Een comfortabele kunststof HotTub

Heeft u interesse in een kunststof hottub, bekijk dan eens de Kirami kunststof hottub. De Kirami kunststof hottub onderscheid zich van de overige kunststof hottubs door gebruiksgemak en kwaliteit. Deze kunststof hottub is zo gebouwd dat u als gebruiker van de kunststof hottub, het minste onderhoud en het minste schoonmaak werk heeft. De Kunststof hottub van Kirami is zeer makkelijk zelf te plaatsen, zelf te installeren en ook nog het makkelijkste te stoken. Ook is de Kirami Cozy kunststof hottub beroemd om zijn comfort; De juiste maat voor uw benen de lichtschuine wanden en de comfortabele zachte luchtgevulde rubberen toprand geven u en uw gasten de beste zithouding. Het is dan ook begrijpelijk dat de meeste mensen in heel Europa die een kunststof hottub aanschaffen, kiezen voor de Kirami kunststof hottub en dat al vele jaren lang.

 

Photo

Voordelen van een kwalitatief hoogwaardige kunststof hot tub

Er zijn nog veel meer voordelen van de kirami kunststof hottub te noemen wanneer wij deze vergelijken met andere kunststof hottubs. Onder aan de zijkant is de kunststof hottub voorzien van een spatrand, deze zorgt ervoor dat de afwerkpanelen van de kunststof hottub kunnen drogen en schoon blijven. De zijkant van de hottub isoleert als een thermoskan door de  kleine ruimte tussen de kunststof binnenkuip en de afwerkpanelen, hierdoor kan ook de condens die tussen het kunststof en het hout onstaat goed drogen zodat de houten afwerkpanelen niet gaan schimmelen en rotten vanuit binnenkant.. De Bodem is geheel voorzien van complete isolatie, dus niet alleen in de dichte bankjes maar ook onder de beenruimte, want de koude komt vooral van de grond. De Kachel en afvoer zijn bij de kunststof hottub aan elkaar aangesloten en het ruime afvoerputje in het midden van de bodem zorgt ervoor dat de hottub en de kachel goed en vlot leeg lopen.  De Kunststof hottubs zijn voorzien van dichte bankjes, en geeft plaats t/m 6 personen met voldoende zitruimte en beenruimte. Met maar 1450 liter waterinhoud is de Kirami kunststof hottub houtgestookt, zeer snel warm.

Ons hottub assortiment is zeer uitgebreid, naast de kunststof tub kunt u bij ons ook de aluminium hottub en de houten hottub kopen. Regelmatig hebben wij wel een goede hottub aanbieding. Gaat u een hottub bouwen dan hebben wij ook hottubkachels en vele andere benodigdheden. Laat u eerst adviseren voordat u een hottub zelf gaat maken,want in een houtgestookte hottub die niet makkelijk is in gebruik zult u weinig genieten.

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt voor een echte Kirami kunststof hottub ? U bent van harte welkom bij HOTTUBSelect, ook wanneer u nog twijfelt welke kunststof hottub u wilt aanschaffen. Wij adviseren en informeren u graag. Maak gebruik van het contactformulier online, bel naar 0413 275566. Onze showroom in Odiliapeel en Twello zijn zeer centraal gelegen in Nederland, wij zijn hier geopend op afspraak.