Houten Hottub M Cube 48kw Thermowood Kirami Woody

Kirami houten Hot Tub. Zeer Kwalitatief Thermowood model van uitstekende Finse kwaliteit. Maat M geeft ruim plaats voor het gemiddelde gezin.

Standaard levertijd

3 weken

€ 3.395,00
Prijs per Set

 

Aantal: 
Bestellen

Kirami Woody Cube M

Thermowood houten hottub.
De meest verkochte maat hottub, Ø 170cm maat M, uitgerust met Cube 48kW buitenkachel. zeer gebruiksvriendelijke traditionele Finse houten hot tub., 

Maat M Ø170cm biedt ruim plaats aan 4/6 personen en heeft 1860lt waterinhoud.
Hoogte Breedte Diepte Gewicht
108 cm 170 cm 95 cm 210 kg
Standaard wordt de hottub geleverd inclusief 2 rvs L316 banden met sluiting zonder las, afvoer in de bodem, 2.0m RVS L316 schoorsteenpijp met hoed, asschep, hitteschild,houten bankjes en steunbalken onder de bodem. Thermowood trap, abs kunststof afdekking en thermometer.

De Hottub wordt standaard geleverd incl:

Inclusief ABS Cover     Inclusief Step-in-trap     Inclusief Hitteschild     Inclusief Vis Thermometer
 

U kunt eenvoudig extra accessoires selecteren om deze hottub nog completer te maken !.


Cube kachel 48kW

De dubbelwandige Aluminium Cube kachel warmt het water op met 26ºC, 1000 liter water per uur. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub levert deze kachel ook optimaal rendement. De kachel is verbonden aan de afvoer onder in de Hottub, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS L316 schoorsteenpijp 2m. Ø150mm, schoorsteenhoed en 1m. aluminium hitteschild.
Optioneel is ook de zwaarste kachel Tube 60kw te selecteren !
Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Verduurzaamd Thermowood

Thermowood is Fins grenen, het wordt gebakken in ovens met 210ºC stoom, De eigenschappen van het hout zijn veranderd en de natuurlijke suikers, harsen en bacteriën zijn verbrandt. Het vocht percentage is nog maar 5% waardoor het hout bijna niet meer krimpt en uitzet. Thermowood is zeer geschikt voor houten hottubs en om hottubs mee af te werken. Het Thermowood heeft een mooie warme bruine kleur en is door Kirami al voorzien van een eerste olie behandeling in de fabriek. Het Thermowood hout is 40mm dik en wordt vastgezet door 2 brede banden van RVS L316 met sluiting zonder las. De dikke houten bodem is voorzien van een afvoer en rust op diverse steunbalken. Thermowood wordt door de jaren heen eerst lichter en daarna helemaal grijs. Wij adviseren om het Thermowood elk jaar voor de zomer het Thermowood te behandelen met thermowood olie, natuurlijk alleen de buitenkant.

Kirami houten hottub

Deze traditionele Finse thermowood hottub wordt volgens oude traditie gemaakt. Kirami is al vele jaren de grootste hottub fabrikant in Europa. Sinds 2001 ontwikkeld, test en produceert Kirami de Finse thermowood houten hottubs met veel ervaring.

Deze hottub wordt standaard afgeleverd door onze vaste transporteur op een pallet. De thermowood hot tub is zelf zeer makkelijk te plaatsen en te installeren. Een servicedienst levering is mogelijk. Lees meer...

Zie bijlagen voor handleiding en technische specificaties.

Heeft u vragen of wilt u de Hottubs komen bezichtigen?

Neem nu contact met ons op

Of bel onze klantenservice tel: +31 (0) 413 275566

 

Terug naar overzicht Houten Thermowood hot tubs