De Størvatt hottub is de meest bekende hottub in heel Europa. Al sinds 1997 produceert Storvatt deze authentieke houtgestookte houten hottub van Red Cedar hout.

Red Cedar hout

In geen enkele hottub is het zo ontspannen baden als in een Størvatt hottub. Het Red Cedar hout geeft de heerlijke reuk aan het water, het vuur in de krachtige interne hottubkachel geeft de juiste sfeer. De uitstraling van deze houtgestookte hottub is zeer ambachtelijk en de drie sterke spanringen en de dikke Red Cedar houten deksel maken van dit authentiek houten bad een stoer vat.
Bezig met laden...
visibility

Hout Storvatt 150 Compleet Set Red Cedar Hottub

De kleinste hottub staat ook perfect in kleinere tuinen. De maat 150 is een mooi maatje voor 2 a 3 personen en verkrijgbaar als...

5095,00

visibility

Hout Storvatt 150 Gemak Set Red Cedar Hottub

Echte Red Cedar hottub, Mooi klein model, zeer compleet. van Nederlands oudste hottub fabrikant uit Moergestel.

6095,00

visibility

Hout Storvatt 180 Compleet Set Red Cedar Hottub

Zeer populair als bouwpakket, ook gemonteerd verkrijgbaar. Het beste Canadese Red Cedar zorgt voor een echte levensduur van 20 a 30 jaar...

5695,00

visibility

Hout Storvatt 180 Gemak Set Red Cedar Hottub

Meest populaire Storvatt Hottub. Werkelijke levensduur tussen de 20 en 30 jaar in ons klimaat. Zo werden decennia geleden al hottubs...

6695,00

visibility

Hout Storvatt 210 Compleet Set Red Cedar Hottub

Grote Storvatt Hottub, verkrijgbaar als bouwpakket en gemonteerd. Het echte Canadese Red Cedar geeft een heerlijke ontspannen aroma aan...

6695,00

visibility

Hout Storvatt 210 Gemak Set Red Cedar Hottub

7695,00

visibility

Houten Red Cedar dompelton Storvatt met zwembadverwarming

De Storvatt hottub is ook verkrijgbaar met houtgestookte zwembadverwarming als buitenkachel.

7295,00

visibility

Houten Red Cedar dompelton Storvatt

De Storvatt dompelton is een Red Cedar vat zonder kachel om heerlijk af te koelen.

2795,00

Eigenschappen Størvatt hottub

Het speciaal geselecteerd oven gedroogd Red Cedar hout uit Canada in combinatie met de speciale zaagwijze en -bouw van Størvatt maakt deze hottub het houten bad met de langste levensduur. In ons klimaat heb je wel tussen de 20 en 30 jaar plezier van je Størvatt hottub.

Het western Red Cedar wat voor de Størvatt hottub gebruikt wordt is “clear and better, klasse II , rift gezaagd”. "Clear and better"; een lange levensduur, er zijn geen zachte of zwakke plekken."Rift gezaagd”; Størvatt selecteerd het hout zo ver dat de vlamtekening nauwelijks in het hout te zien is. Hierdoor blijven de oppervlaktes vlak en glad. Een vlam in het hout kan krullen. Ook zorgt dit ervoor dat de planken recht blijven, zelfs als ze droog worden.

Het Red Cedar verkleurt mooi zilvergrijs en past hierdoor perfect in zowel klassieke als moderne tuin. Je ruikt het bad als je de tuin in komt. In het begin geven de Red Cedar houtsappen een donkere kleur aan het water. Dit geeft ook het heerlijke aroma in je bad.
Een houten hottub heeft even tijd nodig om waterdicht te worden, en kan door weersveranderingen zo nu en dan even een minimaal drupje geven. Een prachtig natuurlijke houtgestookte hottub.

Størvatt hottubkachel

Størvatt heeft haar eigen hottubkachels ontwikkeld. Deze staan al 20 jaar bekend als de sterkste interne houtgestookte hottub verwarming. De kachels zijn zeer groot en daardoor eenvoudig te stoken. De aluminium binnenkachel is voorzien van een speciale coating wat de levensduur bevordert. Als externe houtgestookte kachel heeft Størvatt de zwembadverwarming ook wel de aquastove genaamd. Deze houtkachel kan makkelijk met een pompje aangesloten worden op de houten hottub en is gemaakt van RVS L316, waardoor deze ook geschikt is voor zwembadwater met chemicaliën zoals chloor. De Størvatt is ook leverbaar als unieke houten spa. Een elektrische hottub met het gemak van een spabad.

Bouwpakket of gemonteerd

Steeds vaker leveren wij de Størvatt hottub af als bouwpakket. Het is een leuke klus, en als de hottub klaar is, dan is er natuurlijk niets mooiers dan te ontspannen in je eigen gebouwde hottub.
Wil je een Stovatt hottub compleet gemonteerd geleverd krijgen, dan zetten de ambachtelijke timmermannen van Storvatt het bad graag voor je in elkaar in de fabriek.
Mocht je nu problemen hebben met de doorgang in je tuin, dan is het zelfs mogelijk dat de Storvatt-timmerman samen met jou in je eigen tuin het Red Cedar houten bad opbouwt.

De Storvatt in verschillende maten en uitvoeringen

De Storvatt hottub is verkrijgbaar in twee hoogtes: 90cm en 120cm hoog; en in drie maten: de kleine Ø 150cm voor 2 à 3 personen, de  Ø 180cm voor 4 à 5 personen voor het gemiddelde gezin en de ruime Ø 210cm. De kleine Storvatt is uitgerust met een 30kw kachel, en de twee grotere hottubs met de 40kw kachel, waardoor de hottub snel op temperatuur is. In het complete pakket biedt Storvatt vele benodigdheden aan. Je kan je Storvatt ook uitbreiden naar een gemakspakket, inclusief waterzuivering in een Red Cedar houten ombouw.

Deze houten baden staan voor de kracht van het merk Størvatt: hoge kwaliteit materialen, robuuste vorm, eenvoud met een hoog afwerkings niveau. 
Nederlands vakmanschap en puur ontspannen. 

Bekijk in onze showroom

De Storvatt hottub staat ruim vertegenwoordigd in onze showroom. Je kunt hier in het bad zitten, de maten vergelijken en alvast de heerlijke geur van het echte Red Cedar beleven.
Heb je vragen of wil je een showroombezoek plannen? Neem gerust contact op met ons. Wij kunnen je goed adviseren over welke storvatt hottub het beste bij je past.

Op afspraak regelen wij graag een rondleiding voor je in de Storvatt fabriek.