De geneugten van een hottub zijn bij de meeste mensen wel bekend. De authentieke Scandinavische uitstraling en het heerlijk warme water prikkelen de zintuigen en zijn wereldwijd een ultiem symbool van wellness en ontspanning. Niet voor niets zijn hot tubs te bewonderen in vele wellnesscentra. Maar waarom zou u hier eigenlijk heengaan, als u zelf een prachtige houtgestookte hottub kunt kopen?

Een houtgestookte hottub dicht bij huis

Het kopen van een houtgestookte hottub biedt vele voordelen die u niet ervaart als u naar een wellnesscentrum gaat. Ten eerste bestaan hottubs in vele soorten en maten en bij HOTTUB Select heeft u de keuze uit tal van varianten. U kiest de hot tub die het beste aansluit op uw wensen en heeft hier vervolgens jarenlang plezier van.

Een groot voordeel hiervan is dat deze favoriete hot tub altijd bij u om de hoek staat. De meeste mensen plaatsen hem in de tuin, waardoor de wandeling naar het warme water vaak niet meer dan enkele stappen vanuit uw warme woonkamer of keuken vergt. Doordat het bad zo dichtbij staat, zult u merken dat u het in de praktijk veel vaker gebruikt.

Een eigen hot tub bespaart u op termijn veel geld

Hoewel het kopen van een goede hot tub aanvankelijk een aardige investering is, verdient u dit geld op termijn ruimschoots terug. Denk eens aan al die saunabezoekjes en spatreatments die u in de loop der jaren heeft ondergaan. Van het geld had u wellicht al een prachtige Kirami hottub kunnen aanschaffen! Het is dan ook zonde om hier onnodig lang mee door te gaan.

Het kopen van een houtgestookte hottub zorgt ervoor dat u geen geld meer kwijt bent aan wekelijkse spabezoekjes en is ook in vergelijking met alternatieven een zeer voordelige optie. Een houtgestookt houten bad is bijvoorbeeld zeer energiezuinig in vergelijking met elektrische alternatieven zoals hottubs maar ook jacuzzi’s.

Snel warm water in uw houten bad

Een houtgestookte kachel past niet alleen uitstekend bij de uitstraling van een klassieke houten hot tub, maar biedt ook nog eens aanvullende voordelen op het gebied van gebruiksgemak en opwarmtijd. Het opstoken van de kachel is een fluitje van een cent, door dunne houtjes in het vuur te werpen die resulteren in een snelle vlam.

Ook de opwarmtijd van de houtgestookte hottubs bij HOTTUB Select ligt relatief laag, hoewel de uiteindelijk tijd altijd afhankelijk is van het volume (de inhoud) van het bad ten opzichte van het netto rendement van de houtgestookte kachel. Wilt u meer weten over de beste hot tub op basis van uw specifieke wensen? Bel ons direct of kom vrijblijvend langs in een van onze showrooms.
 
  HOTTUB Select     08-07-2017 16:09     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.