Aanbieding Kirami hottub - geniet dit jaar nog van je eigen hottub! Heerlijk het nieuwe jaar inluiden in een verwarmde hottub met een glaasje champagne? Of tijdens de kerstdagen de kou trotseren en samen een 'afterdinnerduik' nemen? Het kan allemaal, want als je nu een hottub besteld is deze nog voor kerst of oudjaar in huis. Maar dan moet je wel snel zijn, want onze eindejaarsacties lopen tot en met 6 januari.

Pak € 300,- korting op de Kirami Cozy hottub
De meest populaire kunststof hottub van het moment, de Kirami Cozy, is nu in prijs verlaagd met € 300,-. Daarnaast ontvang je bij aankoop van deze hottub een gratis kerstpakket bestaande uit verschillende hottub benodigdheden t.w.v. € 229,-. De Kirami Cozy is de ideale hottub voor mensen die snel en comfortabel willen baden en weinig onderhoud aan de hottub willen hebben. Deze hottub is onze meest gebruiksvriendelijke houtgestookte hottub en daarom wordt hij ook heel veel gebruikt, zelfs als je thuis komt na het werk..

Pak € 500,- korting op de Kirami Easy hottub, vast-laag !
Door onze grote inkoop kunnen we de Finse Kirami Easy kunststof hottub voor de laagste prijs in heel Europa aanbieden! Dit is natuurlijk een win-win situatie, de Kirami Easy hottubs zijn uit voorraad leverbaar en u krijgt een voordeel van maar liefst € 500,-. De Kirami Easy hottubs zijn absoluut de beste kunststof hottubs uit het lagere prijssegment en zijn gemaakt met de vertrouwde Kirami kwaliteit. Door het lichte gewicht zijn deze kunststof hot tubs gemakkelijk te plaatsen. Door de goede handleidingen en het snel verwarmende vermogen lig je binnen een mum van tijd heerlijk te badderen.

Ledverlichting - limited edition
Wij hebben nu tijdelijk een aantal hottub modellen met ingebouwde ledverlichting. Deze modellen zijn uit voorraad leverbaar en geeft de hottub extra sfeer met deze gezellige korte dagen. Meerprijs € 295,-

Hottubselect showrooms zijn extra geopend tijdens de feestdagen
Ben je er nog niet helemaal uit welke hottub het beste bij je past? Of wil je de hot tubs eerst zien en voelen? Kom dan langs bij onze showroom in Odiliapeel of Twello. In Twello zijn wij in de maand december extra geopend op de zondagen van 10.30 uur tot 16.00 uur. Of kom langs op Tweede Kerstdag in Twello !
In Odiliapeel zijn wij op zaterdag 23-12 geopend en ook na kerst zijn wij t/m zaterdag 30 december elke dag zonder afspraak geopend. Hier kun je ook meteen de hottub meenemen als je een klein aanhangertje mee neemt

  Hottubselect     20-12-2017 16:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.