Ben je opzoek naar een elektrische hottub of wil je van je houtgestookte hottub een elektrische hottub maken dan bieden we je een aantal mogelijkheden betreft gemak en gebruik.

Verschil elektrische en houtgestookte hottub

Het grote verschil betreft een hottub opwarmen op elektriciteit en houtgestookt is de manier van gebruiken. Houtgestookt zijn de meeste hottubs zeer vlot warm, elektrisch kan het dagen duren totdat de hottub eindelkijk 38C is. 
Je zal elektrisch dan ook altijd werken met een waterzuivering zodat je lang met het water kunt doen, mits je het water goed onderhoudt. Met een houtgestookte hottub  kan je eenvoudig het water verversen omdat je het nieuwe koude water weer snel wamr kunt stoken. Een waterzuivering is gemak, maar niet noodzakelijk.  
We hebben een aantal oplossingen al je niet of minder met hout wilt stoken.

Hoe wil je je hottub verwarmen en gebruiken.

Houtgestookt snel opwarmen
Houtgestookt snel opwarmen en elektrisch warm houden ( Hybrid )
Compleet elektrisch met een langzame opwarming
Snel opwarmen met de waterboiler 20kw met Biobrandstof

Hybrid Hottub

De Hybrid hottub is de houtgestookte hottub die we uitrusten met een tubtainer waterzuivering met 2kw heater. Hierdoor kan je snel je hottub houtgestookt opwarmen en daarna eenvoudig op temperatuur houden. Tevens is deze tubtainer voorzien van een vorstbeveiliging. De Tubtainer is instelbaar via het display met timer en zuivert het water perfect.
Wil je minder houtgestookt de hottub gebruiken of wil je de dat de hottub voor je klaar staat met de juiste temperatuur dan is deze kant en klare tubtainer in box de ideale oplossing. 
Kom je terug van het sporten of het wandelen, dan is je hottub gewoon op temperatuur. De Tubtainer is op elke hottub te plaatsen nieuw en gebruikt.
Lees meer over de tubtainer

Storvatt Deluxe, de houten spa

De Storvatt deluxe is eigenlijk een houten bad met het gemak van een spa die elektrisch wordt verwarmd en werkt als een Jacuzzi. De complete Balboa aansturing verwarmt de hottub en regelt de jets. Deze Storvatt wordt ook vaak gekozen door mensen die een Spa willen maar een houten bad veel authentieker en mooier vinden. ( Dit maatwerkbad is ook Hybrid te maken met de krachtige houtgestookte Storvatt binnenkachel). Lees meer over de Storvatt Deluxe

de Rexener Waterboiler

Wil je snel een hottub opwarmen maar is houtgestookt geen optie dan is de waterboiler op Biobrandstof de enige goede oplossing.
de 20kw waterboiler warmt de gemiddelde hottub op in 2 uurtjes.
Hij heeft een circulatie pomp, een waterzuivering of een zandfilter nodig.
De waterboiler is instelbaar op temperatuur via het display, je kan hiermee eenvoudig en snel de hottub helemaal mee opwarmen en of warmhouden.
De Rexener waterboiler vraagt 80 watt stroom enwordt geleverd met  een brandstoftankje die eenvoudig te vullen is met Biodiesel, gewone diesel, de Duitse Heizöl de Belgische Mazout en de Belgische rode Diesel.
Het systeem maakt zeer weinig geluid en heeft een zeer schone verbranding, waardoor de uitstoot minimaal is. Je ruikt hem bijna niet.
Kom hem gerust bekijken in onze showroom, waar je hem werkend kunt zien.
Lees meer over de waterboiler

Je bestaande hottub ombouwen

Kan je je huidige houtgestookte hottub door omstandigheden niet of maar weinig houtgestookt gebruiken ? Je houtgestookte kachel is eenvoudig te vervangen voor de Rexener waterboiler of Hybrid te maken met de Tubtainer.

Neem gerust contact op met onze specialisten Tel:  0413 275566