Kunststof Hottub Breezy Composiet Kirami

Jubileum model De Breezy Met onderhoudsvrij composiet afwerking. Kirami kunststof Hottub Ø170cm 5/6 persoons in set. Compleet met afdekking, trap, thermometer, veilig hitteschild.

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen i.v.m.verzending

€ 2.395,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Kirami Breezy Onderhoudsvrij COMPOSIET

Jubileum model, wij bestaan 12.5 jaar !

Deze zeer comfortabele hottub maat 170cm is nu ook verkrijgbaar met afwerkpanelen van onderhoudsvrij composiet.
Het profiline composiet hoeft u alleen zo nu en dan af te wassen als u toch de hottub schoonmaakt.
Verkrijgbaar is NIghtsky Black zwart en Chestnut Brown bruin.

Als binnenkleur is deze hottub verkrijgbaar in graphite lichtgrijs en Polar Blue met LED verlichting. Ook kunt u bij dit speciaal 2019 model kiezen tussen de de 36kw bronzen Cult kachel met 1.5m schoorsteen en hoed of de zwaardere zilveren Macu kachel van 40kw met 2m schoorsteen en hoed.

Het unieke Kirami bodem systeem betreft afvoer en isolatie is ook bij deze kunststoffen Hot tub toegepast waardoor het gebruiksgemak als fijnste in heel Europa bekend staat.


Deze hottub set is zeer compleet incl:
Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer
Complete  Set incl aflevering aan huis NL. door onze vaste transporteur
Heb je een niet al te ruime tuin dan adviseren wij bij deze hottub met cult kachel een extra meter schoorsteenpijp.

Hierboven kun je ook de meest populaire extra benodigdheden selecteren:

 

Zeer compleet in set

De Breezy kunststof hottub compleet in set.
Standaard is deze kunststof hottub uitgerust met Cult buitenkachel 36 kW (22kw netto) met 1.5m. RVS L316 schoorsteenpijp Ø120 mm en hoed en hitteschild, Optioneel met Macu buitenkachel 40kw ( 29kw netto) NETTO met 2.0m. RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed en hitteschild, wat ruim een half uur opwarmen scheelt. Gebruiksvriendelijke Abs Kunststof zwarte afdekking en Stepin Thermowood trap en slijtvaste spatrand onder aan de zijkant van de tub.
Afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset aan de zijkant, 2 brede banden met sluiting zonder las. incl. aflevering aan huis in NL. door onze transporteur, NL 
( afhalen kan ook in Odiliapeel en bespaar € 100,- transport ).


Breezy Kunststof Hottub

LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt. De grote afvoer van Ø 70mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant met stopkraan, waardoor de Breezy hottub zeer snel leeg loopt en schoon te maken is. 

Cult buitenkachel 36kW of Macu 40kw buitenkachel

De Aluminium buitenkachels van Kirami leveren door de unieke aansluitingen aan de Hottub het optimale netto rendement en je mag al snel gaan stoken omdat je niet hoeft te wachten dat de hottub helemaal vol is met water. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. Je kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als je de Hottub leeg laat, loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenset en 1m. aluminium hitteschild. Door de zeer goede verhouding tussen de kachel en de waterinhoud is deze Breezy Hottub met Kirami's lichtste buitenkachel sneller warm dan de meeste andere kunststoffen Hottubs. Je kunt ook de zwaardere kachel Macu 40 kw selecteren.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat je de kachel stookt!

 

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

BESTEL MAKKELIJK IN ONZE WEBSHOP !

Terug naar overzicht Kirami kunststof Hottubs