Meer dan 10 jaar ervaring Ruime showrooms met groot assortiment Snel geleverd door een groot eigen voorraad Ook op afspraak geopend

Easy

Kirami Easy

Kirami Easy kunststof hottub

De Easy

De Kirami Easy behoort tot een van de eerste kunststof hottubs. Al vele jaren staat deze hottub bij klanten in heel Europa, die makkelijk schoonmaken en gebruiksgemak zeer belangrijk vinden. Het is zelfs de meest verkochte hottub in heel Scandinavië.

Het voordeel van een goede kunststof hottub ten opzichte van een houten hottub, is dat deze hottub zonder water mag blijven staan, wat hem ook zeer geschikt maakt voor vakantiehuizen en buitenverblijven.

De Easy hottubs zijn verkrijgbaar met binnenkleuren in grijs en Pacific turqoise, met afwerkpanelen in gebeitst donkerbruin Fins sparren hout, zeer populair verduurzaamd echt FinsThermowood hout of Ekoplank kunststof afwerkpanelen in de kleur zwart. Als buitenkachel kunt u kiezen tussen de Kirami buitenkachel Macu 40kw en Cult 36kw.

In het kort

Alle Easy-voordelen

 • Scherp geprijsd , snel warm en zeer degelijk
 • Lichtgewicht en makkelijk te plaatsen
 • Makkelijkst schoon te maken
 • Complete bodemisolatie
 • Goede handleidingen
 • Een echte Finse Kirami hottub

Gigantische voorraad, korte levertijd of zelfs meteen afhalen mogelijk

Eigenschappen van de Easy

Hottub afmetingen

 • Diameter van 170 cm
 • Hoogte van ca. 110 cm, inclusief de complete bodemisolatie.
 • 1450 liter waterinhoud dus snel warm
 • Het gewicht van de hottub is maar ca. 100 kilo,
 • Is geschikt voor 4 à 6 personen
 • Perfect voor het gemiddelde gezin
 • 99% van onze klanten installeert de hottub zelf met de zeer duidelijke handleidingen.
 • Zaterdag op te halen bij ons Kirami distributiecentrum Oldiliapeel. Wij helpen u met laden.

Houtgestookte buitenkachel

Uitgerust met een Kirami houtgestookte buitenkachel zorgt ervoor dat er meer plaats is in de hottub zelf. De externe hottubkachels van Kirami worden zo aangesloten op het unieke Kirami afvoersysteem dat de kachel zichzelf vult tijdens het vullen van het bad, en ook leegloopt gelijk met het bad. Hij is makkelijk te spoelen en er blijft geen water in staan als je de hottub leeg laat staan. Standaard is de kachel voorzien van een schoorsteenpijp met hoed en natuurlijk een veilig hitteschild.

Hottub materialen

Deze kunststof hottub is een zeer sterke hottub en voorzien van een HDPE binnenkuip met dichte bankjes en zonder lasnaden. HDPE is ruim twee keer zo sterk als LDPE heeft een veel dichtere structuur. Ook is in dit kunststof een rubber hulpstof toegevoegd waardoor het ook goed de krimp en het uitzetten van de hottub aan kan, welke komt door grote temperatuurverschillen. Kirami-doorvoeren worden in het kunststof geplaatst met een rubber pakking, waardoor ook hier het kunststof zonder problemen de werking van het kunststof kan doorstaan. De HDPE kunststof binnenkuip is ca. 0,5 cm dik. Door de eigenschappen van dit HDPE kunststof is het veel degelijker dan bijvoorbeeld een LDPE kunststoffen hottubkuip van 0,7 cm dik.

Het gehele Kirami assortiment bekijken.

De afwerkmogelijkheden

De Kirami Easy is verkrijgbaar met diverse afwerkingen. Het meest populair is tegenwoordig de Ekoplank kunststof panelen: onderhoudsvrij en makkelijk af te wassen. Ook is deze Easy tub verkrijgbaar met houtpanelen van Fins verduurzaamd Thermowood, en gebeitst sparrenhout in diverse kleuren.
Een rubberen spatrand onderaan de hottub is zeer belangrijk voor het goed drogen van de panelen, die hierdoor niet tot aan de koude grond lopen. Deze spatrand is voorzien van een profiel waar de panelen op rusten, waardoor ondanks de werking van hout en kunststof de panelen netjes om de tub heen blijven zitten.

Isolatie van de hottub

Kunststof hottub isolatie
Isolatie van een Kirami Easy kunststof hottub is zeer belangrijk. Alle Kirami kunststof hottubs zijn voorzien van een complete bodemisolatie. Dus niet alleen in de bankjes, maar ook onder de bodem, waardoor het kunststof niet op de koude grond staat. De zijkant van de hottub is geïsoleerd door goede luchtisolatie in de ruimte tussen de afwerkpanelen en de kunststoffen kuip. Dit soort wandisolatie is de enige juiste manier, omdat de hottub vocht en condens af moet kunnen voeren. Als dit niet mogelijk is, kunnen de afwerkpanelen niet drogen en hebben bijvoorbeeld houtpanelen maar een zeer korte levensduur.

Afdeking van de Easy
Natuurlijk is een goede, degelijke afdekking van belang, want dit verkort de stooktijd en de hottub koelt niet te snel af. De kunststof afdekking van Kirami is van ABS kunststof, wat ook hard blijft in de zon, en zo sterk is dat er ruim een meter sneeuw op kan blijven staan. Deze afdekking is zwart, zodat het donker blijft in de hottub. Hierdoor groeien er minder algen in het water. Tevens is de afdekking bol gemaakt, waardoor hij heel makkelijk schoon te maken is. Ook hebben wij een Kirami thermocover van kunstleder, welke nog beter isoleert.

Bovenaanzicht Kirami Easy

Eenvoudiger dan je denkt

Easy schoonmaken

Uniek afvoersysteem
Het unieke Kirami afvoersysteem zorgt ervoor de Easy in zo’n 40 minuten helemaal leeg is. Vuil wordt makkelijk weggespoeld door de grote afvoer in het midden van de bodem. Het schoonmaken is in drie minuutjes gedaan.

Benodigdheden
Onderhouden van de Easy is niet lastig. Allereerst heb je een tuinslang, een zachte spons en Kirami Biozeep nodig om te beginnen. Ook kan je het vuil makkelijk uit de kachel spoelen. Door de grote afvoer stroomt het water dat hiervoor gebruikt wordt snel weg.
De kachel-aansluiting is zeer laag gemaakt. Dit betekent dat je snel kunt beginnen met het opstoken van de kachel, en niet hoeft te wachten tot de hele hottub gevuld is met water. Aan de zijkant is de hottub voorzien van een aansluiting waar met gemak een afvoersllang van 38mm op geschroven kan worden. Deze is ook bij ons verkrijgbaar in diverse lengtes. Het schoonmaken is natuurlijk veel makkelijker bij een hottub met buitenkachel dan bij een hottub met een binnenkachel.

Kirami-importeur Benelux

Als officieel Kirami-importeur worden alle Kirami hottubs in de Benelux vanuit Odiliapeel geleverd. Ook levert Hottubselect voor haar aangesloten dealers in Duitsland en Zwitserland de Kirami hottubs meestal rechtstreeks bij de klant thuis af. Wij werken al vele jaren samen met onze vaste transportpartner die de aflevering aan huis verzorgt, op afspraak, in heel Europa.
Natuurlijk wordt er ook regelmatig een beroep gedaan op onze snelle en professionele servicedienst.

Contact
Wil je u één van onze showrooms bezoeken en/of meer informatie?
Stuur ons dan een bericht via de contactpagina
Of bel met onze klantenservice via het telefoonnummer 0413 275566.

Onze hottub adviseurs kunnen al je vragen beantwoorden over de Kirami Easy kunststof hottub.

Dit vroegen mensen zich af:

Showroom

Odiliapeel

Op afspraak Geopend
Bel :0413 275566
Maandag9:00-18:00
Dinsdag9:00-18:00
Woensdag9:00-18:00
Donderdag9:00-18:00
Vrijdag 9:00-18:00
Zaterdag 9:00-16:00
Zondag Gesloten

Showroom

Twello

TijdelijkGesloten