Kunststof Hottub Cozy L Red Cedar Kirami

Grote kunststof hottub houtgestookt, Maat L Ø200cm. Comfortabel met licht schuine wanden, Canadees red cedar afwerking, 7/8 persoons, Finse Kirami hottubs.

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen i.v.m.verzending

€ 4.895,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Grote kunststof hottub Red Cedar !

De Kirami Cozy kunststof hottub 200cm met houtgestookte buitenkachel is ideaal voor als je zeer ruim wilt zitten, als plonsbad voor de kinderen en voor grotere gezinnen. Ook voor groepsaccommodaties en grotere vakantiehuizen is de Cozy L een perfecte hottub door het unieke Finse gebruiksgemak waardoor het veel minder werk is om de hottub voor je gasten klaar te maken. Het red cedar uit Canada waar deze hottub mee is afgewerkt is zeer luxe en practig in elke tuin. De populaire Arctic Blue binnenkleur van het Ldpe kunststof geeft de mooiste schijn aan het water. Deze kunststof hottub wordt standaard voorzien van een luxe zwarte thermocover.

Deze ruime 7/8 persoons hottub is snel warm door de Kirami buitenkachels met beschermende anode. De Cube kachel 35kw warmt de 2200 liter water in ca 2 uurtjes op. Kies je voor de hele robuuste Tube kachel 42kw netto dan ben je nog sneller klaar met stoken.
Het unieke Kirami afvoer systeem, scheelt je uren tijd, met leeglaten, schoonmaken en weer vullen van deze kunststof hottub.  


Compleet in set Inclusief:

Inclusief thermocover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer

incl aflevering aan huis in Nederland

Hierboven kunt u eenvoudig extra benodigdheden selecteren:

     


Verkrijgbaar met Arctic Blue binnenkuip van sterk LDPE, afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset met stopkraan aan de zijkant, buitenkachel met 2m RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed, hitteschild, Abs kunststof afdekking, stepin houten trap, thermometer, comfortabele rubberen toprand, slijtvaste spatrand, 2 brede banden met sluiting zonder las. Optioneel is voor deze hottub ook een luxe houten toprand beschikbaar. incl aflevering aan huis in NL, Waddeneilanden op aanvraag. Belgie + € 100,- Duitsland + € 200,-

Cozy Kunststof Hottub

De dikke en degelijke LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden is in de grote Cozy 200 cm is gemaakt in de kleur Arctic Blue voor de mooiste waterkleur. Omdat de thermowcover op de hottub ligt ziet u de binnenkant niet als de hottub in de tuin staat. De wanden zijn licht schuin voor de ideale comfortabele zit. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een zwarte rubberen spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt. De grote afvoer van Ø 75mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant met stopkraan, waardoor de Cozy hottub het snelste leeg en schoon te maken is.De bovenste toprand is afgewerkt met een hygiënische en comfortabele slijtvaste zwarte rubberen toprand, die alleen zichtbaar als u de afdekking van de tub haalt. Houten randen zien er mooi uit als ze nieuw zijn, maar beschadigen snel en gaan snel schimmelen.

Externe hottubkachel met anode 48kW of 60kw

De Kirami Cozy met buitenkachel is de snelst opwarmende grote 200 cm kunststof hottub verkrijgbaar in Europa. Hierdoor de beste keus voor het drukke gezin en voor professioneel gebruik. De Aluminium Cube kachel warmt het water op met 26ºC, 1000 liter water per uur en de zwaarste Tube kachel 60kw zelfs 34ºC. Door de unieke aansluitingen aan de hottub leveren deze kachels ook de optimale netto rendement. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. Je kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als je de hottub leeg laat, loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2m. Ø150mm, schoorsteenhoed en 1m. aluminium hitteschild.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Duurzaam echt Canadees Red Cedar

echt Canadees red cedar staat bekend om zijn duurzaamheid, luxe uitstraling en het weinige onderhoud. Er zitten zo goed als geen noesten in dit kwalitatieve hout en wordt mooi zilvergrijs op den duur. De kunststof hottub met red cedar afwerking staat zeer exclusive in elke tuin, traditioneel of modern.

Deze kunststof hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De kunststof hot tub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk. Lees meer...

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566


Terug naar overzicht kunststof hot tubs