Kunststof Hottub Family Cult 36kw Thermowood Kirami

Kunststof hottub met verhoging, ideale instap, hogere zit voor de kids, ook makkelijk even afkoelen op het hoge bankje.

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen ivm verzending

€ 3.149,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Finse Top kwaliteit !

Hottub voor het hele gezin, De Kirami Family.
Door de verhoging in de binnenkuip kan men makkelijk instappen, heerlijk even hoger zitten in de tub om af te koelen en ook de kleine badgasten kunnen nu zitten. Afwerking met het zeer populaire warm bruine verduurzaamd Fins Thermowood.en antraciet grijze binnenkuip met standaard aansluiting voor een waterzuiveringsinstallatie. Ruim 4  zitplaatsen.
De Family kunststof hottub is gebouwd naar de basis van de Kirami Cozy kunststof hottub, dus makkelijk hygiënisch schoon te maken en zeer gebruiksvriendelijk.
incl afl. aan huis NL, Zelf afhalen in Odiliapeel € 100,- korting.

Veiligheid 
Deze Kirami hottub voldoet aan de laatste Europese norm "Spa baden en hot tubs voor privé gebruik - veiligheidseisen en beproevingsmethoden"  Een veilige hottub staat voorop voor u en uw gezin, een zeer belangrijke keuze voor als u een hottub wilt aanschaffen.

De Hottub wordt compleet geleverd als set incl:

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

Met korting kunt u extra benodigdheden hierboven selecteren:

incl. aflevering aan huis in Nederland


Zeer complete hottub.

Thermowood houten afwerking,  antraciet grijze ( Stonegray) binnenkuip, afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset aan de zijkant met stopkraan, slijtvaste spatrand, 2 brede banden zonder las en buitenkachel Cult 36 kW netto met 1.5m RVS L316 schoorsteenpijp Ø120 mm en hoed, hitteschild, Abs kunststof afdekking, stepin Thermowood trap en thermometer. Standaard is deze Family hottub uiitgerust met een aansluiting voor een waterzuivering. Gratis aflevering aan huis in NL door onze vaste transporteur.( Waddeneilanden op aanvraag) België +€ 100,- Luxemburg en Duitsland +€ 200,-

Heeft u vragen of wilt u onze showroom bezoeken?

Neem nu contact met ons op

Klantenservice 0031 (0)413 275566


Family Kunststof Hottub

De dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden is voorzien van een rubber hulpstof waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan. Een zeer comfortabele zit met lichtschuine wanden met voldoende zitruimte en beenruimte voor het gemiddelde gezin. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand. De grote afvoer van Ø 75mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie uit aan de zijkant van de tub. De Finse Stopkraan met tule van 38mm is ideaal om een slang op aan te sluiten waardoor u snel en makkelijk de hottub kunt schoonmaken en het water af kunt voeren. 

Cult buitenkachel 36kW

De Cult buitenkachel is een zeer populaire houtgestookte hottubkachel. Hij heeft de hottub vrij snel warm en is zeer scherp geprijsd. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub heeft de buitenkachel maar minmaal verlies, het netto rendement is 22kw. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 1.5m. Ø120mm, schoorsteenhoed en veilig 1m.aluminium hitteschild. Is uw tuin niet zo ruim, dan adviseren wij bij deze hottub een meter extra schoorsteenpijp.
Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Thermowood afwerking

Thermowood is Fins grenen hout welk wordt verduurzaamd d.m.v. zeer hete stoom in ovens. Kirami heeft haar Thermowood van de beste klasse al voorzien van een oliebehandeling. Een moderne hottub met een authentieke uitstraling.

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De kunststof hot tub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk. 

Zie Bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

Terug naar overzicht kunststof hottubs