Kunststof Hottub Breezy Cult 36kw Kirami

De Breezy hottub Kirami kunststof Hottub Ø170cm 5/6 persoons. Cult buitenkachel. in set. Compleet met afdekking, trap, thermometer, veilig hitteschild.

Standaard levertijd

Op voorraad, 3 werkdagen i.v.m.verzending

€ 2.595,00
€ 2.295,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

De Kirami Breezy

Deze hottub is perfect als je meer comfort wilt dan de Kirami Easy en voordeliger uit wilt zijn dan bij de Kirami Cozy. De Breezy hottub is verkrijgbaar met Fins sparren hout dark wallnut bruin gebeitst of Coalblack zwart gebeitst en het echte duurzame Finse thermowood, voorzien van een olie behandeling en standaard met de luxe binnen kleur Graphite Gray.

Je kunt kiezen tussen de Cult buitenkachel en de Macu buitenkachel die deze hottub nog sneller opwarmt. 

Het unieke Kirami bodem systeem betreft afvoer en isolatie is ook bij deze kunststoffen Hot tub toegepast waardoor het gebruiksgemak als fijnste in heel Europa bekend staat.

 


Deze hottub set is zeer compleet incl:
Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Stopkraan     Inclusief Vis Thermometer
Complete  Set incl aflevering aan huis NL. door onze vaste transporteur
Heb je een niet al te ruime tuin dan adviseren wij bij deze hottub met cult kachel een extra meter schoorsteenpijp.

Hierboven kun je ook de meest populaire extra benodigdheden selecteren:

 

Zeer compleet in set

De Breezy kunststof hottub compleet in set.
Standaard is deze kunststof hottub uitgerust met Cult buitenkachel 36 kW met 1.5m. RVS L316 schoorsteenpijp Ø120 mm en hoed en hitteschild, Optioneel met Macu buitenkachel 40kw met 2.0m. RVS L316 schoorsteenpijp Ø150 mm en hoed en hitteschild, wat ruim een half uur opwarmen scheelt. Gebruiksvriendelijke Abs Kunststof zwarte afdekking en Stepin Thermowood trap en slijtvaste spatrand onder aan de zijkant van de tub.
Afvoer in het midden van de bodem Ø75mm, complete bodem isolatie, afvoerset aan de zijkant, 2 brede banden met sluiting zonder las. incl. aflevering aan huis in NL. door onze transporteur, NL 
( afhalen kan ook in Odiliapeel en bespaar € 100,- transport ).


Breezy Kunststof Hottub

De LDPE kunststof binnenkuip zonder lasnaden is standaard Graphite grijs. De bodem is compleet geïsoleerd, dus niet alleen in de dichte bankjes. De extra dikke isolatie bodem is voorzien van een spatrand, omdat bekend is bij kunststof hottubs die tot de grond zijn afgewerkt met hout, het hout onderaan snel lelijk wordt. De grote afvoer van Ø 70mm komt vanuit het midden van de bodem door de isolatie naar de zijkant met stopkraan, waardoor de Breezy hottub zeer snel leeg loopt en schoon te maken is. 

Cult buitenkachel 36kW of Macu 40kw buitenkachel

De Aluminium buitenkachels van Kirami leveren door de unieke aansluitingen aan de Hottub het optimale netto rendement en je mag al snel gaan stoken omdat je niet hoeft te wachten dat de hottub helemaal vol is met water. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. Je kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als je de Hottub leeg laat, loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenset en 1m. aluminium hitteschild. Door de zeer goede verhouding tussen de kachel en de waterinhoud is deze Breezy Hottub met Kirami's lichtste buitenkachel sneller warm dan de meeste andere kunststoffen Hottubs. Je kunt ook de zwaardere kachel Macu 40 kw selecteren.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat je de kachel stookt!

Verduurzaamd Thermowood

Thermowood is Fins grenen, het wordt gebakken in ovens met 210ºC stoom, De eigenschappen van het hout zijn veranderd en de natuurlijke suikers, harsen en bacteriën zijn verbrandt. Het vocht percentage is nog maar 5% waardoor het hout bijna niet meer krimpt en uitzet. Thermowood is zeer geschikt voor houten hottubs en om hottubs mee af te werken. Het Thermowood heeft een mooie warme bruine kleur, en is door Kirami al voorzien van een eerste olie behandeling in de fabriek.
De panelen rusten op een profiel van de Kirami Spatrand waardoor de panelen goed om de hottub heen blijven staan ondanks de werking van kunststof en of hout.
 

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

BESTEL MAKKELIJK IN ONZE WEBSHOP !

Terug naar overzicht Kirami kunststof Hottubs