Als u de trotse bezitter bent van een hottub, geniet u ongetwijfeld regelmatig van het heerlijk warme water in uw eigen houten bad. Maar wat als u een keer iets anders wilt? Dan is een sauna een uitstekend alternatief. Bij HOTTUB Select in het assortiment vindt u de Bastuga, een comfortabele buitensauna die opvalt door zijn bijzondere vorm.

Kenmerkend dak in paraboolvorm

In tegenstelling tot de meeste sauna’s, onderscheidt de Bastuga zich door een uniek, paraboolvormig dak. De profielen die ervoor nodig zijn om dit te construeren zijn zo uitzonderlijk, dat de fabrikant voor dit doeleinde speciale beitels heeft laten vervaardigen. Het resultaat is een sauna met een geheel eigen karakter die naadloos opgaat in de omgeving. 

De eenheid met de rest van de omgeving komt mede voort uit de gebruikte houtsoorten, die zich kenmerken door hun typerende structuur. De Bastuga is namelijk gemaakt van Ests espenhout en Fins fichte, uiteraard gecertificeerd en van de allerhoogste kwaliteit. Deze buitensauna is hierdoor een klein kunstwerk in uw tuin.

Meerdere opties dakbedekking

Het dak van de Bastuga valt niet alleen op door zijn kenmerkende paraboolvorm, maar is ook in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo kunt u het dak bijvoorbeeld laten bedekken met riet, voor een nog harmonieuzer samenspel met een landelijke omgeving. Ideaal als uw woning en tuinmeubelen een landelijke uitstraling hebben.

Gaat uw voorkeur uit naar een variant met een modernere uitstraling en bijbehorend comfort? Dan kunt u ook kiezen voor kwalitatief hoogwaardige dakbedekking van EPDM. Dit populaire materiaal staat bekend om zijn waterdichtheid, temperatuurbestendigheid en lange levensduur. U heeft zeker een halve eeuw geen omkijken naar een saunadak bekleed met EPDM.

Kachel: elektrisch, gas of houtgestookt

U kunt de Bastuga buitensauna op verschillende manieren verwarmen. Net als bij onze houten hottubs kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houtgestookte kachel, die u verzekert van een authentiek buitengevoel. Kijkend door het raampje van de kacheldeur, heeft u een prachtig zicht op het gezellig knisperende vuurtje.

Een uitstekend alternatief is een elektrische saunakachel, die garant staat voor een snelle werking en een hoge mate van gebruikscomfort. Heeft u niet de beschikking over stroom op de plek waar uw buitensauna staat? Dan is een gasgestookte kachel op butaangas een prima en flexibel alternatief.

U bent van harte welkom om de Bastuga buitensauna in onze showroom te komen bekijken. Graag lichten wij de vele mogelijkheden en aanvullende opties uitgebreid toe in een persoonlijk gesprek. Bel voor een afspraak vrijblijvend naar 0413 275566 of mail ons op info@hottubselect.nl.
 
  HOTTUB Select     25-06-2017 19:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.