethoden"  Een veilige hottub staat voorop voor u en uw gezin, een zeer belangrijke keuze voor als u een hottub wilt aanschaffen.


De Hottub wordt compleet geleverd als set incl:

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

Met korting kunt u extra benodigdheden hierboven selecteren:

incl aflevering aan huis in Nederland


Zeer complete hottub.

Thermowood afwerking, verduurzaamd hout, antraciet grijze binnenkuip ( Stonegray), afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset aan de zijkant met stopkraan, slijtvaste spatrand, 2 brede banden zonder las en buitenkachel 29 kW netto met 2m RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed, hitteschild, Abs kunststof afdekking, stepin Thermowood trap en thermometer. Standaard is deze Family hottub uiitgerust met een aansluiting voor een waterzuivering. Gratis aflevering aan huis in NL door onze vaste transporteur, ( waddeneilanden op aanvraag) België + € 100,- Luxemburg en Duitsland +€ 200,-.

Heeft u vragen of wilt u onze showroom bezoeken?

Neem nu contact met ons op

Klantenservice 0031 (0)413 275566


Family Kunststof Hottub

De dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden is voorzien van een rubber hulpstof waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan. Een zeer comfortabele zit met lichtschuine wanden met voldoende zitruimte en beenruimte voor het gemiddelde gezin. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand. De grote afvoer van Ø 75mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie uit aan de zijkant van de tub. De Finse Stopkraan met tule van 38mm is ideaal om een slang op aan te sluiten waardoor u snel en makkelijk de hottub kunt schoonmaken en het water af kunt voeren. 

MACU buitenkachel 40kW

De Macu buitenkachel is zeer populair voor het gemiddelde gezin. Hij heeft de hottub vrij snel warm en is een absolute bestseller.. Het rendement ligt mooi tussen de Cult en zware Cube buitenkachel en is zeer scherp geprijsd. Het netto rendement van 40kW is zeer snel in verhouding met overige kunststof hottubs verkrijgbaar in Europa. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub levert deze kachel het optimale 29kW netto rendement. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2m. Ø150mm, schoorsteenhoed en veilig 1m.aluminium hitteschild.
Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Verduurzaamd Fins Grenen

Thermowood is Fins grenen welk wordt verduurzaamd d.m.v. hete stoom. Kirami werkt al sinds 2003 met het echte Finse Thermowood van de beste klassse. Het Thermowood geeft deze trendy hottub een zeer authentieke uitstraling.

Gebruiksgemak en hygiëne is steeds belangrijker voor het moderne gezin.

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De kunststof hot tub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk. 

Zie Bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

Terug naar overzicht kunststof hottubs