Kindling Cracker KING Houtklover

Kindling Cracker KING, kloof snel je haardhout tot aanmaakhout en dunnere blokken. Gratis verzending NL en B

Standaard levertijd

Op voorraad 2 werkdagen

€ 209,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Kindling Cracker KING

De Kindling Cracker King is de houtklover die onmisbaar is bij elke houtgestookte hottub of sauna,  houtkachel, openhaard, vuurschaal of voor de barbecue grill die je op hout stookt zoals de Ofyr.
Voor veilig, snel en makkelijk hout splijten heb je alleen een blok haardhout, een hamer en de houtklover nodig. 

KING

Deze houtklover is de grote broer van de normale Kindling Cracker, met een doorsnede van 22cm en een hoogte van bijna 44cm is deze geschikt om eenvoudig grotere blokken haardhout te kloven.

Een goed begin is het halve werk, zeker met hout stoken.

Als je je vuur start met kleine aanmaakhoutjes en dunnere blokken hout scheelt het veel tijd om je vuur goed aan te krijgen. Ook geven dunnere blokken haardhout sneller en meer vlam en ook minder rook. Dit is voor elke toepassing als je hout gestookt wilt verwarmen. Je kunt beter je bijl veilig in de schuur laten staan want met de Kindling Cracker hebben je vingers geen contact met scherpe delen.

 

Hout kloven wordt kinderspel

Tim 8 jaar klooft hout voor in de hottubkachel met de normale Kindling Cracker, natuurlijk onder toezicht.

Wil je de Kindling Cracker zelf uit proberen ?

Kom dan naar de showroom van Hottubselect in Odiliapeel of Twello, dan mag je ons haardhout kloven. Neem gerust je kinderen of kleinkinderen mee want ook zij kunnen met de Kindling Cracker eenvoudig en veilig hout kloven onder toezicht. Ook laten we je hier graag zien hoe je het beste de hottubkachel of houtgestookte zwembadverwarming kunt stoken.
Neem contact op voor een showroombezoek of bel onze klantenservice; tel: 0413 275566, ook telefonisch kunnen wij je veel vertellen over het stoken en hoe je het beste je hout kunt kloven met de Kindling Cracker houtklover.