Cozy Red Cedar TUBE 60kw buitenkachel / incl. Ledverlichting

Kunststof Hottub Cozy Luxe Red Cedar ! Kirami kunststof hottubs met de zwaarste buitenkachel 60kw !

Standaard levertijd

direct uit voorraad leverbaar

€ 4.395,00
Prijs per Per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Cozy Red Cedar met buitenkachel

De Kirami Cozy met de luxe afwerking van Canadees Red Cedar is onderhoudsvrij en wordt mooi zilvergrijs..
Dit zeer comfortabele houtgestookt bad uit Finland is voorzien van Dee zeer zware Tube kachel 60kw in de kleur beige.
De dubbele afvoer zorgt ervoor dat de hottub echt in een paar minuten leeg is.
De anode buitenkachel warm dit bad op in ca één uur, maat 170cm 4-6p.

Vragen ? Wij helpen je graag ! Bel gerust onze professionele klantenservice tel 0413 275566

en natuurlijk via onze contact pagina.

Contact na bestelling

Wij nemen na je bestelling, z.s.m contact met je op.

Incl aflevering aan huis in Nederland, zelf afhalen in Odiliapeel € 100,- afhaalkorting
 
De juiste benodigdheden voor de hottub zorgen voor meer comfort en gebruiksgemak.
Zo zorgt de degelijke Abs afdekking dat de hottub sneller warm is en minder snel afkoelt, nekkussens zijn zeer comfortabel en Led verlichting geeft een prachtige sfeer, een veilig hitteschild voor de hete schoorsteenpijp of een asschep om eenvoudig de kachel schoon te maken.  

Maak je hottub helemaal compleet naar wens 
Dit is hierboven eenvoudig te selecteren met onze VOORDEELPAKKETTEN:
Als voorbeeld; bij bestelling van de Abs afdekking van € 275,- krijg je het veilig hitteschild twv € 79,- Gratis

 

Gebruiksgemak bepaalt hoe vaak je de hottub gaat gebruiken

√  Europa’s meest gebruiksvriendelijke kunststof hottub
√  Kirami, Finse kwaliteit sinds 2001 uit Europa’s grootste hottubfabriek
√  Geschikt voor elk klimaat
√  Ldpe kuip met rubberhulpstof, lichtschuine comfortabele zit. 
√  Dikke bodem isolatie, onder de hele hottub.
√  Vlakke bodem onderkant met kunststof bescherming inclusief spatrand
√  comfortabele luchtgevulde rubberen toprand
√  Grote afvoer in het midden van de bodem , zeer snel leeg.
√  Afvoerkraan onder aan de zijkant van de hottub
√  Unieke kachel aansluiting, zodat je eerder kan gaan stoken en optimaal rendement.
√  Eigen Kirami Anode kachels met rvs L316 schoorsteen ( chloorgebruik mogelijk)
√  Stoere brede banden met sluiting zonder las
√  Automatisch afvoer van vocht in de kachel
√  Automatisch condens afvoer en luchtisolatie tussen de kuip en afwerkpanelen
√  Nederlandse servicedienst en gespecialiseerde transportdienst
√  Lichtgewicht , eenvoudig te plaatsen en te installeren
√  Duidelijke handleidingen in vele talen.

Gebruiksgemak Kirami kunststof hottub Sinds 2001 !

Deze hottub hoort tot de meest gebruiksvriendelijke en degelijkste kunststof hottubs in Europa.
Met de afvoerslang van 38mm, is deze hottub met dubbele afvoer in een paar minuten helemaal leeg en in een paar minuten helemaal schoon, zonder trekkertje, met gemiddelde waterdruk uur mag je na ca 45 minuten vullen, al beginnen met stoken en hoe eerder je mag beginnen hoe sneller de hottub warm is. De isolatie is zo goed dat je de volgende dag maar even bij hoeft te stoken en het water is weer op temperatuur, natuurlijk in combinatie met een degelijke afdekking (in Finland moet de isolatie ook top zijn).

Omschrijving Kirami kunststof Hottub Cozy

Ook deze Kirami Cozy kunststof hottub is uitgerust met het uniek Kirami isolatie en afvoer systeem.  De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen als versteviging onder de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem staat in een zwarte Abs kunststof bescherming, tevens spatrand voor de houtafwerking, zodat het hout vrij van de grond staat en goed kan drogen. De grote afvoer van Ø 70mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant van de tub met kraan, De hottub kan hierdoor dus ook op elke vlakke ondergrond staan en is makkelijk te verplaatsen. De houten afwerking kan los van de kunststof binnenkant krimpen en uitzetten. De natuurlijke luchtisolatie houdt ook de wanden zeer warm en ook de condens kan goed weg vloeien zodat het hout kan drogen. De dikke LDPE kunststof binnenkant is verkrijgbaar in  Beige  met Led verlichting. De Cozy hottub heeft een comfortabele zit met lichtschuine wanden. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuur wisselingen eenvoudig aankan, waar ook in Europa. Een extra voordeel van deze Ldpe dat er geen coating beschadigd kan worden zoals bij glasfiber of aluminium hottubs, krassen, door bijvoorbeeld bikini bovenstukjes waterspeelgoed van de kids.De binnenkuip is door en door dezelfde kleur. 

Lichtgewicht en makkelijk te installeren.

Met de duidelijke Kirami handleiding is de hottub zeer snel en eenvoudig te installeren.
Hij is makkelijk met 3 personen te plaatsen of te verplaatsen want de tub zelf weegt maar ca 100kg.
Heb je dus je tuin nu nog niet klaar maar wel een hoekje vrij, dan kan je wel al vast heerlijk genieten van de tub en zet je hem straks snel op de juiste plek.

Kleuren Cozy Kunststof Hottub

Er zijn natuurlijk diverse interne ( binnen) kleuren verkrijgbaar. Deze Cozy is verkrijgbaar met afwerking van schitterend kwalitatief red cedar. De hottub past dus goed in klassieke en moderne tuinen, het red cedar vergrijsd langzaam, maar is ook op kleur te hopuden als je dit direct behandeld. Met de ruime keuze aan binnenkleuren is er altijd wel een Cozy hottub die bij je past. 

Hottub externe kachel met Anode

Alle Kirami houtgestookte hottubkachels komen uit Kirami’s eigen kachelfabriek en zijn speciaal voor de Kirami hottubs ontworpen. Dit vertaald zich in gebruiksgemak en het optimale rendement. De anode die geplaatst is in de kachel zorgt ervoor dat ook een chloor tabletje gebruikt mag worden en de kachels een stuk duurzamer zijn, de coating beschermt de aluminium kachel aan de buitenkant. De hottubkachels zijn voorzien van een sterke RVS L316 schoorsteen met hoed.  

In de kachels passen maar liefst stukken hout van 60cm lang en de as is eenvoudig te verwijderen met de optionele asschep. De luchttoevoer via de zuurstof inlaten in de deur, zorgen voor een goede verbranding. Wat ook erg fijn is dat condens en eventuele slagregen natuurlijk wegvloeit uit de kachel, zodat je geen aslade hebt die vol water staat. De kachels zijn verbonden aan de afvoer van de hottub, zodat de dubbelwandige kachel goed is te spoelen en dat de kachel helemaal leegloopt als je de hottub leeg wilt laten staan.

Bij het stoken zuigt de kachel het koudste water weg onder in de hottub, waardoor je veel minder hoeft te peddelen in de hottub om koud en warm water te mengen. De bovenste inlaat van de kachel is extra laag geplaatst, zodat je veel eerder kunt starten met stoken als je de hottub vult met water waardoor de hottub nog eens ruim 45 minuten eerder warm is, mocht je met nieuw water willen starten.

Dit limited edition model, voor de kortste opwarmtijd wordt geleverd met de grote ronde bronzen buitenkachel TUBE 60kw. De stooktijd bedraagt ca 1 uur van 11C koud leiding water tot 38C. Je kunt met deze hottub zelfs vrij laat na het werk gebruiken. de tube kachel is standaard uitgerust met 2m RVS L316 schoorsteen met hoed. I

Benodigdheden en accessoires kiezen.

Bovenaan op deze pagina kan je eenvoudig je hottub compleet maken met onze voordeelpakketten.
De abs afdekking is zeer degelijk, houdt veel warmte vast, warmt de hottub sneller op en scheelt veel vuil in water, dit is ook bij de thermocover die een luxere uitstraling heeft. Het schoorsteen hitteschild beschermt je tegen verbranding aan de hete schoorsteen. Verder kan je kiezen uit het  red cedar trapje die door het weer mooi licht grijs wordt. De roerpeddel en de thermometer helpen je de juiste temperatuur van het hottubwater te bereiken. Verder is het makkelijk om de hottub te gebruiken met de 38mm afvoerslang zodat de hottub snel leeg is en met de asschep maak je eenvoudig en snel de kachel schoon. Voor meer comfort is er de drankjeshouder van hetzelfde hout als de trap en natuurlijk de nekkussens voor een heerlijke ontspanning. De ingebouwde LED verlichting voor een prachtige sfeer (Stekker voor een gewoon stopcontact, 5m kabel met omvormer naar 12 volt, totaal 23 watt). Bij kleinere tuinen adviseren wij een extra meter schoorsteenpijp ( en bij een thermocover of bij het gebruik van hout wat vonkjes geeft, de veilige vonkjes gaashoed  vonkenvanger).
In onze webwinkel zijn ook benodigdheden los te bestellen voor de hottub, zoals de kindling Cracker houtklover, de WaterBass Led speaker en bijvoorbeeld Biozeep om de hottub schoon te maken. 

Water verversen, een zandfilter of inhangfilterpomp

Water verversen is zeer snel gedaan door het onderscheidend gebruiksgemak. Dit is het goedkoopste ( in nederland ca € 75,- per jaar). Natuurlijk kan je de hottub uitrusten met de inhangfilterpomp ca 40 watt Plug&Play, dit is de meest eenvoudige waterzuivering, zonder aparte aansluitingen, een echte aanrader. In onze webwinkel is ook een complete zandfilterset met Uv, filtermedium en aansluitset te bestellen ( ca 250 watt ), deze set leidingwerk en doorvoeren dien je dan zelf te plaatsen en te installeren. Bij gebruik van een pomp is het nodig om het water regelmatig te testen op pH waarde en eventueel te corrigeren met pH- of pH+. Je mag ook minitabletjes chloor gebruiken in een drijvertje. 

Uit voorraad leverbaar

Deze Kirami hottub is op voorraad in Odiliapeel NL, het  Kirami distributie centrum in de Benelux.
Hier is ook de grootste Kirami showroom van Europa, met maar liefst 19 verschillende modellen en uitvoering.
Mocht je je goed willen adviseren kom dan naar de showroom, waar onze hottub specialisten met meer dan 12.5 jaar ervaring, je helpen om de juiste hottub te kiezen, die bij jouw gebruik past.

Hottub zelf afhalen € 100,- korting.

Deze hottub weegt ca 160 kilo met kachel, een klein aanhangertje van ca 120cm breed en 2 spanbanden zijn voldoende. De tub leeg zonder kachel en toebehoren ( ca 100kg ) is makkelijk met 3 personen van de aanhanger af te dragen en makkelijk te plaatsen in de tuin. Lees meer over afhalen Natuurlijk helpen wij met laden.
Installatie is zeer eenvoudig door de goede en duidelijke handleiding, afhalen is op afspraak in Odiliapeel. bij het Benelux distributiecentrum. Zelf; afhalen kun je hierboven selecteren

Transport

Onze gespecialiseerde transportdienst, levert de hottub op een pallet, compleet en goed verpakt. (drempellevering) in heel Nederland,( België en duitsland voor een meerprijs) Dit kun je hierboven eenvoudig selecteren. De hottub wordt  z.s.m. bezorgd op afspraak. Naar de waddeneilanden transporteren wij naar de vervoerder ( de eiland specialist) of adres op het vaste land, je dient zelf met hun, het transport, naar het eiland te regelen.Voor alle adressen geldt dat er een vrachtwagen moet kunnen komen om te lossen. Lees meer over aflevering aan huis

Kom naar onze showroom !

Showroom Odiliapeel Rogstraat 6 5409 SV Odiliapeel. ( distributiecentrum)
Maandag t/m vrijdag geopend op afspraak, bel gerust als je wilt komen.
Zaterdag geopend tot 16.00 uur zonder afspraak.


Showroom Twello H.W.iordensweg 57B 7391 KD Twello
Donderdag en vrijdag van 10.00u tot 16.00u zonder afspraak.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat je de kachel stookt!

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566