Houten Hottub M Tube 60kw Thermowood Kirami Woody

Kirami Thermowood houten hottub naar traditioneel Fins model. De snelst opwarmende houten hottub met 60kW Tube buitenkachel, ruim plaats voor het gemiddelde gezin. incl verzending NL.

Standaard levertijd

3 weken

€ 3.895,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Kirami Woody Tube M

Thermowood houten hottub.
Deze zeer populaire maat hottub is het snelste warm van alle houten hottubs. De Tube kachel van 60kw netto warmt de 1860 liter water zeer snel op. Perfecte maat voor het gemiddelde gezin, zeer makkelijk te stoken en schoon te maken. Standaard wordt deze Finse thermowood hot tub gemonteerd geleverd. 

Maat M Ø170cm biedt ruim plaats aan 4/6 personen.
Hoogte Breedte Diepte Gewicht
108 cm 170 cm 95 cm 210 kg

De Hottub wordt standaard geleverd incl:

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Vis Thermometer

In het keuzemenu kunt u extra passende accessoires selecteren !


Zeer complete hottub.

Standaard wordt de hottub geleverd inclusief 2 rvs L316 banden met sluiting zonder las, afvoer in de bodem, 2.0m RVS L316 schoorsteenpijp met hoed, hitteschild,houten bankjes en steunbalken onder de bodem. Thermowood trap, thermometer, en Abs Kunststof Afdekking. incl verzending in Nederland.

Tube kachel 60kW

De snelst opwarmende Hottubkachel verkrijgbaar in Europa.
De dubbelwandige Aluminium Tube kachel warmt het water op met 35ºC, 1000 liter water per uur. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub levert deze kachel ook het optimale 60kW rendement. De kachel is verbonden aan de afvoer onder in de Hottub, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2m. Ø150mm, schoorsteenhoed en 1m. aluminium hitteschild en asschep.


Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Kirami houten hottub

Deze traditionele Finse thermowood hottub wordt volgens oude traditie gemaakt. Kirami is al vele jaren de grootste hottub fabrikant in Europa. Sinds 2001 ontwikkeld, test en produceert Kirami de Finse thermowood houten hottubs met veel ervaring.

Verduurzaamd Thermowood

Thermowood is Fins grenen, het wordt gebakken in ovens met 210ºC stoom, De eigenschappen van het hout zijn veranderd en de natuurlijke suikers, harsen en bacteriën zijn verbrandt. Het vocht percentage is nog maar 5% waardoor het hout bijna niet meer krimpt en uitzet. Thermowood is zeer geschikt voor houten hottubs en om hottubs mee af te werken. Het Thermowood heeft een mooie warme bruine kleur en is door Kirami al voorzien van een eerste olie behandeling in de fabriek. Het Thermowood hout is 40mm dik en wordt vastgezet door 2 brede banden van RVS L316 met sluiting zonder las. De dikke houten bodem is voorzien van een afvoer en rust op diverse steunbalken. Thermowood wordt door de jaren heen eerst lichter en daarna helemaal grijs. Wij adviseren om het Thermowood elk jaar voor de zomer het Thermowood te behandelen met thermowood olie, natuurlijk alleen de buitenkant.

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De thermowood hot tub is zelf zeer makkelijk te plaatsen en te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk. Lees meer...

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Klantenservice tel: +31 (0) 413 275566

Terug naar overzicht Houten Thermowood hot tubs