Ben je op zoek naar een goede waterzuiveringsinstallatie voor je hottub of opzet zwembad dan bieden wij verschillende mogelijkheden.

Een waterzuivering brengt veel gemak, zeker als je een hottub hebt wat veel tijd vergt om hem leeg schoon en vol te maken. 
De inhangfilterpomp is de voordeligste oplossing, Plug&Play en heeft een zeer laag energieverbruik.
Met een zandfilter + UV set kan je weer een stuk langer met het water doen, je moet natuurlijk wel wanddoorvoeren in de hottub plaatsen.

De beste hottub filter is de Tubtainer, deze ALL IN ONE filterinstallatie met vorstbeveiliging/verwarming is al compleet gemonteerd in een filterbox en kan gewoon buiten blijven staan. De Lamellenfilter filtert veel beter het huidvet. Deze waterzuivering  is voorzien van een display waar je de temperatuur af kunt lezen, de temperatuur tot 43C in kunt stellen en zelfs de timer bedienen.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op.
Of kom naar onze showroom 
Bezig met laden...
Inhangfilterpomp Kirami

Inhangfilterpomp Kirami

195,00

Inhangfilter voor elke hottub. De meest eenvoudige hottub pomp. maar 40 watt, 12v. MEEST VERKOCHT !

195,00

17%
Zandfilterpomp inclusief UV Lamp

Zandfilterpomp inclusief UV Lamp

479,95

399,95

Een zandfilterpomp met Uv lamp op uw Hottub zorgt voor veel gebruiksgemak. U hoeft uw hottubwater nog maar een aantal keer per jaar te verversen. Uw Hottub staat altijd klaar...

479,95

399,95

Tubtainer, hottub waterzuivering met verwarming.

Tubtainer, hottub waterzuivering met verwarming.

1295,00

Meer plezier van je hottub ! helemaal compleet in box met timer, waterzuivering met elektrische verwarming en vorstbeveiliging. CE gekeurd en Plug&Play

1295,00