Kunststof Hottub Cozy L Thermowood Kirami

kunststof Hottub in set Maat L Ø200cm. Comfortabel met licht schuine wanden, Luxe thermowood afwerking, 7/8 persoons, eenvoudig en snel in gebruik.

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen i.v.m.verzending

€ 4.395,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Grote kunststof hottub maat 200cm !

De grote Kirami Cozy kunststof hottub is ideaal voor als je zeer ruim wilt zitten, als plonsbad voor de kinderen en voor grotere gezinnen. Ook voor groepsaccommodaties en grotere vakantiehuizen is de Cozy L een perfecte hottub door het unieke Finse gebruiksgemak waardoor het veel minder werk is om de hottub voor je gasten klaar te maken. De stoere Thermowood afwerking past zowel in een landelijke als moderne omgeving. De populaire Arctic Blue binnenkleur van het Ldpe kunststof geeft de mooiste schijn aan het water.

Deze ruime 7/8 persoons hottub is snel warm door de Kirami buitenkachels met beschermende anode. De Cube kachel 48kw warmt de 2200 liter water in ca 2 uurtjes op. Kies je voor de hele robuuste Tube kachel 60kw netto dan ben je nog sneller klaar met stoken.
Het unieke Kirami afvoer systeem, scheelt je uren tijd, met leeglaten, schoonmaken en weer vullen van deze kunststof hottub.  


Compleet in set Inclusief:

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

incl aflevering aan huis in Nederland

Verkrijgbaar met Arctic Blue binnenkuip van sterk LDPE, afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset met stopkraan aan de zijkant, buitenkachel met 2m RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed, hitteschild, Abs kunststof afdekking, stepin houten trap, thermometer, comfortabele rubberen toprand, slijtvaste spatrand, 2 brede banden met sluiting zonder las. Optioneel is voor deze hottub ook een luxe houten toprand beschikbaar. incl aflevering aan huis in NL, Waddeneilanden op aanvraag, België + € 100,- Duitsland en Luxemburg + € 200,-. 

Cozy Kunststof Hottub

De dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden in de kleur Arctic Blue is zeer populair. In het kunststof is een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het kunststof de grote temperatuurswisselingen goed aankan in elk klimaat. Door de binnenkuip in juiste verhouding te ontwikkelen is het Kirami gelukt om een Hottub te maken met comfortabele licht schuine wanden voor een goede rustige zit met voldoende zitplaatsen en genoeg beenruimte met det minste waterinhoud. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt. De grote afvoer van Ø 75mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant met stopkraan, waardoor de Cozy hottub het snelste leeg en schoon te maken is.
De bovenste toprand is afgewerkt met een Hygiënische en comfortabele slijtvaste zwarte rubberen toprand, die alleen zichtbaar als u de afdekking van de tub haalt. Houten randen zien er mooi uit als ze nieuw zijn, maar beschadigen snel en gaan snel schimmelen.

Externe hottubkachel met anode 48kW of 60kw

De Kirami Cozy met buitenkachel is de snelst opwarmende grote 200 cm kunststof hottub verkrijgbaar in Europa. Hierdoor de beste keus voor het drukke gezin en voor professioneel gebruik. De Aluminium Cube kachel warmt het water op met 26ºC, 1000 liter water per uur en de zwaarste Tube kachel 60kw zelfs 34ºC. Door de unieke aansluitingen aan de hottub leveren deze kachels ook de optimale netto rendement. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. Je kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als je de hottub leeg laat, loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2m. Ø150mm, schoorsteenhoed en 1m. aluminium hitteschild.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Verduurzaamd Thermowood

Origineel Thermowood is Fins grenen, het wordt gebakken in ovens met 210ºC stoom, De eigenschappen van het hout zijn veranderd en de natuurlijke suikers, harsen en bacteriën zijn verbrandt. Het vocht percentage is nog maar 5% waardoor het hout bijna niet meer krimpt en uitzet. Thermowood is zeer geschikt voor houten hottubs en om hottubs mee af te werken. Het Thermowood heeft een mooie warme bruine kleur, en is door Kirami al voorzien van een eerste olie behandeling in de fabriek. Het Thermowood hout wordt door door 2 brede banden van RVS L316 met sluiting zonder las, om de kunststof binnenkuip vastgezet. De 2 materialen kunststof en hout isoleren de tub voldoende aan de zijkant. Thermowood wordt door de jaren heen eerst lichter en daarna helemaal grijs. Wij adviseren om het Thermowood elk jaar voor de zomer het Thermowood te behandelen met thermowood olie. Kirami gebruikt het originele Finse thermowood klasse D+ vergelijkbaar met de levensduur van hardhout, veel kwalitatiever dan goedkoper gebakken hout wat men Thermowood noemt en vaak gebruikt wordt om hottubs mee af te werken om de prijs te drukken.  

Deze kunststof hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De kunststof hot tub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk. Lees meer...

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566


Terug naar overzicht kunststof hot tubs