hottub Kirami Woody Sub M
Houten Hottub M Sub 27kw Thermowood Kirami Woody

Kirami Thermowood houten hottub met traditionele binnenkachel. De vertrouwde Finse Kirami kwaliteit geheel compleet. Ø170cm 4/5 persoons. incl. verzending in NL.

Standaard levertijd

3 weken

€ 2.795,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Kirami Woody SUB M

Thermowood houten hottub.
Mooi instap model, traditionele Finse hottub van vertrouwde Kirami kwaliteit. Sub binnenkachel 27kW NETTO.

Maat M is Ø170cm en biedt ruim plaats aan 4/6 personen en is perfect voor het gemiddelde gezin. Deze hottub behoort tot onze prijspakkers.
Hoogte Breedte Diepte Gewicht
108 cm 170 cm 95 cm 210 kg

De Hottub wordt standaard geleverd incl. het accessoire pakket en aflevering aan huis in Nederland door onze vaste transporteur:
 

Optioneel zijn er diverse benodigdheden verkrijgbaar voor deze hottub, deze kunt u los in de webshop bestellen, of makkelijk hierboven selecteren.

Compleet in set Inclusief:

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Vis Thermometer
 

Kirami houten hottub

Deze traditionele Finse thermowood hottub wordt volgens oude traditie gemaakt. Kirami is al vele jaren de grootste hottub fabrikant in Europa. Sinds 2001 ontwikkeld, test en produceert Kirami de Finse thermowood houten hottubs met veel ervaring en behoren tot de meest kwalitatieve hottubs verkrijgbaar.

SUB kachel 27kW

Deze traditionele marine aluminium binnenkachel wordt van boven gestookt en is zeer effectief, met een beetje stookervaring is deze hottub in ca 2 uur warm.
Let op ! de kachel mag pas gestookt worden als deze voldoende in het water staat.  

Verduurzaamd Thermowood

Thermowood is Fins grenen, het wordt gebakken in ovens met 210ºC stoom, De eigenschappen van het hout zijn veranderd en de natuurlijke suikers, harsen en bacteriën zijn verbrandt. Het vocht percentage is nog maar 5% waardoor het hout bijna niet meer krimpt en uitzet. Thermowood is zeer geschikt voor houten hottubs en om hottubs mee af te werken. Het Thermowood heeft een mooie warme bruine kleur en is door Kirami al voorzien van een eerste olie behandeling in de fabriek. Het Thermowood hout is 40mm dik en wordt vastgezet door 2 brede banden van RVS L316 met sluiting zonder las. De dikke houten bodem is voorzien van een afvoer en rust op diverse steunbalken. Thermowood wordt door de jaren heen eerst lichter en daarna helemaal grijs. Wij adviseren om het Thermowood elk jaar voor de zomer het Thermowood te behandelen met thermowood olie, natuurlijk alleen de buitenkant.

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De thermowood hot tub is zelf zeer makkelijk te plaatsen en te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk. Lees meer...

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties
.

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566


Terug naar overzicht Web Only hot tubs