Kirami Cozy kunststof hottub

De Kirami Cozy kunststof hottub is precies de houtgestookte hottub waar de meeste mensen naar op zoek zijn. Een hottub voor intensief gebruik, die ook geschikt is voor ’s avonds na het werk of in een weekend vol vele verplichtingen.
Het is de kunststof hottub voor snel en comfortabel baden met het minste onderhoud en het meeste gebruiksgemak van allemaal, ideaal want een gebruiksvriendelijke houtgestookte hottub ga je ook echt veel gebruiken.

Waarom is de Cozy zo populair?

√ Comfort en luxe  √ Makkelijkste schoon te maken  √ Snelste warm √ keuze uit 3 buitenkachels met anode 40kw, 48kw en 60 kw netto rendement √ 2 maten 170cm en 200cm  √ Perfecte zithouding  √ Keuze uit soorten hout en kunststof afwerkingen √ Keuze uit binnenkleuren  √ Zeer degelijk  √ Complete bodemisolatie  √ Lichtgewicht en makkelijk te plaatsen  √ Goede handleidingen  √ Een echte Finse Kirami hottub √ Bijna alle modellen uit voorraad leverbaar.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Comfort Cozy M Thermowood kunststof hottub

Gratis Kachel-Upgrade. Echt verduurzaamd Fins Thermowood afwerking, meest populair !

3295,00

visibility
shopping_cart

Comfort Cozy M EP Composiet Zwart kunststof hottub

Gratis Kachel upgrade, Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele gezin! in onderhoudsvrij Composiet Premium Ecoplank

3395,00

visibility
shopping_cart

Comfort Cozy M EP Composiet Mocca kunststof hottub

Gratis Kachel-upgrade 48kw, Zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en voor het hele gezin! in onderhoudsvrij Composiet Premium Ecoplank

3395,00

visibility
shopping_cart

Comfort Cozy M Red Cedar kunststof hottub

Gratis Kachel -Upgrade. Het fijnste Canadees Red Cedar stijlvol met een luxe uitstraling voor in elke tuin.

3695,00

visibility
shopping_cart

Cozy Red Cedar TUBE 60kw buitenkachel / incl. Ledverlichting

Kunststof Hottub Cozy Luxe Red Cedar ! Kirami kunststof hottubs met de zwaarste buitenkachel 60kw !

4595,00

Geschikt voor iedereen

Je kan deze houtgestookte hottub gebruiken zoals jij het wilt en het hele jaar door. Jong of oud, alleen of met z’n zessen, in het weekend, ’s avond of op je vrije dag, in een grote of kleine tuin, thuis of bij je vakantiehuis, op een berg in de Alpen, bij ons aan de kust en zelfs onder de Spaanse zon.

De Kirami Cozy kunststof hottub is ook zeer populair voor professioneel gebruik. Door het schoonmaakgemak en gebruiksgemak is het de perfecte hottub voor bij het huisje wat je verhuurt, bij een groepsaccommodatie, vakantiepark of glamping locatie. Je hebt met deze kunststof hottub het minste werk, het minste water en houtverbruik en ook de gasten kunnen snel en eenvoudig baden. 

Cozy maat 170cmkunststof hottub cozy

De Hottub M 170cm is geschikt voor 2 tot 6 personen met een goede verhouding tussen zit en beenruimte met een comfortabele lichtschuine zit, de waterinhoud is 1450 liter bruto netto 1150 lieter en de stooktijd is afhankelijk van welke buitenkachel je kiest. Maat M is 170cm rond en heeft een hoogte van ca 110cm inclusief de Isolatiebodem. Het transportgewicht is ca 150 kilo, en om de kuip in de tuin te plaatsen heb je ca 3 a 4 personen nodig om de kuip inclusief afwerkpanelen van ca 100 kilo te plaatsen, de kachel accessoires zijn met duidelijke handleidingen makkelijk zelf op de hottub te installeren, het is zo goed als plug&play waardoor 99% van de hottubs zelf geïnstalleerd worden door de mensen zelf.  Natuurlijk is een service levering mogelijk, dan wordt de Kirami Cozy kunststof hottub door onze professionele servicedienst samen met jou geplaatst en geïnstalleerd.      

Voor de comfortabele zithouding bij de Kirami Cozy kunststof hottub is een perfecte balans gevonden tussen zitruimte en beenruimte.
De licht schuine zit is zeer uitgebreid getest voordat de kuip werd ontwikkeld. Voor een goede zit mag de hottub niet te schuin zijn omdat het water je lichaam omhoog duwt. Is de hottub te schuin dan is de ontspannen zit weg dus het oorspronkelijke doel van de hottub. De standaard luchtgevulde rubberen toprand biedt nog meer comfort en is prettig voor je nek en hoofd i.p.v. een harde houten rand die ook nog eens snel slijt en schimmelt.

Kleuren en afwerking.

De keuze in kleuren en afwerkpanelen is zeer ruim bij de Kirami Cozy kunststof hottub waardoor er altijd wel een Cozy hottub is die bij jou tuin past. Het luxe Canadees red cedar wordt mooi zilvergrijs en hoeft niet gebeitst of met olie behandelt te worden, het echt Canadees red cedar is namelijk duurzaam van zichzelf, Thermowood hout heeft een warme bruine kleur en is al voorzien van een oliebehandeling in de fabriek, thermowood is Fins grenen wat door middel van een stoombehandeling verduurzaamd is. Het instapmodel van de Cozy is voorzien van gebeitst Fins sparrenhout donkerbruin met een beige binenkuip. Voor de moderne tuinen en het minste onderhoud is er de Cozy Profiline composiet in zwart, bruin of grijs. 
De Ldpe kunststof binnenkuip is verkrijgbaar in stijlvol Graphit, beige, Stonegray en de trendy kleur Arctic Blue voor de mooiste waterkleur. Vele combinaties van afwerkpanelen en binnen kleuren zijn mogelijk. 
Er zijn ook diverse modellen beschikbaar met LED verlichting. 

Houtgestookte buitenkachel met Anode

De Kirami Cozy is verkrijgbaar met drie verschillende externe hottubkachels met verschillend rendement, dit bepaald de stooktijd en ook een deel van het prijsverschil van de hottub.
Omdat de Kirami zijn ontwikkeld en worden geproduceerd in de eigen Kirami kachel fabriek kunnen wij duidelijk het netto en bruto rendement aangeven.

  • Macu 40 kw
  • Cube 48 kw meesdt populair
  • Tube 60kw, de snelste opwarmende hottub van europa 


De Kirami hottubkachels zijn speciaal ontwikkeld voor de Kirami hottubs om het optimale netto-rendement te uit de kachel te halen, dit ligt ook op de manier van het aansluiten op het bad. De buitenkachel vult zich gelijk met het water in de hottub en loopt ook gelijk met de hottub leeg zonder af te tappen, dus als de hottub leeg staat in de winter kan de kachel niet kapot vriezen. De snelle opwarming, stooktijden, wordt bij elke hottub bepaald door het netto-rendement van de houtgestookte kachel in combinatie met de waterinhoud van het bad. Het is dus fabeltje dat een binnenkachel sneller opwarmt als een buitenkachel, het ligt aan het hele bad inclusief isolatie en afdekking. De Kirami Hottubkachels worden standaard geleverd met schoorsteenpijp en hoed van rvs L316 en een veilig aluminium hitteschild.
De anode die extra geplaatst is in de Kirami hottubkachel sinds het voorjaar van 2017 is een zeer revolutionaire ontwikkeling. Hierdoor mag je ook gewoon een tabletje dichloor gebruiken om het water te onderhouden. Het beschermt de aluminium buitenkachel tegen invloeden van het water waardoor de kachel een langere levensduur heeft.

Hottub schoonmakenkirami kunststof hottub

Het snel schoonmaken van de de Kiram Cozy kunststof hottub komt door het Kirami afvoersysteem.
De zeer grote afvoer in het midden van de bodem zorgt ervoor dat de Cozy M in ca 20 minuten helemaal leeg is, haartjes, huidschilfertjes en vuil wordt snel mee weggespoeld. De afvoerkraan komt uit de zijkant van de hottub onder bodemniveau, en op de vaste aansluiting is zonder moeite een afvoerslang van 38mm te plaatsen, deze is verkrijgbaar bij ons in verschillende lengtes.
Als je geen chemicaliën gebruikt in de hottub en de hottub schoonmaakt met Kirami Biozeep mag je het water gewoon in de tuin of sloot lozen. Het schoonmaken zelf is 3 minuten. Als de hottub leeg is spuit je hem schoon met de tuinslang, je spoelt de kachel schoon door de slang in de bovenste wanddoorvoer van de kachel te steken, het vuile water gaat door de afvoer onder de bodem weg, je spuit de kuip in met Biozeep, laat het zeep even intrekken en sop de kuip af met een zachte spons, je kan gewoon in de hottub gaan staan tijdens het soppen want je wordt niet nat. Spoel daarna het sop uit de hottub en klaar.
De kachel aansluiting is zeer laag gemaakt zodat het water snel boven het minimale waterniveau is en  je ook weer heel snel kunt beginnen met het opstoken van de kachel, je hoeft dus niet te wachten dat de hele hottub gevuld is met water.

Een waterzuivering op je hottub brengt gebruiksgemak, je moet dan wel ook het water en de installatie onderhouden. Doordat de Cozy het snelste en eenvoudigste schoon te maken is van alle hottubs, is snel water verversen de voordeligste optie, ook als we kijken naar de waterkosten in verhouding met de stroomkosten en onderhoud van een pomp en de onderhoudsmiddelen van het water.
Houdt er rekening mee dat volgens Nederlandse veiligheid eisen een waterzuivering en overige elektrische installaties minstens 2.5 meter van de hottub moeten staan, Deze zal dan geplaatst moeten worden in een degelijke kist, spatwater en regen dicht en met genoeg ventilatie. Een uitzondering is een waterzuivering die op 12 volt werkt zoals de Kirami inhangfilterpomp.
Voor professioneel gebruik raden wij een waterzuivering af, want zou jij het prettig vinden om in badwater van andere gasten te gaan zitten ? Natuurlijk adviseren wij je graag over schoon hottub water.

Technische details Kirami Cozy kunststof hottub

De LDPE kunststof binnenkuip is zeer dik, de poriën in het kunststof zijn geminimaliseerd waardoor de hottub nog makkelijker is schoon te maken. Hulpstoffen zijn gebruikt voor de grote temperatuurverschillen en de speciale doorvoeren zoals kachelaansluiting en afvoerput worden erin gedraaid met een rubberen pakking waardoor het geen probleem vormt met de werking van kunststof.
De bodem onder je voeten en in de bankjes is voorzien van complete isolatie, de hottub blijft veel warmer bij deze Kirami Cozy kunststof hottub. De isolatie maakt ook de ideale afvoer mogelijk. De rubberen spatrand waar de isolatie onderaan de hottub mee is afgewerkt heeft meer voordelen dan je denkt. De afwerkpanelen steunen op de rubberen rand waardoor ze in combinatie met de twee brede banden netjes rond de hottub blijven staan, ook na vele jaren ondanks de natuurlijke werking van en hout en kunststof. De afwerkpanelen staan niet op de koude grond waardoor de hottub afwerking veel mooier blijft en een langere levensduur heeft omdat de panelen kunnen drogen. De wanden zijn geïsoleerd door middel van luchtisolatie in de ruimte tussen de kunststof kuip en de afwerkpanelen. Deze natuurlijk isolatie is zeer goed en het condens en vocht kan weg, de afwerkpanelen kunnen nu ook drogen waardoor de afwerkpanelen veel langer mee gaan.
De Hottub is bovenaan netjes afgewerkt met een speciale lucht gevulde rubberen toprand, makkelijk hygiënisch schoon te maken en comfortabel voor je nek en hoofd. Ook sluit de rand de afwerkpanelen met de kunststof kuip goed af waardoor overstromend hottub water niet zomaar tussen de kuip en de panelen komt.

Ontwikkeling

Sinds 2008 is de kunststof hottub steeds meer een begrip geworden. De voordelen ten opzichte van een houten hottub gemaakt van de goedkopere houtsoorten zijn enorm, niet alleen betreft levensduur maar ook in gebruik. Met de Kirami Cozy kunststof hottub had Kirami maar één doel; we pakken al onze ervaringen en kennis, de ervaringen van klanten sinds 2001 en de modernste technieken samen en we maken de beste en meest gebruiksvriendelijke kunststof hottub ter wereld omdat wij de hottub meest 's avonds na het werk gebruiken.
Bij de Cozy heeft elk detail een reden en is speciaal voor deze kunststof hottub ontwikkeld.
Dit kunnen we je dan ook heel makkelijk uitleggen zonder veel technische details.
Met de compleet gemoderniseerde productie locatie heeft Kirami een productiecapaciteit van 15.000 hottubs per jaar. In combinatie met ons Kirami-distributiecentrum in Odiliapeel ( Noord-Brabant) met een zeer ruime voorraad kunnen wij zorgen voor een zeer snelle levering ( meestal binnen 1 week) van de hottubs en accessoires in heel Europa.

Contact.

Wil je onze showroom bezoeken in Twello ( vlak bij de A1 tussen Apeldoorn en Deventer)of in Odiliapeel ( centraal gelegen tussen de A50 en de A73 ) maak dan een afspraak via onze contactpagina of bel onze klantenservice tel: 0413 27556 voor meer informatie en levertijden.

Als Kirami importeur Benelux verwijzen wij je ook graag naar onze overige Kirami verkooppunten.
In Odiliapeel waar ook het Kirami-distributie centrum is gelegen, is op zaterdag ook de mogelijkheid om zelf een hottub af te halen, Natuurlijk helpen wij je met laden en veilig op weg met je Kirami kunststof hottub.