Original Breezy Fins spar Kunststof hottub zonder acc. Vakantiedeal

Kunststof Hottub Vakantie aanbieding | BESTEL NU ! Kirami kunststof hottubs met buitenkachel .Korte levertijd !

Standaard levertijd

direct uit voorraad leverbaar, meteen afhalen geen probleem

€ 2.295,00
€ 1.795,00
Prijs per Per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Breezy kunststof Hottub

Een zeer voordelige Finse Kirami kunststof hottub., VAKANTIE DEAL !
Kunststof hottub met anode buitenkachel 36kw en complete bodemisolatie maat 170cm 4-6p.
Limited Edition Polar Blue met Fins Black Spruce gebeitste houten afwerking.

BESTEL NU, uit voorraad leverbaar

Vragen ? Wij helpen je graag ! Bel gerust onze professionele klantenservice tel 0413 275566

Contact na bestelling

Wij nemen na je bestelling, z.s.m contact met je op.
 
De juiste benodigdheden voor de hottub zorgen voor meer comfort en gebruiksgemak.
Zo zorgt de degelijke Abs afdekking dat de hottub sneller warm is en minder snel afkoelt, nekkussens zijn zeer comfortabel en Led verlichting geeft een prachtige sfeer, een veilig hitteschild voor de hete schoorsteenpijp of een asschep om eenvoudig de kachel schoon te maken.  
Maak je Vakantiedeal hottub dus helemaal compleet naar wens 
Dit is hierboven eenvoudig te selecteren met onze VOORDEELPAKKETTEN:
Als voorbeeld; bij bestelling van de Abs afdekking van € 275,- krijg je het veilig hitteschild twv € 79,- Gratis

 

Gebruiksgemak bepaalt hoe vaak je de hottub gaat gebruiken

√  Europa’s meest gebruiksvriendelijke kunststof hottub
√  Kirami, Finse kwaliteit sinds 2001 uit Europa’s grootste hottubfabriek
√  Geschikt voor elk klimaat
√  Ldpe kuip met rubberhulpstof, lichtschuine comfortabele zit.
√  Dikke bodem isolatie, onder de hele hottub.
√  Vlakke bodem onderkant met kunststof bescherming inclusief spatrand
√  Grote afvoer in het midden van de bodem , zeer snel leeg.
√  Afvoerkraan onder aan de zijkant van de hottub
√  Unieke kachel aansluiting, zodat je eerder kan gaan stoken en optimaal rendement.
√  Eigen Kirami Anode kachels met rvs L316 schoorsteen
√  Stoere brede banden met sluiting zonder las
√  Automatisch afvoer van vocht in de kachel
√  Automatisch condens afvoer en luchtisolatie tussen de kuip en afwerkpanelen
√  Nederlandse servicedienst en gespecialiseerde transportdienst
√  Lichtgewicht , eenvoudig te plaatsen en te installeren
√  Duidelijke handleidingen in vele talen.

Gebruiksgemak Kirami kunststof hottub Sinds 2001 !

Deze hottub hoort tot de meest gebruiksvriendelijke en degelijkste kunststof hottubs in Europa.
In ca 20 minuten is hij helemaal leeg met een afvoerslang van 38mm, in een paar minuten helemaal schoon, zonder trekkertje, met gemiddelde waterdruk uur mag je na ca 45 minuten vullen, al beginnen met stoken en hoe eerder je mag beginnen hoe sneller de hottub warm is. De isolatie is zo goed dat je de volgende dag maar even bij hoeft te stoken en het water is weer op temperatuur, natuurlijk in combinatie met een degelijke afdekking (in Finland moet de isolatie ook top zijn).Met de sterke anode (externe) buitenkachels uit Kirami’s eigen kachelfabriek is de hottub zeer snel warm. 

Omschrijving Kirami kunststof Hottub Breezy

Ook deze Kirami Breezy kunststof hottub is uitgerust met het uniek Kirami isolatie en afvoer systeem.  De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen als versteviging onder de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem staat in een zwarte Abs kunststof bescherming, tevens spatrand voor de houtafwerking, zodat het hout vrij van de grond staat en goed kan drogen. De grote afvoer van Ø 70mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant van de tub met kraan, De hottub kan hierdoor dus ook op elke vlakke ondergrond staan en is makkelijk te verplaatsen. De houten afwerking kan los van de kunststof binnenkant krimpen en uitzetten. De natuurlijke luchtisolatie houdt ook de wanden zeer warm en ook de condens kan goed weg vloeien zodat het hout kan drogen. De dikke LDPE kunststof binnenkant is Polar Blue voor de mooiste waterkleur met comfortabele zit en lichtschuine wanden. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuur wisselingen eenvoudig aankan, waar ook in Europa.

Lichtgewicht en makkelijk te installeren.

Met de duidelijke Kirami handleiding is de hottub zeer snel en eenvoudig te installeren.
Hij is makkelijk met 3 personen te plaatsen of te verplaatsen want de tub zelf weegt maar ca 100kg.
Heb je dus je tuin nu nog niet klaar maar wel een hoekje vrij, dan kan je wel al vast heerlijk genieten van de tub en zet je hem straks snel op de juiste plek.

Kleuren Kunststof Hottubs

Er zijn natuurlijk diverse interne ( binnen) kleuren verkrijgbaar. Wij hebben bij deze hottub gekozen voor Polar Blue. Blauw is de meest populaire binnenkleur van 2019. Staat de hottub met afdekking in de tuin, dan zie je de binnenkleur niet, zit je in de hottub, dan zie je de buitenkant niet. Blauw geeft de mooiste waterkleur, niet alleen overdag als de kids er met een beetje zon in plonsen, maar ook 's avonds met de optionele Led Verlichting geeft het de perfecte sfeer.
De buitenkant is zwart gebeitst voor zowel klassieke als moderne tuinen en steeds populairder. Met zwarte beits, is deze kunststof hottub eenvoudig op kleur te houden ondanks dat de hottub buitenstaat.

Hottub externe kachel met Anode

Alle Kirami houtgestookte hottubkachels komen uit Kirami’s eigen kachelfabriek en zijn speciaal voor de Kirami hottubs ontworpen. Dit vertaald zich in gebruiksgemak en het optimale rendement. De anode die geplaatst is in de kachel zorgt ervoor dat ook een chloor tabletje gebruikt mag worden en de kachels een stuk duurzamer zijn, de coating beschermt de aluminium kachel aan de buitenkant. De hottubkachels zijn voorzien van een sterke RVS L316 schoorsteen met hoed.  

In de kachels passen maar liefst stukken hout van 60cm lang en de as is eenvoudig te verwijderen met de optionele asschep. De luchttoevoer via de zuurstof inlaten in de deur, zorgen voor een goede verbranding. Wat ook erg fijn is dat condens en eventuele slagregen natuurlijk wegvloeit uit de kachel, zodat je geen aslade hebt die vol water staat. De kachels zijn verbonden aan de afvoer van de hottub, zodat de dubbelwandige kachel goed is te spoelen en dat de kachel helemaal leegloopt als je de hottub leeg wilt laten staan.

Bij het stoken zuigt de kachel het koudste water weg onder in de hottub, waardoor je veel minder hoeft te peddelen in de hottub om koud en warm water te mengen. De bovenste inlaat van de kachel is extra laag geplaatst, zodat je veel eerder kunt starten met stoken als je de hottub vult met water waardoor de hottub ruim 45 minuten eerder warm is, mocht je met nieuw water willen starten.

Standaard wordt deze hottub geleverd met een zilverkleurige buitenkachel Cult 36kw  met 1.5m schoorsteen en hoed. De stooktijd bedraagt ca 2.5 uur van 11C koud leiding water tot 38C. Mocht je regelmatig later van je werk thuis komen, dan is de Macu kachel van 40 kw ( ca 2 uurtjes) of de zware zwarte Cube kachel ( 1.5 uur) een goede optie, zodat je nog heerlijk na het werk de hottub snel kunt gebruiken. Deze laatste kachels zijn voorzien van een langere 2m RVS L316 schoorsteen met hoed. De stooktijden zijn ook gebaseerd op ervaringen van de velen Kirami hottub gebruikers.

Benodigdheden en accessoires kiezen.

Bovenaan op deze pagina kan je eenvoudig je hottub compleet maken met onze Vakantie voordeelpakketten.
De abs afdekking is zeer degelijk, houdt veel warmte vast, warmt de hottub sneller op en scheelt veel vuil in water, dit is ook bij de thermocover die een luxere uitstraling heeft. Het schoorsteen hitteschild beschermt je tegen verbranding aan de hete schoorsteen. Verder kan je kiezen uit het  verduurzaamd thermowood trapje die door het weer mooi licht grijs wordt. De roerpeddel en de thermometer helpen je de juiste temperatuur van het hottubwater te bereiken. Verder is het makkelijk om de hottub te gebruiken met de 38mm afvoerslang zodat de hottub snel leeg is en met de asschep maak je eenvoudig en snel de kachel schoon. Voor meer comfort is er de drankjeshouder van hetzelfde hout als de trap en natuurlijk de nekkussens voor een heerlijke ontspanning. De ingebouwde LED verlichting voor een prachtige sfeer (Stekker voor een gewoon stopcontact, 5m kabel met omvormer naar 12 volt, totaal 23 watt). Bij kleinere tuinen adviseren wij een extra meter schoorsteenpijp ( en bij een thermocover of bij het gebruik van hout wat vonkjes geeft, de veilige vonkjes gaashoed  vonkenvanger).
In onze webwinkel zijn ook benodigdheden los te bestellen voor de hottub, zoals de kindling Cracker houtklover, en slot voor de afdekking en bijvoorbeeld Biozeep om de hottub schoon te maken. 

Water verversen, een zandfilter of inhangfilterpomp

Water verversen is zeer snel gedaan door het onderscheidend gebruiksgemak. Dit is het goedkoopste ( in nederland ca € 75,- per jaar). Natuurlijk kan je de hottub uitrusten met de inhangfilterpomp ca 40 watt Plug&Play, dit is de meest eenvoudige waterzuivering, zonder aparte aansluitingen. In onze webwinkel is ook een complete zandfilterset met Uv, filtermedium en aansluitset te bestellen ( ca 250 watt ), deze set leidingwerk en doorvoeren dien je dan zelf te plaatsen en te installeren. Bij gebruik van een pomp is het nodig om het water regelmatig te testen op pH waarde en eventueel te corrigeren met pH- of pH+. Je mag ook minitabletjes chloor gebruiken in een drijvertje. 

Plonsbad voor de kids

De Kirami kunststof hottub is ook Ideaal als plonsbad, zwembad voor de kinderen. Veel gebruiksvriendelijker als een opzetbad, en je hebt nooit te koud water, ook als het de temperatuur even tegen zit buiten. Zelf in de voorjaarsvakantie, herfstvakantie en kerstvakantie is er altijd waterpret. Natuurlijk is het ook heerlijk om bij warm weer zelf af te koelen.

Afhalen in Odiliapeel

De hottub weegt ca 160 kilo met kachel, een klein aanhangertje van ca 120cm breed en 2 spanbanden zijn voldoende. De tub leeg zonder kachel en toebehoren ( ca 100kg ) is makkelijk met 3 personen van de aanhanger af te dragen en makkelijk te plaatsen in de tuin. Lees meer over afhalen Natuurlijk helpen wij met laden.
Installatie is zeer eenvoudig door de goede en duidelijke handleiding, afhalen is op afspraak in Odiliapeel. bij het Benelux distributiecentrum.

Transport

Onze gespecialiseerde transportdienst, levert de hottub op een pallet, compleet en goed verpakt. (drempellevering) De meerprijs voor transport op deze kunststof hottub is € 100,- in heel Nederland,( België € 200,-). Dit kun je hierboven eenvoudig selecteren. De hottub wordt  dan z.s.m. op afspraak thuis afgeleverd. Naar de waddeneilanden transporteren wij naar de vervoerder ( de eiland specialist) of adres op het vaste land, je dient zelf met hun, het transport, naar het eiland te regelen.Voor alle adressen geldt dat er een vrachtwagen moet kunnen komen om te lossen. 

Kom naar onze showroom in Odiliapeel !

Showroom Odiliapeel Rogstraat 6 5409 SV Odiliapeel. ( distributiecentrum)
 maandag t/m vrijdag geopend op afspraak en zaterdag van 9.00u tot 16.00u.
Bel ons gerust als je vandaag wilt komen kijken, wij zijn meestal aanwezig. Tel: 0413275566 

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat je de kachel stookt!

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566