Kunststof Hottub Family Macu 40kw Spruce Black Kirami

Kunststof hottub met verhoging, ideale instap, hogere zit voor de kids, ook makkelijk even afkoelen op het hoge bankje.

Standaard levertijd

ca. 3 weken

€ 3.249,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Nieuw uit Finland

Hottub voor het hele gezin, De Kirami Family.
Door de verhoging in de binnenkuip kan men makkelijk instappen, heerlijk even hoger zitten in de tub om af te koelen en ook de kleine badgasten kunnen nu zitten. Afwerking met CoalBlack gebeitst sparren hout en schitterende antraciet grijze binnenkuip met standaard aansluiting voor een waterzuiveringsinstallatie. Ruim 4 zitplaatsen.
De Family kunststof hottub is gebouwd naar de basis van de Kirami Cozy kunststof hottub, dus makkelijk hygiënisch schoon te maken en zeer gebruiksvriendelijk.
Incl afl. aan huis NL, Zelf afhalen in Odiliapeel € 100,- korting

De Hottub wordt compleet geleverd als set incl:

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

Met korting kunt u extra benodigdheden hierboven selecteren:

incl aflevering aan huis in Nederland


Zeer complete hottub.
Stained Spruce Coalblack afwerking, makkelijk en onderhoudsvrij, antreciet grijze binnenkuip, afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset aan de zijkant met stopkraan, slijtvaste spatrand, 2 brede banden zonder las en buitenkachel 40kW met 2.0m RVS L316 schoorsteenpijp Ø1500 mm en hoed, hitteschild, Abs kunststof afdekking, stepin Thermowood trap en thermometer. Standaard is deze Family hottub uiitgerust met een aansluiting voor een waterzuivering. Gratis aflevering aan huis in NL door onze vaste transporteur.

Veiligheid 
Deze Kirami hottub voldoet aan de laatste Europese norm "Spa baden en hot tubs voor privé gebruik - veiligheidseisen en beproevingsmethoden"  Een veilige hottub staat voorop voor u en uw gezin, een zeer belangrijke keuze voor als u een hottub wilt aanschaffen.

Heeft u vragen of wilt u onze showroom bezoeken?

Neem nu contact met ons op

Klantenservice 0031 (0)413 275566


Family Kunststof Hottub

De dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden is voorzien van een rubber hulpstof waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan. Een zeer comfortabele zit met lichtschuine wanden met voldoende zitruimte en beenruimte voor het gemiddelde gezin. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand. De grote afvoer van Ø 75mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie uit aan de zijkant van de tub. De Finse Stopkraan met tule van 38mm is ideaal om een slang op aan te sluiten waardoor u snel en makkelijk de hottub kunt schoonmaken en het water af kunt voeren. 

Macu buitenkachel 40kW

De Zilvergrijze Macu kachel is een zeer krachtige houtgestookte buitenkachel 40kw. Hij heeft de hottub snel warm. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2.0m. Ø150mm, schoorsteenhoed en veilig 1m.aluminium hitteschild.
Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Stained Spruce

Het Finse sparren hout van deze klasse behoort tot het beste sparren hout in Europa. De houtpanelen zijn in de fabriek al voorzien van beitst om het hout te beschermen tegen weer en wind. DE Kleur Coalblack maakt deze Family tub zeer trendy en past mooi in strakke en in authentieke tuinen.De Kirami Family is verkrijgbaar met een antraciet grijze binnenkuip. .

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De kunststof hot tub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk. 

Zie Bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

Terug naar overzicht kunststof hottubs